Beste lezers,

Weet er iemand hoelang het affidavit Affidavit bewijs van inkomsten voor een jaarverlenging “Retirement” (Belg) geldig is? Kan daar geen info over vinden.

Met andere woorden, hoelang op voorhand kun je dat aanvragen?

Alvast bedankt.

Groet,

Rene (BE)


» Laat een reactie achter


5 reacties op “Hoe lang is het Affidavit bewijs van inkomsten voor een jaarverlenging geldig?”

  1. RonnyLatYa (voorheen RonnyLatPhrao) zegt op

    Normaal 6 maand.
    Maar het is maar wat je immigratiekantoor daarover lokaal beslist.
    Ik heb al eens vernomen dat bij sommige het maar 3 maand geldig mag zijn.
    Best even navragen lokaal.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
  2. Peter zegt op

    Bij immigration Bangkok op Cheang Wattana hanteren ze een periode van 1 maand.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
    • walter zegt op

      Zeker? Volgens de specialisten van de Facebookpagina Thai Visa Advice is het 6 maanden geldig in Chaeng Wattana.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  3. Jerrold zegt op

    6 maanden is de meest frequente termijn,
    source….ThaiVisa forums

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
  4. rene zegt op

    klopt Ronny,heb navraag gedaan aan ambassade en kreeg hetzelfde antwoord.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website