Lezersvraag: Waar kunnen wij fietsen huren in Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
20 november 2013

Beste lezers,

De keren dat we een maand in Cha-Am of Hua Hin verbleven huurden we tot nu toe altijd naar tevredenheid en zonder ongelukken een scooter voor een maand.

We zouden komende december in Hua Hin echter liever een degelijke fiets (dwz met goede verlichting, eventueel versnelling en remmen) huren, maar weten in Hua Hin nog steeds geen verhuurder van fietsen te vinden.

Heeft iemand een (prive-) adres in Hua Hin van iemand die ons kan helpen?

P.S. (We weten dat fietstochten in Cha-Am worden georganiseerd en zullen proberen te achterhalen of deze organisatie ook 2 fietsen gedurende een maand aan ons wil verhuren).

Dank je wel en vriendelijk groet,

Wil


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Waar kunnen wij fietsen huren in Hua Hin?”

 1. onoff zegt op

  Kijk hier eens rond http://huahinbiketours.com/

 2. L zegt op

  Beste Wil,

  Wanneer je vanuit het centrum naar het strand loopt heb je bij de standplaats van de Tuk Tuk’s aan je rechterhand een winkeltje met kleding en deze verhuurt ook fietsen. Wanneer je de fietsen voor een paar dagen afspreekt kun je een vaste prijs afspreken. Deze heeft goede fietsen en je kunt er zelf een uitzoeken en testen.

 3. Peter zegt op

  Hoi Wil,

  Wij hebben naast scooters ook heren en damen’s fietsen te huur. Het zijn praktisch nieuwe fietsen met verlichting, goede remmen en versnelling. Verder zit er een maandje op en krijg je een hangslot mee. We zijn gelokaliseerd tussen Cha-am en Hua Hin, vlak bij het Novotel. Ons restaurant heet ” Aroi Dee ” waar de fietsen en scooters staan. Als je het wilt kan je me even een mailtje sturen zodat ik ze kan reserveren voor jullie want het is hoogseizoen en dan zijn ze nagenoeg elke dag verhuurd. Je kunt me mailen op: peter@fly-dutchmen.com

 4. christa zegt op

  Goedemorgen

  aan de grote weg petkhasem road vlak bij de pizza zaak zit een fietsen winkel op een hoek die verhuurd ook fietsen
  Vanaf januari verhuren wij ook fietsen en gaan ook tochten organiseren

  succes

  Groetjes Christa

  • Frits zegt op

   Goede morgen Christa,misschien een beetje onduidelijk{pizzazaak a/d Phetkasem road}Op welke hoogte,want er zullen wel meerdere pizza zaken zijn.

 5. Mark Otten zegt op

  Ik heb hier: http://www.huahinmedia.com/huahin-bike-rental.php wel eens een fiets gehuurd. Fietsen met versnelling en goede remmen. De huurprijs weet ik niet meer precies, maar dat viel me toen niet tegen, herinner ik me. Bovendien zit het vlak bij het centrum. Op zo’n 300 meter loopafstand van Starbucks in de richting van het vertrekpunt van de minivans naar Bangkok. Ik huur hier nu ook altijd mijn motorbike. De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Succes met je fietstour. (zeker de moeite waard, maar pas wel een beetje op met het verkeer.

 6. Wil zegt op

  Bedankt voor de tips. Zodra we in Hua Hin zijn zullen we de genoemde adressen proberen te vinden en een keuze maken. Wat ons na het bezoek van de genoemde websites verbaast is dat het op het eerste gezicht lijkt alsof een fiets huren in Thailand (aanzienlijk) duurder is dan het huren van een scooter. Maar misschien dat hierover ter plekke valt te praten. Voor 3 weken scooterhuur in Hua Hin betaalden we afgelopen jaar TB 2700, zeg TB 130/dag. Huren voor 1 dag kostte TB 300.

  • Khun Peter zegt op

   Het huren van een fiets is relatief duur, dat klopt. Heeft ook te maken met het feit dat sommigen met een mountainbike op het strand gaan fietsen. Dan is zo’n ding snel kapot met al dat fijne zand wat overal in gaat zitten.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website