Beste lezers,

Een weekje terug las ik op Thailandblog dat de straatverkopers op Khao San Road aan het einde van het jaar zouden verdwijnen.

Nu ben ik in Bangkok en ging naar Khao San om wat te eten, maar zelf de cafe en restaurants hadden netjes hun stoelen binnen staan er stond niks meer op de straat of stoep. Alleen de losse Pad Thai eet kraampjes die zich elk moment kunnen verplaatsen. Helaas weg sfeer….

Hoe kan dit? Einde van het jaar en het is nu april?

Groetjes,

Carla


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersvraag: Hoe zit het nu met de eetstalletjes in Bangkok?”

 1. eric zegt op

  Ben in bkk en business as usual.

  • carla goertz zegt op

   Ben ook in bkk maar er zijn toch minder kraampjes op straat ook vandaag op siam paragon geen kraampje , is toch echt waar .

 2. willem zegt op

  Men is al langer bezig om in bepaalde stadsdistricten de stoepen vrij te maken. terug te geven aan de voetgangers. Ook in Sukumvit zijn sommige stalletjes verdwenen of verplaatst.

 3. l.lagemaat zegt op

  Aan het einde van het jaar zouden verdwijnen?!
  Misschien bedoelden ze het Thaise jaar.
  Het is nu net nieuwjaar geweest.

 4. peter zegt op

  Het aantal vluchten uit europa is al met 20 procent gedaald en daar willen ze graag 30 procent van maken.

 5. Corretje zegt op

  De regering gaat de hygiene opvoeren. In het nieuws van 15 uur waren wat eetverkopers aan het woord. Die zijn er blij mee.
  O.A. teilen met vuile borden moeten weg.

 6. PETER uit Zwolle zegt op

  Dag later alles als vanouds waarschijnlijk.
  Mag niet gebeurt wel….
  Gr. P.

  • carla goertz zegt op

   Ga ik morgen kijken of dat zo is .

 7. EDDY zegt op

  Goed nieuws !!!!
  De eetstalletjes verdwynen niet.Dit na navraag by de Bangkok bevolking en toeristen.
  Er komt wel een reorganisatie !!!!
  Dus laat het daar smaken op Khao San road !

  • Kees zegt op

   Er zijn er al een hele hoop verdwenen. De ‘Bangkok bevolking’ en zeker ‘de toeristen’ weten het ook niet want niemand weet precies wat het uiteindelijk zal worden. De autoriteiten zijn met het verhaal van ‘reorganisatie’ gekomen (kun je ook op vele manieren interpreteren trouwens) om bakzeil te halen nadat iedereen over het ‘totale verwijderen’ was gevallen. Uiteraard werd dit ‘totale verwijderen’ geweten aan een foute interpretatie van de media. Feit is dat de autoriteiten hier wel vaker hun mond opendoen zonder nagedacht te hebben.

   Nog een feit: Suk Soi 38, Thonglor, Ekkamai, Suk soi 11 en andere gebieden hebben geen of beperkt street food. Uiteindelijk zal het wel ergens een compromis worden tussen degenen die alles willen wegvagen en degenen die het belang voor tourisme zien.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website