Lezersvraag: Wie heeft er ervaring met vliegen met Aeroflot naar Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
27 november 2014

Beste lezers,

In februari wil ik weer naar Thailand.

Ik zag dat Aeroflot op dit moment scherpe prijzen heeft. Mijn vraag is: heeft er iemand de afgelopen maand nog gevlogen met Aeroflot? En hoe is jullie ervaring?

Met vriendelijk groet,

Frans

18 reacties op “Lezersvraag: Wie heeft er ervaring met vliegen met Aeroflot naar Bangkok?”

 1. erik zegt op

  Frans, voor mij is dat 10 jaar terug. Bangkok-Moskou met Aeroflot en met Ryan naar Schiphol.

  Heerlijk gevlogen in een kopie van een Boeing. Ik vloog goedkoop business en had een stoel vergelijkbaar met de Eva klasse met wat meer beenruimte. De economy stoelen waren … enfin … en de first klas stoelen waren te vergelijken met wat elders business heet. De stewardessen waren van solide bouw en niet de jongsten meer.

  Maar het is zo lang geleden, er zal best wat veranderd zijn ten goede. Ik zou zo weer instappen. Ik lees net een aanbieding nota bene.

 2. Eddy zegt op

  Heb tot nu toe het meest met Aeroflot gevlogen, maar dan wel vanaf Düsseldorf, en dat is mij altijd zeer goed bevallen, in begin dacht ik, oh oh met al die Russen !, maar geen enkele last, goede verzorging, schoon interieur, aardig en charmant personeel, en belangrijk, zeer moderne vliegtuigen, en wat de tussenstop op Sjeremetjevo betreft, dat is goed te doen, alles is duidelijk aangegeven schoon en netjes, vond de overstap daarom ook nooit een probleem, eerder voor mijn gevoel, een plezierige tussenlanding.

 3. Johan zegt op

  Correct, niets op aan te merken
  Johan

 4. chris zegt op

  Ja, ik heb ervaring met Aeroflot en daar vlieg ik dus nooit meer mee.
  De problemen:
  1. Vertraging vanwege en dronken Rus die niet van boord wilde;
  2. Passagiers die onder de ogen van de stewardess de tax free gekochte alcohol tijdens de vlucht drinken (uit de fles) terwijl wordt omgeroepen dat dat niet is toegestaan;
  3. Bij de overstap in Moskou is mijn koffer niet meegekomen. Die kwam een dag later in Amsterrdam aan.

 5. Dennis zegt op

  Mijn ervaringen met Aeroflot (enkele jaren terug vanwege werk) in economy:\

  1. Westerse vliegtuigen (Airbus 321, 330, Boeing 777’s)
  2. Personeel correct en voor zover je het belangrijk vindt: Best charmant (KLM personeel is ouder en chagrijniger)
  3. Eten is te doen. Er is beter, maar ook slechter

  Nadeel: Sommige Russen zijn arrogant en egoïstisch. Maar de Pattaya-gangers onder ons zal dat niet vreemd in de oren klinken

 6. dyna zegt op

  Ik ben van Dusseldorf naar BKK gevlogen – businessclass – was prima met een bijna volledig bed als stoel.
  Veel drank en wel veel dronken russen . Overstap in Moskou was een ramp – lelijk vliegveld – weinig tot geen engelse aanduidingen en een flink eind lopen . Maar het vliegen naar BKK wederom uitstekend. 1000 euro !

 7. davidnijholt zegt op

  Best te doen deze reis,moet ik er wel bij vertellen dat ik meestal slaap.Alleen de overstap in Moskou vind ik minder door vreselijke mensen die de service daar horen te verzorgen onbeschofte mensen.

 8. e mulder zegt op

  redelijk service goedkoop als je goedkoop wil vliegen
  maar geen top service

 9. dirk zegt op

  Heb al twee keer gevlogen met Aeroflot heen en terug van Bangkok naar Brussel.
  Aeroflot bood de laagste prijzen, maar nu zijn er ander maatschappijen die aan ezelfde condities vliegen, zoals vorig jaar Finnair.
  Nadeel van Aeroflot is dat op de lijn van en naar Bangkok geen alcohol geserveerd wordt, geen bier, geen wijn, zelfs geen Vodka!

  Goeie reis alleszins en welkom in Thailand.

  Dirk

 10. roja zegt op

  het gaat op z’n Russisch – kajesna – maar heb daar geen problemen mee . het heeft mij altijd goed bevallen ; in ieder geval beter dan KLM – veel te steriel en arrogante bediening – ! de vliegtuigen vliegen ook beter dan de Amerikaanse ; soms kunnen de stoelen wat beter .

 11. Ceesdesnor zegt op

  Ik zou even bij de wereldwijde statistieken kijken betreffende ongevallen met de toestellen uit Rusland.
  Dan is je keus snel gemaakt.

  • Bas zegt op

   Maak dan wel verschil in internationaal en domestic in Rusland. Dan kan je je keuze herzien.

 12. gerard zegt op

  Slechts eenmaal gebruik van gemaakt en daar wilde ik het bij laten:
  Bij de tussenstop in Moskou dacht ik bij de stazi terecht te zijn gekomen.
  Eten was matig tot slecht en bij de terugreis (AMS-Moskou) werd er gebruik gemaakt van een tot op draad versleten en krappe Boeing.
  Velen van ons klagen over KLM maar die steekt er toch met kop en schouders bovenuit.

 13. Peter zegt op

  Ben zelf ongeveer een jaar geleden met Aeroflot naar Bangkok, en terug, gevlogen, in economy.
  Eén keer, maar nooit meer.
  – Eten was niet te pruimen, en ik ben echt geen moeilijke eter
  – Bediening: buiten het obligate ronddelen van avondeten en ontbijt, kan je heel erg lang wachten op reactie op het belletje.
  – Norse stewardessen, en nooit een glimlach. Net alsof alles wat je vraagt teveel is
  – Ik werd continu in het Russisch aangesproken, en wanneer ik vriendelijk om Engels vroeg, dan werd ik aangekeken met de spreekwoordelijke vuurspuwende blik
  – Sheremetjevo: valt best mee

  Als je geen honger hebt, een fles water aanslaat van zodra je aan boord komt, en voor de rest slaapt, is het wel te doen.

  Maar voor een paar euro’s meer kan je best bvb. Austrian Airlies vliegen, stukken beter!

 14. Hans zegt op

  Slechte ervaringen met Aeroflot… water uit het ventilatie systeem… overstappen erg rommelig… en gezien de huidige situatie zou ik zeggen; boycotten die Russen…. die lui sporen niet…

 15. George Roussel zegt op

  januari 2013 met airoflot AMSt naar Bangkok. Om te beginnen 2 uren vertraging…Gelukkig in Moscou ook, anders aansluitend vliegtuig gemist. Bij aankomst in BKK geen koffers… Kwamen een dag later. Intussen in het vliegtuig onvriendelijke stemming.. Cabincrew bepaald onvriendelijk/nors.. Spreken onverstaanbaar Engels. Voedsel wordt “verstrekt” , niet geserveerd. Veel dronken Russen aan boord,,,, soms erg luidruchting…Landing in Moscou op een niet goed ijsvrij gemaakte landingsbaan… Gevolg: lichte schuiver !!! Op de terugweg opstootjes voor de balie van Aeroflot.. Reden: toestel was zwaar overboekt… Russen pikten dit niet en gingen bijna met elkaar op de vuist…. Een rus met enig gevoel voor humor zei mij tijdens de vlucht: THIS IS AEROFLOT.., SOMETIMES WE FLY…, SOMETIMES NOT…!
  Wil je na thuiskomst iets byzonders te vertellen hebben…, vlieg dan met Aeroflot…. Ik betaal dit jaar Euro 560,00 all inn voor een directe vlucht met EVAAIR

 16. Rene zegt op

  Gewoon doen dan zie je vanzelf wel of het je bevalt,prettige vlucht .

 17. Rob zegt op

  Beste Frans,

  Alhoewel ik geen enkele ervaring heb met het vliegen met Aeroflot wil ik je graag adviseren. Ik denk dat je je niet moet afvragen, ondanks de mooie prijzen, of hun service je aanstaat maar meer of je überhaupt wel met Aeroflot moet gaan vliegen. Het is tenslotte een 100% staatsmaatschappij die verantwoordelijk mag worden gehouden voor het neerstorten van MH17 en daarmee bijna 300 levens direct heeft verwoest, waarvan bijna 200 Nederlandse passagiers.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website