Beste lezers,

Is er iemand die weet wat er momenteel op de luchthaven in Bangkok geëist wordt, voordat men kan inchecken (KLM) om vanuit Thailand terug naar Nederland te gaan?

Zoals een ‘fit to fly’ verklaring, temperatuur-check, etc…?

Groet,

Tjerk

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Eisen om te kunnen inchecken op een vlucht van KLM naar Nederland?”

 1. Petervz zegt op

  Er zijn voor Nederlanders die van Bangkok naar Schiphol vliegen op een temp check in Bangkok na, geen bijzondere eisen. Goede reis.

 2. Gerard zegt op

  Moderator: Levensvragen moeten via de redactie.

 3. Willem zegt op

  Ik ben 10 dagen geleden met KLM teruggevlogen. Geen speciale eisen. De temperatuur neme ze al op bij de ingang van Suvarnabhumi. Ondanks dat KLM een Nedetlandse maatschappij is en we hier nu duidelijkin een 1.5 meter economie zitten vliegt KLM nog steeds met alle stoelen vol. Dat voelt toch iets minder als je met de man naast je de arm steun moet delen en contact zo nu en dan plaats vind. Het economische aspect lijkt nog steeds het belangrijkste. Ondanks dat ik voor een enkele reis terug meer betaald heb dan normaal voor een retour vlucht. Dan maar mondkapje op, veel je handen wassen en hopen dat je buurman niet besmet is.

  Bij mij is het nu 10 dagen geleden. Lijkt tot nu toe goed te zijn gegaan.

  • Tjerk zegt op

   Dank voor de reactie. KLM en mijn reisverzekering Interpolis via euro cross konden mij deze info niet geven na veel heen en weer mailen..
   Mijn vlucht staat op 25 april. Ook ik maak mij zorgen over de afstand; het is net een loterij hoe je buurman ervoor staat….
   Hoop dat je niet besmet bent geraakt

 4. Wout zegt op

  Ik ben 13 april van Bangkok naar Schiphol gevlogen met KLM. Mijn terugreis was twee keer geannuleerd en via KLM Thailand uiteindelijk op deze vlucht geboekt met 99% zekerheid dat die ook ging plaatsvinden.
  Bij binnenkomst op de luchthaven werd van iedereen de temperatuur gemeten. Eenmalig en verder ging alles normaal. Inchecken en bagagedrop waren normaal.
  Dus geen extreme dingen werden verlangd. Bij aankomst op Schiphol was niets te merken. Geen temperatuur check of wat dan ook. Ook geen douane!!! Pure stilte!!
  Transport van de luchthaven gaat niet met bussen! Op eigen gelegenheid naar de parkeerplaats etc. De aanwezige taxi’s maken daar gretig misbruik van met een mega tarief! Echte schoften zijn dat!!!

  • Tjerk zegt op

   Dank voor de reactie. Zat je ook dicht op elkaar??? KLM zegt stoelen te blokken als het kan…..

   • Leon zegt op

    Hoe willen ze stoelen blokken als de kist helemaal volzit? KLM denkt nu ook geld is geld.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website