Lezersvraag: Kloosterverblijf omgeving Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
26 november 2015

Beste lezers,

Wij willen medio januari in de omgeving van Bangkok graag een paar dagen in een klooster verblijven om het dagelijks leven en het mediteren mee te maken. Indien mogelijk willen we met de monniken/novices engelse conversatie voeren over hun dagelijks leven, boeddhisme en algemene zaken.

Hebben jullie informatie en of contactadressen? Wij kunnen alleen georganiseerde vrijwilligersactiviteiten vinden, maar willen dit liever zelf regelen.

Alvast bedankt voor een reactie.

Met vriendelijk groet,

Irma

4 reacties op “Lezersvraag: Kloosterverblijf omgeving Bangkok”

 1. Eric zegt op

  Wat Mahatat in oud Bangkok is een aanrader voor engels sprekenden. Website op internet. Warm welkom.

 2. Barrie Wim zegt op

  Beste, ik kan je een heel fijn klooster aanbevelen, ik kom er al jaren, je verblijft in aparte bungalows en je krijgt begeleiding in de meditatie, s’morgens ga je mee op bedelronde, een heel aparte ervaring, het eten is heel lekker, je bepaalt zelf hoelang je blijft enz enz.
  Het klooster ligt op het eiland KOH SI CHANG , neem de bus van Bangkok naar Siracha, vandaar met de tuk-tuk naar de ferry, die vaart op een 40-tal minuten naar KOH SI CHANG. De naam van het klooster is TAM YAI PRIK. De hele rit van Bangkok naar het klooster is niet meer dan 4 uurtjes.

  Veel succes met metta, Wim.

 3. marc de greve zegt op

  Ga naar een tempel en stel je vraag je kan al verblijven voor 5 dagen als boedhist

 4. bhante devamitta zegt op

  Wat Maheyong in Ayutthaya heeft die mogelijkheden en is gratis. Er wordt Engels en Hollands gesproken. Even vragen naar Loung Por Bhante. Hopelijk heb je een leuk verblijf in Thailand!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website