Lezersvraag: Waar kan ik e cigarettes kopen in Pattaya?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
20 april 2014

Beste lezers,

Sinds kort gebruik ik e cigarettes. Ik laat deze oversturen vanuit Nederland en dat is alles bij elkaar nog al prijzig.

Ik heb bij verschillende zaken hier in Pattaya geïnformeerd of ze hier worden verkocht maar niemand kan mij verder helpen.

U misschien?

Hartelijk dank

Arno

Redactie: De e-sigaret of elektronische sigaret is een vervangend middel om de behoefte van een roker te bevredigen met minder nadelige gevolgen voor de gebruiker of omstanders

No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Lezersvraag: Waar kan ik e cigarettes kopen in Pattaya?”

 1. Christina zegt op

  Zoek even op internet genoeg te vinden je kunt zelfs laten versturen en er zijn zaken in Bangkok.

 2. khunhans zegt op

  Hallo Arno ,

  Volgens mij heb ik ze vorig jaar gezien! een kraampje aan de beach road..ongeveer bij soi 13, en anders even googelen.. er zijn veel chinese site’s waar je ze goedkoop kunt bestellen, die vervolgens op jou opgegeven adres word afgeleverd.

  succes

 3. Peter vz zegt op

  Kijk op http://www.ovalethailand.com voor kwaliteit.

 4. Cisca zegt op

  Overal op het strand in Pattaya worden ze door de strandverkopers aangeboden, voor de helft van de prijs waar ze in Nederland voor verkocht worden, wel afdingen maar zo rond de 800-1000 bath per set van twee. Ook de vloeistof is bij hen te krijgen voor de helft minder dan in Nederland.

 5. ruud zegt op

  Ga op het Dong tan strand zitten enbijna ieder half uur komt er iemand voorbij die ze verkoopt.

 6. Vigo zegt op

  Overal op de beachroad zijn ze te koop.bij diverse kraampjes. Loop een stukje en je vindt ze vanzelf. Alle soorten en maten, met en zonder vloeistoffen.

  • wim v kempen zegt op

   oficieel is de e.sigarret in Thayland verboden.

 7. Sooi zegt op

  Beste,
  Ieder dinsdag en vrijdag op de markt in soi Buakhow. En… inderdaad op het strand maar daar koop je meestal chineese namaak.

 8. Arno zegt op

  Allen die gereageerd hebben, hartelijk dank.

 9. Ronny zegt op

  Dag Arno ..
  Gebruik je de opvulbare of de sigaret met vervangend mondstuk …..
  Bij aankoop let wel goed op want ikzelf heb een opvulbare gekocht ..zit in leder etui per twee met flacon en electrische oplader en de smaak van je flacon kan je kiezen ( aardbeien,menthol,marlboro,vanille,koffie enz….)
  Ik heb de mijne gekocht in tukcom op het derde verdiep voor de prijs van 1200 bhat …na afdingen van 1500.
  Maar een paar dagen later was ik met mijn vrouw aan het wandelen op second road niet zo ver van de
  Mc Donald en de bioscopen er is daar s’avonds een klein marktje wel daar iets voorbij zelfde kant als het marktje ik denk een 50 meter verder stonden ze te koop aan 800 bhat identiek dezelfde want het zijn bijna overal dezelfde ..de verkoper leek mij een indieër .
  En nog een paar dagen later heb ik ze ook te koop gezien op de linker kant als je naar walking street wandeld langs beach road staat er de straat waar nogal veel motorbikes te huur staan een jonge thai en hij geeft nogal veel spullen liggen zoals boksbeugels ,werpsterren ,messen enz..maar hij verkoopt ook de zelfde e sigaret maar aan de prijs na afdingen natuurlijk van 700 bhat en ook de opvulflesjes zijn bij hem het goedkoopst ..ik heb daar zelf nog een etui e sigaret gekocht wegens zijn toch deftige vraagprijs.
  Voor de bijvullingen vragen ze 200 tot 250 bhat of soms als je er vijf neemt geven ze er één gratis .
  Ik heb ook de sigaret geprobeerd waarvan je de filter moet vervangen want daar zit dan de vloeistof in ..dit systeem komt wel veel duurder want die moet je tamelijk vlug vervangen maar het is wel leuk omdat het er uitziet als een sigaret en ze ook oplicht …als zou je een brandende sigaret vasthouden deze kosten rond de 250 bhat ..en vervangende filters zijn er ook in alle smaken .
  Veel succes Arno..

 10. hansthai zegt op

  ik zat bij een bar in soi postoffice vertelde de bar lady shirey,ze belde op en 15 minuen later kwam een thai meisje met eentas vol met div. e cigaretten.lk kocht ee zwart langdoosje met 2 e- pijpjes,oplader en een klein flesje vloeistof,smaak na keus. na afdingen betaalde ik 700 bath,de helft voor wat je in nederlad betaalde, dat was janury 2012,terug in nederland kon ik gewoon dampen aan de bar ,dus niet in het vieze rook hok,vond ik wel euk want je zag ze hier nog niet veel,en de mensen waren nog nieuwsgierig hoe ik er aan kwam,nu kan je ze hier ook overal kopen ,maar in pattaya toen,wat je ook wil hebben alles is tekoop !een belletje en staan zo voorje neus

 11. RonnyLatPhrao zegt op

  Misschien toch even melden.

  Ik heb vorig jaar een e-sigaret gekocht in België. Je kan daarbij dus flesjes vloeistof kopen met verschillende smaken.
  In die flesjes zit echter geen nicotine, want dat is volgens die Belgische verkoopster voorlopig nog verboden in België.
  In andere landen, misschien Thailand, kan je die nicotineflesjes misschien wel kopen, zodat het echt een vervanger is van de normale sigaret dus met nicotine maar zonder teer.
  Ik laat dit verbod in België maar even weten, voor het geval er misschien problemen zouden kunnen ontstaan aan de grens.
  Hoe de regeling hierover in Nederland is weet ik niet. Misschien kan iemand anders dit beantwoorden.

  Ondertussen ben ik sinds januari gestopt met roken (en probeer dit zo te houden).
  Voor mij heeft de e-sigaret daar niet toe bijgedragen want na enkele keren gebruik ben ik ermee gestopt.
  Buiten wat rook ontwikkelen en je een smaakje in de mond kreeg had het geen invloed op mijn normaal sigarettenverbruik. Ik had de sigaret nog evenveel nodig als voordien om mijn nicotine op peil te houden net omdat er geen nicotine in die vloeistof zat.

  Uiteindelijk ben ik gestopt op karakter zonder hulpmiddelen en de e-sigaret ligt daar ergens in de kast.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website