Lezersvraag: Koh Lanta of Koh Chang?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
24 februari 2017

Beste lezers,

Mijn vriendin en ik zijn op reis door Azië voor drie maanden. In januari zijn wij gevlucht door het slechte weer en overstromingen op Koh Phangan. Nu gaan wij over twee dagen toch weer een Thais eiland bezoeken, maar zien de weersverwachtingen op internet er niet al te best uit, zeker niet in Zuid Thailand.

Wij zouden graag naar Koh Lanta gaan, maar misschien is het op het moment beter om naar Koh Chang te gaan? Zijn er mensen die op dit moment of aankomende week op een Thais eiland zijn en mij kunnen adviseren?

Groet,

Vito


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Koh Lanta of Koh Chang?”

 1. Hans zegt op

  Wij zijn op dit moment op Koh Lanta. (24 februari 2018). Verkeerde weersvoorspellingen. Half bewolkt. Gisteren een lokale onweersbui. Gaan a.s. maandag naar het eiland Koh
  Lipe.

  Vr. groet Benita en Hans.

 2. Nonkelwin zegt op

  Beste
  Over Ko CHang kan ik niet oordelen maar op Ko Lanta is het heerlijk. Er valt af en toe, meestal na de middag, nog een zeldzame geissoleerde bui, maar die werkt eerder verfrissend dan verstorend. Daarnaast is ermeestal een heerlijke zeebries die de dagtemperaturen afkoelen en ervoor zorgen dat het ook s avonds heerlijk buiten vertoeven is.
  Kom er dus gerust van genieten.

 3. Jan zegt op

  Ik kan Koh Chang ten zeerste aanbevelen.
  Ligt tegen Provincie Rayon en die heeft de minste regendagen

 4. Vito zegt op

  Oke super. Dan word het een keer ko lanta. Aangezien we al zo vaak naar ko chang zijn geweest.
  Hopen dat het weer goed blijft dan en het weerbericht op internet niet klopt.
  Thanks

 5. Rudy zegt op

  Wij zijn bijna 3 jaar geleden op Koh Lanta geweest, maar wel in juli omdat wegebonden zijn aan de Belgische vakanties voor de kinderen.
  Wat een zalig eiland maar we konden niet in de zee owv rotsen of te wild.
  Kan dat nu wel want we willen ooit zeker nog terug en gaan eten bij Kwan, als die er nog is.
  Koh Chang willen we ook een keer doen maar is blijkbaar ook niet zo mooi ne je kan de zee niet in , in julie of augustus. klopt dat? Wat zijn wel goei maanden om de eilanden te bezoeken.
  We kw

 6. Tony zegt op

  Het noodweer van het begin dit jaar lijkt wel voorbij. Maar om goede raad te kunnen geven, is het belangrijk om jullie wensen en verwachtingen te kennen. Willen jullie gewoon zonnekloppen op het strand? Willen jullie de Thaise cultuur leren kennen? Of willen jullie sportieve uitdagingen aangaan? Fietsen, snorkelen, duiken, bergen, enz… Willen jullie drukte, met winkels, restaurants en uitgaansleven? Of liever rust en stilte? Er is voor ieders wens heel wat te vinden in Thailand.

 7. Vito zegt op

  Net geboekt voor ko lanta dus hopen op goed weer. We willen idd gewoon lekker bakken op een van de stranden!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website