Lezersvraag: Heeft er iemand ervaring met ” KAN AIR” ?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
1 november 2015

Beste lezers,

Heeft er iemand ervaring met ” KAN AIR”? Zij vliegen met een Cesna (12 pers.) rechtstreeks o.a. van Chiang Mai/Hua Hin/Chiang Mai.

Tickets vanaf THB 990,00 one way.  www.kanairlines.com

Graag uw reacties,

Carl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

6 reacties op “Lezersvraag: Heeft er iemand ervaring met ” KAN AIR” ?”

 1. Jesse zegt op

  In September Chiang Mai-Mae Hong Son gevlogen in de Cessna van Kan Air. Prima vlucht, geweldig om mee te maken en fantastische plaatjes geschoten 😉
  Aanrader dus ! Hua Hin geen ervaring mee, maar zal m.i. niet anders zijn behalve de vliegrichting en vlucht tijd.
  Veel plezier 😉

 2. Hans Bos zegt op

  Waarom niet even kijken op de website van de airline http://www.kanairlines.com ? Tussen Hua Hin en Chiang Mai wordt nu gevlogen met een ATR72-500.

 3. HarryN zegt op

  Heb nog in augustus met KAN Air gevlogen van Huahin naar Chiang mai en terug. Kan even niet op het type vliegtuig komen maar was er een met ong 60 a 70 plaatsen. Zat nog niet voor de helft vol en was een prima vlucht . Duurde ong 1.5 uur. Kosten waren voor mij en mijn vrouw tesamen B.7000 retour( ong 180 euro) en dat komt omdat het goedkoopste tarief al uitverkocht was. Nogmaals alles is prima verlopen.

 4. guy zegt op

  Paar maand geleden met Kanair van Khon Kaen nr Chiang Mai en retour gevlogen. Prima service, zelfs warme snack aan boord ! Wij (3 pax) hadden het duurdere van de 2 mogelijke tarieven. Bij de retour kon 1 pax niet mee terugvliegen – keerde met de auto terug. Dit 2 dagen voor de vlucht gemeld aan Kanair. Refund 0,0 THB … vond ik toch wel straf. Ik had voordien op hun site ook niks gevonden omtrent “fare conditions”, maar je zou redelijkerwijze verwachten dat jemet het hoogste tarief bij tijdige annulatie toch wel “iets” zou recupereren.

 5. SOMMEIL zegt op

  Hallo,

  Als je met de CESSNA gaat , en je nog nooit met een proppellerkist hebt gevlogen, wordt dit zeker een spannende ervaring
  Geniet ervan! En je fototoestel zeker meenemen .

  groetjes

  • Fransamsterdam zegt op

   Heerlijk, zo’n Cessna. Dat is pas vliegen! De eerlijkheid gebiedt te melden dat het statistisch gezien per vlucht wel véél gevaarlijker is dan een vlucht met een Boeing of Airbus. Misschien is het wel net zo gevaarlijk als een ritje naar Suvarnabhumi. Enjoy it! En maak een filmpje voor ons en zet het op YouTube please. Dit zijn, waar ook ter wereld, gewoon de leuke dingen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website