Iemand van Thai Airways geld retour gekregen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: , ,
13 november 2021

Beste lezers,

Graag zou ik willen weten of iemand van Thai Airways geld retour heeft gekregen van tickets? Wij hebben geboekt in februari 2020, nog voor de Corona periode en we moesten annuleren omdat ze de vluchten gewijzigd hadden waardoor we de aansluiting zouden missen.

Heel frusterend, ik hoop op advies.

Alvast bedankt en hartelijke groet,

Patricia

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

13 reacties op “Iemand van Thai Airways geld retour gekregen?”

 1. Lung Lie (BE) zegt op

  Hello Patricia.
  Hopelijk heb je de vlucht betaald met Visa of mastercard, ik vrees echter dat je rijkelijk te laat bent om je claim te kunnen indienen. Wij hebben in ieder geval onze centen op die manier volledig teruggekregen na een 3-tal maanden.

 2. Patrick zegt op

  Helaas, Patricia, mijn zoon en ik hadden een retour vlucht van Bangkok naar Hong Kong.
  Maar toen we medio Maart 2020 op de luchthaven van Hong Kong terug wilden mochten alleen de Thai op het vliegtuig, en voor ons tweeën, zoek het maar uit.
  Herhaalde pogingen gedaan het geld terug te krijgen, maar helaas, wel bericht gekregen dat het een half tot een heel jaar kon duren, maar daar is het bij gebleven.
  Frappant: December a.s. ga ik van België naar Bangkok toch weer met Thai airways, vanwege de rechtstreekse vlucht, en nu maar hopen dat ik mee mag, en bovenal of ze nog vliegen.

 3. Pluym Peter zegt op

  Thai Airways betaald geen tickets terug want ze hebben geen geld meer.Je kan alleen hopen dat je uw tickets kunt omboeken

 4. Fernand Van Tricht zegt op

  Hallo..mijn vlucht werd geannuleerd omdat Thai niet meer vlogen..heb een voucher gekregen van 19.690 baht..
  geldig tot eind 2022.Indien ik voor die datum niet reis met T krijg ik mijn geld terug…

 5. Patrick zegt op

  Sorry, je vroeg om een advies, dat kan ik je helaas niet geven, het enige wat mogelijk is, indien je betaald hebt met een credit card, de credit card maatschappij om een teruggave vragen.

 6. Jean willems zegt op

  Ik heb 2 januari 2020 geboekt en nog steeds geen geld terug

 7. L. De Jongh zegt op

  Nee wij ook niet maar gedeclareerd bij de ING omdat ik met een creditcard had betaald. Binnen 14 dagen mijn geld terug.

 8. Patrick zegt op

  Wij hadden eind 2019 geboekt voor oktober 2020. Uiteraard werd het geannuleerd. In 1e instantie contact gehad met Thai Airways. Zou zeker worden terug betaald echter zou meer als 6 maanden kunnen gaan duren. Uiteindelijk via de creditcard maatschappij gedaan en vrij snel werd en was het geregeld. Ik had toen mijn geld terug.

 9. Yvon zegt op

  Ik heb mijn reis en -annuleringsverzekering bericht en het geld van hun ontvangen. Van Thai air een voucher ontvangen, maar maak er geen gebruik van. Zijn niet te vertrouwen.

 10. Nnnnnn zegt op

  Wij hadden tickets voor 01-04-2020. Ook heel lang geprobeerd contact te krijgen. Iedere keer geen gehoor. Maar we hebben nu onze tickets van toen kunnen wijzigen in tickets voor volgend jaar.
  Hopelijk gaat het door…

 11. UbonRome zegt op

  Goede avond,

  Ik heb voor vluchten die gepland waren in mei en juni 2020 vouchers gekregen van tevens Thai airways als voor Thaismile (nationale) vluchten, ik kreeg ook bevestigings emails dat deze vouchers ook na de doorstart van t fjisement en geplande doorstrd gewoon bruikbar blijven en tevens ook (eventueel) er goederen mee betalld kukken worden…
  Deze vouchers kwamen na aanvaag (dat was wel nodig) na circa 2 a 2,5 maanden binnen.

  Succes,
  Erik

 12. wim zegt op

  Ja, mijn tickets naar AKL zijn keurig terugebtaald vorig jaar.

 13. Wim zegt op

  Ja, 1 ticket terugbetaald gekregen, na 16 maanden wachten, ik moet nog steeds 2 tickets
  terugbetaald krijgen, aan dit tempo nog een 2 tal jaar wachten


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website