Engelssprekende tandarts in Bangkok?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
20 februari 2019

Beste lezers,

Mijn zwager woont in Bangkok en heeft mogelijk gebitsimplantaten nodig. Hij had altijd een goede, Engels sprekende tandarts. Deze is er mee opgehouden.

Weet iemand een goede, niet te dure tandarts, waar hij contact mee op kan nemen? Als iemand ervaring heeft met tandartsen hoor ik het graag. Hij zou er erg mee geholpen zijn.

Groet,

Kees

4 reacties op “Engelssprekende tandarts in Bangkok?”

 1. tooske zegt op

  Voor niet te duur, moet je bij een staatsziekenhuis aankloppen.
  Mijn ondergebidsprothese was gebroken en heb voor 1800 THB een nieuwe past als gegoten.
  Verder het taalprobleem, dat is er niet, want een tandadtsen opleiding duurt 5 jaar en is een universiteitsopleiding, dus ze beheersen allemaal de Engelse taal.
  Mijn advies ga alleen zonder tolk dan wordt je in het Engels aangesproken, is er een tolk ( je vrouw) dan vertikken ze het meestal en wordt je als een kleuter behandeld.

  • Cornelis zegt op

   Een ‘universiteitsopleiding’ is geen enkele garantie voor de beheersing van de Engelse taal. Neem vooral een tolk mee, voor de zekerheid.

 2. Dieuwke zegt op

  Bangkok Smile Dental Clinic in Silom, zie website. Gebit van mijn partner (die implantaten heeft), snel, deskundig en voor weinig geld gerepareerd.

 3. chris zegt op

  Mijn Franse collega, die een uitgebriede behandeling ondergaat op dit moment (incl. kleine operaties), is erg te spreken over zijn tandarts.
  Malo Clinic, Sukhumvit, soi5…02 6642800.
  Maandag tot Vrjdag: 10-18 uur open
  Zaterdag en Zondag: 10-17 uur open.
  https://www.bangkoksmiledental.com/malo-partnership.php


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website