Beste lezers,

Ik heb een vriendin die uit Myanmar komt. Ze heeft haar inburgeringsexamen al gehaald en ze heeft onlangs documenten verzameld in Yangon (geboorteakte en ongehuwd-verklaring). Deze documenten moeten echter nog gelegaliseerd worden door de Birmese overheid.

En daar zit het probleem: het is niet mogelijk om rechtstreeks met de overheden contact op te nemen, sterker nog: het zou zelfs gevaarlijk kunnen zijn voor haar in verband met de visie dit Birma heeft over het vertrek van haar ongehuwde vrouwelijke inwoners naar het westen.

Hebben jullie wellicht een tip voor mij? Verder kwam ik op jullie forum een Nederlandse man tegen die al 15 jaar in Myanmar woont. Is er een mogelijkheid om via jullie in contact te komen met deze man?

Bij voorbaat dank voor jullie hulp en tijd.

Met vriendelijke groet,

JT


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersvraag: Legalisering documenten voor inburgering partner uit Myanmar”

  1. Rob V. zegt op

    Indien er geen ervaringsdeskundige reageren zou ik adviseren contact op te nemen met de ambassade en IND. Ook zou je een kijkje kunnen nemen op het forum van stichting Buitenlandse Partner: buitenlandsepartner.nl om te zien of daar iemand met kennis of ervaring is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website