Lezersvraag: Iemand ervaring met Silk Air

Door Redactie
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
15 september 2016

Beste lezers,

Ben reeds aan het zoeken voor een geschikte vlucht Amsterdam – Phuket. Normaal vlieg ik altijd met China Airlines maar die zijn gestopt met rechtstreeks Amsterdam – Bangkok. Heb nu een goede vlucht gevonden met Singapore Airlines, Amsterdam – Singapore en na korte overstap door naar Phuket.

Deze vlucht wordt echter verzorgt door Silk Air en niet Singapore Airlines. Heeft iemand ervaring met deze maatschappij?

Groet,

Theo


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

14 reacties op “Lezersvraag: Iemand ervaring met Silk Air”

 1. sas zegt op

  Silk air is de lokale dochter van Singapore airlines en is prima, het is ook een vlucht van niks natuurlijk.

 2. Johnny zegt op

  Ik heb meerdere keren mijn voltallige Fam. (8pers.) laten overkomen met Singapore Airlines en doorgevlogen met Silk Air, ook van Singapore Airlines dacht ik, naar Phuket. Je moet effe doorlopen want je hebt maar pl.mn. 1 uur overstap-tijd! Prima verbinding en je bent dan ‘s morgens op Phuket, dus nog een hele dag te gaan! Veel sukses en plezier, Johnny

  • sandra koenderink zegt op

   Vorig jaar naar Bali gevlogen met Singapore airlines en van Denpasar door naar Bali met Silk air, is budgetmij van Singapore airlines. Prima maatschappij.

   Overstaptijd is prima te doen, je stapt op het treintje van aankomsthal 1 naar 3 en binnen no time ben je bij de vertrekhal waar je moet wezen. Wij hadden ruim tijd over……

   Heel veel plezier,

   vrgr Sandra

   • Cornelis zegt op

    ‘Van Denpasar door naar Bali’ lijkt me vreemd, aangezien je in Denpasar al op Bali bent………..

 3. Ron zegt op

  Beste Theo
  Silkair is de regionale luchtvaartmaatschappij van Singapore Airlines, gevestigd in Singapore. De maatschappij vliegt vanuit Singapore naar 25 steden in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië en China.
  Heb zelf één maal met ze gevlogen, en dat is goed bevallen.
  De vlucht van Singapore naar Phuket duurt dan ook maar 1,5 uur.
  Het enige wat tegenviel was de korte overstaptijd (bij mij 1 uur) en de luchthaven van Singapore is erg groot, dus als je wat minder te been bent word het vrij lastig.

 4. Aart zegt op

  Silk Air is een onderdeel van Singapore Airlines. Vliegt met een A320.
  Service aan boord is gewoon goed. Je zit alleen wat krapper dan in de 777 en geen entertainment in de stoel voor je.
  Wij vliegen ook altijd met Singapore Airlines van Amsterdam naar Singapore. daar een wachttijd van zo’n 2.5 uur en vliegen dan met Silk Airlines door naar Chiang Mai.
  De bagage wordt dan door gelabeld.

 5. Hans zegt op

  Niets mis met Silkair. Is namelijk ook van Singapore Airlines en vliegt regionaal.

 6. Sanne zegt op

  Silk is dochter van Singapore airlines in 1 woord top! Ik zeg boeken.

 7. Marcel zegt op

  Silk Air is de lokale maatschappij van Singapore Airlines, prima airline geen betere op deze vlucht te vinden!

  Aan te bevelen!

 8. Maud Lebert zegt op

  Zover ik weet is Silk Air een dochtergezelschap van Singapore Airlines.Ik heb er alleen maar goede ervaringen mee gehad. Ben met Singapore Airlines naar Bangkok gevlogen en vandaar met Silk Air naar Chiang Mai en weer terug op dezelfde manier. Dezelfde Service. Heb wel alles van te voren gereserveerd.

  • Cornelis zegt op

   Klopt dat wel wat je schrijft, Maud? Bedoel je niet Singapore i.p.v. Bangkok? Silk Air – een uitstekende maatschappij, trouwens – vliegt niet tussen Bangkok en Chiang Mai.

 9. Jan zegt op

  Ja, Silkair is een prima maatschappij die vliegt met kleinere machines. Keurig verzorgd.

 10. willem zegt op

  Hoi, ik vlieg bijna altijd met Singapore airlines naar Phuket. Dus automatisch met Silkair vanaf Singapore naar Phuket. Prima geregeld, ik heb altijd goed, netjes op tijd en zonder problemen.
  Dus maak je geen zorgen, komt allemaal goed

 11. Peter V. zegt op

  Silk Air is uitstekend voor Singapore – Phuket.
  Voor de overstap van Amsterdam naar Phuket is 1 uur prima, als de eerste vlucht vertraging heeft dan boeken ze je direct over naar de volgende vlucht. Is mij eens gebeurd, wat me (meen ik) 2 uur extra wachttijd kostte. Vverder alles prima geregeld toen.
  De andere kant op is dat risico mij wat te groot, er gaat met Singapore Air maar 1 vlucht per dag naar Amsterdam. Daarom boekte ik daar een vlucht eerder vanaf Phuket.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website