Lezersvraag: Interesse in een girlfriend experience

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
17 april 2020

Beste lezers,

Ik ben 3 jaar terug voor het eerst in Thailand geweest met een singlereis. Fantastische ervaring! Nu heb ik misschien plannen om in december weer die kant op te gaan, maar dan meer voor een girlfriend experience. Ik ben al jaren vrijgezel en ben misschien toch wel geïnteresseerd geraakt in een vriendin uit Thailand.

Hebben jullie tips-adviezen wat wel te doen, en vooral niet?

Dank alvast!

Groet,

Dennis

No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Lezersvraag: Interesse in een girlfriend experience”

 1. Fred zegt op

  Hallo Dennis,

  Gewoon één tip………neem voldoende contact geld mee, dan komt het wel goed.

  Mvg.

  Fred. ( een man met ervaring ).

  • Eson zegt op

   Dennis,

   Neem voldoende geld mee, maar ga hier niet mee smijten in het nachtleven van Thailand. Je trekt dan de verkeerde dames aan, ook al kan het lijken alsof ze zeer geintereseerd zijn in je het gaan in 99 procent van de gevallen om je geld. Probeer met iemand af te spreken buiten haar werk om. Dus overdag en ga hier een paar dagen mee om. Je zal altijd moeten betalen rechstom of linksom. Vergeet dit nooit, zij hebben gewoon geld nodig om te leven. Maak duidelijke afspraken hierover voordat je begint aan je avontuur. En wanneer zij zeggen up to you dan toch verzoeken om een bedrag. Vooorkomt een hoop ellende later. Ga ajb niet direct voor degene die het uiterlijk heeft van een supermodel, maar probeer een dame te vinden waarmee het gewoon klikt en normaal mee kunt praten.

   Veel succes met je zoektocht!

  • johannes h zegt op

   Beste Kerel, Zoals aangegeven………neem genoeg geld mee, dan zul je ‘n grandioze vakantie beleven die je nooit zult vergeten. En luister maar niet naar die ernstige verhalen , want tegen de liefde en super charmante vrouwtjes ben je toch niet bestand……….

   Veel Geluk en Wijsheid

   Johannes

 2. willem zegt op

  Een tip,

  Zoek je toekomstige vriendin niet in een bar of onder de palmbomen aan de kust.

 3. willem zegt op

  Lees onderstaande artikel eens:

  https://tastythailand.com/where-and-how-to-meet-a-thai-good-girl/

 4. Ton zegt op

  Mischien is het een goed idee om het ¨mischien” in je verhaal eens wat te koesteren en te zien wat de voor en nadelen voor je zouden zijn. Je bent in de unieke situatie dat je door het coronavirus gedwongen wordt apart te blijven, een gratis bedenktijd die velen voor jou niet hebben gehad omdat emoties of hormonen dwongen om snel terug naar Thailand (terud) te gaan. Gebruik die tijd om er heel rationeel over na te denken, dat zou je mogelijk een hoop problemen kunnen besparen in de toekomst. Zoals onze Belgische buren zeggen: een verwittigd man is er twee waard.
  Mijn persoonlijke evaring is dat het goed en slecht kan gaan net zoals met een Nederlandse partner, maar dat door cultuurverschillen het wel vele malen moeilijker is. Dat heb je zelfs al met iemand uit de buurt, zoals bv Duitsland of Belgie of Frankrijk, maar Azie is echt anders en de Thaise taal is ook niet zo erg eenvoudig.

 5. walter zegt op

  https://www.thaifriendly.com/ kijk eens hier

 6. Eric H zegt op

  Thaicupid? kan je vanuit je luie stoel thuis achter de computer eens rustig rondkijken s6

  • willem zegt op

   dateinasia geheel gratis en wat Eric zegt lekker in je luie stoel thuis

 7. timker zegt op

  Het ligt er aan wat je precies zoekt je zegt een “girlfriend” ervaring en wanneer dat alleen voor de vakantie is dat hoef je ook niet echt moeilijk er over te doen, het zal dan ook meer een bijna “zakelijke” overeenkomst worden. Een heel ander verhaal wordt het wanneer op zoek bent naar een Thaise girlfriend. Dan zou ik je toch willen adviseren om eerst wat rond te kijken op de Thaise datingsites, zoals “ThaiCupid”. Daar kan jje eventueel een (goede?) vriendin aan overhouden die misschien een bezoek waard is.

  • Jos zegt op

   Ik zit op jou lijn maar ik zal het nog wat duidelijker stellen:
   Dennis noemt “een girlfriend experience” en “een vriendin uit Thailand”.

   Dat zijn 2 compleet verschillende zaken.

   De eerste is een vriendin die je inhuurt voor je vakantie en die de hele vakantie bij je blijft.
   Dat is een zakelijk overeenkomst, daarvoor moet je betalen.
   Je kan deze dame compleet met auto huren zodat je ook nog eens eenvoudig op plaatsen kan komen die buiten de gebaande toeristische paden gaan.

   De 2de is een vriendin die bij jou blijft omdat ze het ziet zitten om met jou een relatie aan te gaan voor langere tijd waar geld wel meespeelt maar niet op de 1ste plaats hoort te staan.

 8. Smakkie zegt op

  Hoe oud ben je en ben je aantrekkelijk? En hoe oud wil je dat je girlfriend is? Wat is je maandelijkse inkomen etc. Zonder antwoord op die vragen valt er niets zinnigs te adviseren. Er zijn verschillende soorten experience en girlfriends. Bijv introductie in een familie of in een bar zijn van een compleetheid andere orde. Wil je een en dezelfde gezelschapsdame voor een bepaalde tijd, af en toe chatten etc dat is de makkelijkste. Thaigirlfriendly.com

 9. Gerard zegt op

  Een advies is moeilijk te geven , ben je een koele kikker? of zit jij juist vol vuur en passie?
  Verkondig jij graag sprookjes of ben jij de persoon die er zelf graag in gelooft?
  Iedere reis begint met een eerste stap dus zet de stap en ervaar , ontdek en je komt tot een slotsom!

 10. Marc s zegt op

  Als je zoekt in Thai cupit of Thai love lings zie dat je er een vind die in Thailand wilt blijven wonen
  En zoekt een vrouw die werkt voor de staat dan ga je later veel goedkoper uitkomen

 11. Johnny BG zegt op

  Een girlfriend experience…..Het klinkt in ieder geval vriendelijker dan sextoerist.

  Zoals meerdere reacties is geld wel handig om de dames die als experiment gebruikt willen worden tevreden te stellen
  Het is maar een experiment dus gewoon hardcore naar de roze bars, karaoke zaken en de grotere massage salons ( aap-ob-nuat) en wellicht is er iemand die voor een periode dienstbaar wil zijn.
  Ga je het via andere kanalen zoals een datingsite of sociale media spelen dan is dat spelen met gevoelens dus wellicht verstandiger dat je dan ook vermeld dat je alles eerst wil beleven

  Wil je in de stemming komen kijk dan Ladybar 1

  https://m.youtube.com/watch?v=8FXbhsXkuGc

 12. Jan zegt op

  Ik heb mijn vrouwtje leren kennen via ThaiCupids, ze is lerares en heeft mij eigenlijk nog nooit om een Euro gevraagd. Goed nagaan welk beroep ze heeft.Wat de familiale toestand is, in scheiding,schulden,etc. Dus geld heeft geen belang bij de ware.
  Voor een snelle wip moet je in de bars of massagesalons zijn.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website