Beste lezers,

We zijn op zoek naar een middelbare school voor mijn kind in de buurt van Rangsit, Chatuchak tot Noord Bangkok. Mijn  kind spreekt geen Thais, dus we zoeken een school met o.a. Nederlanders en buitenlanders waar lessen voor 90% in het Engels wordt gegeven.

Veel scholen dragen de naam Internationale school, maar op site zie ik veel Thai op deze scholen. Het is voor mij niet duidelijk of er hier in het Engels les wordt gegeven.

Groet,

Arnolds

4 reacties op “Lezersvraag: Internationale middelbare school gezocht in Bangkok”

 1. chris zegt op

  Ik woonde in Rangsit en mijn kinderen gingen naar ISB, International School Bangkok, een internationale school met 100% les in het Engels, maar het Amerikaanse schoolsysteem )opgericht door het Amerikaanse leger in de Vietnam oorlog). Veel Amerikaanse, Japanse, Koreaanse kinderen en nauwelijks Nederlandse kinderen. Zal niet veel meer zijn geworden in de laatste jaren: ISB is duur en vele expats zijn teruggeroepen naar het vaderland.
  Daarnaast is Harrows International School in de buurt, een internationale school met het Engelse onderwijssysteem; en een relatief nieuwe internationale school in Rangsit Klong 4 (langs de Nakon Nayok Raod) met de naam Siam International School.
  Scholen zorgen voor het ophalen en thuisbrengen va kinderen, tegen betaling uiteraard.

 2. Richard zegt op

  ISB International School Bangkok. 100% American curriculum. Gelegen in een prachtige internationale compound Nichada Thani bij Nonthaburi, noordelijk Bangkok. Prachtige voorzieningen. Onze dochters hebben er jarenlang gezeten. Doen!

 3. Joan zegt op

  Onze drie kinderen hebben 3, 4 en 7 jaar op de ISB gestudeerd en daar hun diploma behaald. Heel goed curriculum, en vele after-school activities (sport, toneel, dans, muziek etc). Duur maar dat zijn alle echt internationale scholen, en we hebben er nooit spijt van gehad; integendeel.

 4. Gerrit zegt op

  zeker aan te bevelen;

  is de Harrow school, enorm duur, maar je krijgt er wel iets voor terug, zitten alleen buitenlanders en rijke Thai op. Wordt hoofdzakelijk in het Egels les gegeven, maar ook natuurlijk Thai’s. Is gelegen vlak bij de Don Muang Airport. in de wijk aan de overkant van de terminals. Ze hebben geen enkele last van geluid van dit vliegveld.

  internet; harrowschool.ac.th

  Gerrit


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website