Kan de aanmelding middels TM 30 ook per App?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
5 juni 2019

Beste lezers,

Een paar dagen geleden las ik op de (Duitstalige) Thai Ticker een bericht in Der Farang dat momenteel in de provincie Ubon Ratchathani de aanmelding van gasten enz door huisbaas/verhuurder ook gedaan kon worden via een App.

Mijn vragen:

 • Kan iemand dit bevestigen?
 • Heeft iemand hier al daadwerkelijke ervaring mee?

Er werd gesteld dat ook andere immigratie kantoren werd aanbevolen dit systeem te gaan hanteren.

Groet,

Frans

4 reacties op “Kan de aanmelding middels TM 30 ook per App?”

 1. Henk zegt op

  Ik heb de app geinstalleerd op mijn IPAD en Android phone (dat ging makelijk). Maar om verder te kunnen heb je een paswoord en username nodig.
  Om deze te krijgen moet je je eerst registreren op de website (https://extranet.immigration.go.th/fn24online/) als huis/condo eigenaar (als er andere mogelijkheden zijn hoor ik het graag).

  Bijna een maand geleden heb ik mijn condo in Bankok op deze website geregistreed (inclusief downloading copy Chanote, Paspoort en blue house book). Ik kreeg een e-mail bevestiging maar wacht nu al weken voor de goedkeuring. Moet volgens de info op de website 7 dagen duren maar ……TIT.

  Als het goed is moet je na de goedkeuring een username en paswoord ontvangen.

  Heeft iemand al een goedkeuring ontvangen voor hun huis/condo in Bangkok?

  • Henk zegt op

   Ter aanvulling:
   Omdat het nu al zo lang duurt met CW immigration heb ik uit pure frustratie na bovenstaand bericht geprobeerd om ook mijn 2e condo in Cha-am te registreren. Tot mijn verbasing kreeg ik gelijk binnen een paar uur de user ID en paswoord toegestuurd (lang leve Petchaburi immigration). Deze werken zowel op de website als op de app (android version)

   Helaas (zoals gewoonlijk) zijn zowel de website als de app vere van gebruikers vriendelijk en niet intuitief. Gedeeltelijk in Thai en Engels. Keuze menus in Thai terwijl de app op engels staat ingesteld. Op de app alleen je geboorte datum invullen via keuze menu waarbij je per maand terug gaat in de tijd (MAW als je 60 bent 60 x 12 = 720 keer klikken op de vorige maand!!!!!!).

   Ik ga volgende week naar Nederland en wil bij terugkomst (binnen 24 uur) mij en mijn gezin registreren op de site zodat we hopelijk in Oktober geen problemen hebben met extention of stay verlenging. Levert nu misschien alleen problemen op als ik vlak voor vertrek mijn gegevens opstuur.

 2. Renévan zegt op

  Ik heb deze app gedownload Immigration eServices
  Hiermee zou je jezelf kunnen aanmelden en later zelf de TM 30 melding kunnen doen. Ik heb er even naar gekeken maar het zelf nog niet geprobeerd, ik weet dus niet of het werkt. Mocht u het proberen en het werkt laat het dan even weten op Thailandblog.

  • Jacob zegt op

   Heb een inlog en password van de ‘gewone’ site maar kan hiermee op de app niet inloggen…
   Anderen???


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website