Lezersvraag: Ik zoek kunststoffen beeldjes van monniken

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
2 december 2014

Beste lezers,

Ik heb deze real live kunststof monniken (zie foto onderaan) gekocht op de Chatutchak weekend market. Dit jaar gaan wij natuurlijk weer naar Thailand en ik zou er graag meer willen kopen. Maar helaas komen wij niet meer in het weekend in Bangkok.

Heeft iemand enig idee waar je deze nog meer zou kunnen kopen? Drie jaar geleden stond er op een verkoper op de amuletmarket, maar zijn voorraad collectie is niet zo ruim meer. Deze beeldjes zijn 16/20 cm hoog

Hartelijk bedankt en veel complimenten voor jullie leuke en informatieve site.

Best regards, Freundliche Grusse,

Martijn

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Ik zoek kunststoffen beeldjes van monniken”

 1. cha-am zegt op

  Mochten jullie in de buurt van Hua hin komen, dan heb ik wel een adres

 2. peterk zegt op

  Asiatique the Riverfront night market. Charoen Krung road Bangkok.Open vanaf 17.00 u.Door het enorme aantal standhouders moeilijk te vinden. Neem een foto mee,zodat men je de weg kan wijzen. Ik heb ze in diverse maten gezien.

 3. KhunJan1 zegt op

  Zou zeker de foto meenemen naar Thailand want zie je ze niet zo snel is er altijd wel iemand die weet waar je ze wél kunt kopen.

  Ook op de 4e verdieping van Mike’s Shopping Mall in Pattaya zijn ze te koop, van klein tot echt levensgroot , je vindt ze daar eveneens bij de stand van amuletten, munten en bankbiljetten.

  Succes met jullie zoektocht.

  • dontejo zegt op

   Hoi Martijn,

   Kijk uit met de uitvoer van beeldjes!
   Je kunt ze in Thailand kopen, maar lang niet alles mag het land uit.

   Informeer even bij de douane.

   Groet, Dontejo

   • Cornelis zegt op

    Ik denk dat de kunststof beeldjes waar het hier over gaat geen enkele cultuurhistorische waarde hebben en daarom zal er geen beperking m.b.t. de uitvoer zijn.

 4. huub zegt op

  Je kunt ze ook gewoon in nederland bij mij kopen. Ik heb zo n 15 verschillende in voorraad

 5. werner ramboer zegt op

  Deze zijn in alle maten te vinden dicht bij de Giant Wings monument tegenover de Ciy hall in BKK,als je met je gezicht voor het monument staat ,dan links ,een drukke straat met verkeerslichten oversteken en je bent er.Vele shops met allerlei voor tempels en monniken.Succes Werner

 6. Cornelis zegt op

  De vraagsteller informeert naar verkrijgbaarheid buiten Bangkok en vervolgens komen er toch minstens twee reacties met een adres in Bangkok. Lees ik nu zo goed of……………….?

  • werner ramboer zegt op

   Vraagsteller is NIET in Bangkok in het weekend,vooral de vraag goed lezen ,ok

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Er staat “Maar helaas komen wij niet meer in het weekend in Bangkok”. In het weekend. Dat wil zeggen dat ze niet naar Chatutchak weekend market kunnen gaan. Nergens staat dat ze tijdens de week niet in Bangkok zijn dus de reacties zijn correct volgens mij


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website