Beste lezers,

Heb hier (Doi Saket – Chiang Mai) een gezamenlijke rekening bij de Krung Thai Bank en één alleen op mijn eigen naam. Met diegene die alleen op mijn naam staat kan ik ook internetbankieren. Echter met de rekening die op beider naam staat (beide de Nederlandse nationaliteit) is het niet mogelijk, althans dat zegt men bij KTB, om te kunnen internetbankieren.

Zijn er hier die een gezamenlijke rekening hebben en ook daarmee kunnen internetbankieren, zo ja bij welke bank hebben jullie deze kunnen afsluiten?

Bij voorbaat dank voor de info.

Groet,

Kees

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Lezersvraag: Gezamenlijke bankrekening plus internetbankieren”

 1. Nicky zegt op

  Dat is vreemd. Wij hebben bij bangkokbank 3 rekeningen. Zijn beide Belg. Ieder een aparte en een gezamenlijke. Voor de gezamenlijke loggen we in op die van mijn man. Dus daar zien we 2 , eigenlijk 3 rekeningen, daar er ook nog een euro rekening bij is voor mijn rekening moet ik dan weer apart inloggen.

 2. Marcel zegt op

  Hallo,

  Wij hebben ook een rekeningen bij Bangkok Bank, daar werd ons ook verteld dat onze gezamenlijke rekening niet online kon, dit vanwege het eenzijdig geld afhalen(?) . Wel online met mijn eigen rekening.

  Dus een vraag aan Nicky hoe heb je die gezamenlijke rekening aan je prive rekening kunnen koppelen voor online bankieren en dat op 1 app?

  Groet,

  • nicky zegt op

   Das een goeie vraag. Alweer 7 jaar geleden. heb toen gewoon gevraagd om beide rekeningen online te gebruiken en dat werkte gewoon. Ook op de app komen beide rekeningen te voorschijn

 3. john zegt op

  kees, je zegt dat “ze”bij KTB zeggen dat het niet mogelijk is. Heb je het al geprobeerd? Lijkt me wat raar.

  • KeesP zegt op

   Ja zeker John, inmiddels tot drie maal toe. En bij de vraag waarom dat niet mogelijk is komt er niet veel meer uit dan een vriendelijke glimlach.

 4. Jacques zegt op

  Ik heb een joint account en mijn eigen account bij Bangkok bank en alles op de app en internet bankieren. Heeft nooit problemen gegeven.

 5. Henk zegt op

  Geen probleem bij SCB. Moet er wel bij zeggen dat de rekening eerst alleen op mijn naam stond met internet bankieren. Later met mijn vrouw een en/of rekening van gemaakt en kan nog steeds internet bankieren.

 6. Ilse zegt op

  Mijn man en ik hebben gemeenschappelijke rekening bij Kasikorn en wij kunnen ook niet online bankieren

 7. Raymond zegt op

  Wij hebben een en of rekening ,joint account ,bij de krungsri bank en sinds ongeveer een half jaar is via de app of inloggen met computer niet meer mogelijk om betalingen of overboekingen te doen ,mag niet zeggen ze. Heb ook een en of rekening bij SCB en daar kan het nog wel gelukkig


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website