Beste lezers,

Wij verblijven op dit moment voor vakantie in Thailand. Voor komende week (vanaf zondag) hebben we 5-6 dagen Hua Hin op de planning staan. We hebben echter nog niets geboekt en zijn dus vrij om te gaan waar we willen.

Nu is onze vraag; is het verstandig om met de huidige (olie) stranden een bezoek te brengen aan Hua Hin? Het zou voor ons het eerste bezoek aan Hua Hin zijn.

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groet,

Rudolf


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Is het wel verstandig om naar Hua Hin te gaan ivm de olie op het strand?”

 1. Joepie zegt op

  Je natuurlijk boeken bij say cheese daar doen ze olijfolie in hun salades

 2. A. van Rijckevorsel zegt op

  Thailand heeft nog zoveel mooie stranden te bieden. Ik zou niet gaan. Zeker niet als er met chemische producten is gewerkt.

 3. Marleen zegt op

  Beste Rudolf

  Ondertussen is het strand weer helemaal mooi opgekuist. Je kan dus met een gerust hart naar Hua Hin komen. Indien je nog een accommodatie zoekt kan ik je mijn B& B aanbevelen.
  Neem maar eens een kijkje op http://www.villabaanmalinee.com. Kijk ernaar uit jullie te verwelkomen.
  Groetjes.
  Marleen

 4. Koetjeboe zegt op

  Beter is om het zekere te nemen en naar Cha-am te gaan.
  Geen olie,gewoon overal ligstoelen en restaurantjes langs het strand en een stuk goedkoper.
  Wanneer je eens naar Huahinn wil kan dat met de bus,30 baht,of taxi.
  Er is ook een Nederlandse supermarkt met veel Hollandse kost.
  Eens naar Cha-am altijd Cha-am.

  • Wil zegt op

   Wat leuk om te horen dat er een Nedelandse supermarkt is in Cha Am. Wij gaan eind november naar Hua Hin, daar woont mijn zwager. Ik neem altijd producten mee uit Nederland voor hem. Hij vindt het heel lekker om af en toe Nederlandse kost te eten. Kan jij mij vertellen waar die supermarkt is en wat ze zoal verkopen.
   Vriendelijke groet Wil

 5. Rob zegt op

  Wij komen er net vandaan, strand is schoon maar zwemmen wordt afgeraden.
  30 km zuidelijker in de richting van de Phraya Nakhon cave heb je ook erg mooie stranden en kun je veilig zwemmen goede accomodatie,s en een erg mooi natuurpark.

 6. Bert Vos zegt op

  Volgens mij is het strand alweer schoon. Het was ook meer de kant van Khao Thakiab op met het grote beeld waar de smurrie was aangespoeld. Tip: Guesthouse Say Cheese.

 7. Jacques zegt op

  Het Hua Hin strand heeft toch wel prioriteit zou je zeggen. Kennelijk is het daar weer schoon. Dit geldt niet voor een hoop andere stranden waar nog een hoop zwerfafval te bewonderen is en waar geen mens naar om kijkt. Dit zou zeer zeker navolging moeten krijgen, te beginnen bij Pattaya en Jomtien.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website