Beste lezers,

Ik zie dat Turkish Airlines gunstige tarieven heeft voor de businessclass op de route van Amsterdam naar Bangkok met een tussenstop. De overstaptijden zijn ook gunstig.

Wie heeft wel eens gevlogen met Turkish airlines naar Thailand en dan het liefst ook in de businessclass?

Groet,

Ron

Redactie: Heb je zelf een vraag aan de lezers van Thailandblog? Gebruik het contactformulier.

6 reacties op “Ervaringen met Turkish Airlines businessclass op route Amsterdam – Bangkok?”

 1. wim zegt op

  Ik vlieg TK Business Class regelmatig en is doorgaans mijn eerste keuze voor BKK-AMS-BKK. Prima stoelen, prima eten en doorgaans redelijk geprijsd. De lounge in IST is uitstekend. Hou er wel rekening mee dat IST een enorm vliegveld is en je moet een behoorlijk eind lopen.

 2. Cornelis zegt op

  Ik heb vorige maand een businessclass retourtje Bangkok geboekt bij Turkish Airlines, voor vertrek in september, terug volgend voorjaar. De prijs was uiterst aantrekkelijk – KLM en EVA waren op de betreffende vertrekdata minimaal 1400 euro duurder…….
  Ik heb een eerdere ervaring met deze maatschappij, ook in businessclass, met een retourvlucht naar Johannesburg, Zuid-Afrika. Prima service aan boord, uitstekende maaltijden en een werkelijk geweldig mooie lounge in Istanbul. Ik vloog met een Airbus A330 – hetzelfde vliegtuigtype wordt ingezet naar Bangkok. Tussen Amsterdam en Istanboel vliegt men zowel met een A330 als met een A350.

 3. Harmen zegt op

  Zeer goed aan te bevelen,, je krijgt zelfs een kaarsje op je tafeltje bij het eten. good luck.
  Harmen.

 4. TonJ zegt op

  Begin dit jaar voor de eerste keer met Turkish Airlines gevlogen. Was benieuwd maar werd aangenaam verrast. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dus nu weer een retourvlucht bij hen geboekt.

 5. Henk zegt op

  Ik heb amsterdam bangkok gedaan in december 2022 en terug in mei 2023.
  Ik kan werkelijk niets negatiefs melden, ik heb nog nooit zo lekker gegeten in een vliegtuig.
  Ik had wel een lange tussenstop in instanbul van 4 en een half uur maar zelfs die was plezierig door de gratis kamer met bed en douche op de luchthaven. Dus een goede reis en veel plezier.

 6. Hugo zegt op

  Beste Ron,
  Ik denk dat ik ondertussen in Business Class alle maatschappijen naar bkk heb getest. Turkish is ondanks een lagere prijs een absolute topper. Op de terugweg heb ik soms een lange stopover in Istanbul maar gelukkig kan je gratis gebruikmaken van de slaap cabines (eigenlijk gewoon kleine hotelkamertjes) in de lounge van Turkish als je binnenkomt direct naar links. Het eten en de service op Turkish Airlines is absoluut top en de stoelen en 180 graden slaapstoelen bij de beste in de markt. Als ik de keuze heb, vlieg ik met Turkish. Fijne vlucht


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website