Beste lezers,

Wij willen graag een reis maken door de Isaan vertrekkend vanuit Ubon Ratchathani naar het noorden en dan vandaar uit naar Sukhothai met een prive-chauffeur. Kennen jullie iemand die dit doet en hoeveel dit kost? Het zou voor 14 dagen zijn.

Groet,

Kiki

5 reacties op “Lezersvraag: Reis van Ubon Ratchathani naar het noorden en Sukhothai met prive-chauffeur”

 1. Heere Smit zegt op

  Mijn zwager is getrouwd met een Thaise en woont / heeft een bedrijf in Ubun Ratchathani. Ik reis vanuit Spanje via Amsterdam en Bangkok naar U.R. en kom daar op 8 december aan en blijf dan 3 maanden in de buurt rondtrekken. Ik zal de reacties volgen die hier komen te staan maar ik heb zelf ook wel natuurlijk de nodige informatie.. Maar op dit moment is die nog niet concreet genoeg om hierover te schrijven… En met met het oog op privacy kan ik hier ook nog geen namen noemen van mijn contacten. Maar via persoonlijk contact is dat natuurlijk wel mogelijk.
  Heere

 2. Ruud rotterdam zegt op

  Meerdere malen gebruik gemaakt van deze uitstekende gids
  geen idee of hij beschikbaar is.
  PHANOM LUASUBCHAT. Tour Guide Chiang Mai, Thailand, Laos.
  Mobile: 66-01-9604763. E-mail: phanomi@hotmail.com.

 3. Don Ramón Lamberto zegt op

  Geachte,

  Mijn Thaise echtgenote haar zuster heeft een Travel Agency in Buriram[noord oost Thailand-Isaan provincie].Zij organiseren regelmatig reizen doorheen gans Thailand.Neem gerust kontakt met haar op .
  Het tel.nr is:0066837244324 alsook 0837244324. Zij spreekt engels en Thai. Email:kanitha1976@hotmail.com

 4. Don Ramón Lamberto zegt op

  Beste Nynke,

  Mijn Thaise vrouw haar zus woont te Buriram en heeft aldaar een Travel Agency.Zij kan jullie zeker helpen hoe je het beste kunt reizen vanuit Udon Thani en omgeving.Alsook wat betreft het uren van een scooter enz….Ik zal haar tel.nr. geven en email:0066837244324-kanitha1976@hotmail.com.Zij spreekt Engels en uiteraard Thai.Veel groetjes.

 5. Rocky zegt op

  Hallo, hebzelf jaren in thailand gewoond en deed altyd zaken met Tony Smile uit chang mai. Maar hij komt door t hele land met zijn 9 pers busje. Is zeer schappelijk en kent de bedte en goedkoopste adresjes.
  Vorig jaar nog een 5 daagse tour gedaan van Pattaya naar Chang Mai koste ons 15.000 thb alles incl.
  Tonysmile.traveltours.th/com telf; 053-744762
  Succes


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website