Beste lezers,

Ik woon in Nederland maar ik wil graag in contact komen met Thaise vrouwen. Ik heb al veel gelezen op veel websites en denk dat dit het beste lukt via een datingwebsite. Klopt dat of heeft u andere ervaringen?

Zijn er nog zaken waar ik op moet letten? Ik stuur geen geld en ga ook niet halsoverkop naar Thailand. Pas na een half jaartje chatten wil ik wel die sprong wagen? Ik ben zelf 48 jaar en gescheiden. Ben niet op zoek naar een jong ding maar een serieuze duurzame relatie.

Zijn er lezers die hun Thaise vriendin ook via dating hebben leren kennen?

Vele groeten,

Leen

29 reacties op “Lezersvraag: Zijn datingsites betrouwbaar om met Thaise vrouwen in contact te komen?”

 1. BA zegt op

  Via een datingsite werkt op zich wel. Als je je inschrijft op een site als thai lovelinks word je overspoeld met reacties. Maar je moet zelf een beetje het kaf van het koren scheiden. Mijn vriendin komt niet van een datingsite maar ik heb er na een paar dagen spelen wel wat leuke contacten aan over gehouden, oa een vrouw welke in het ziekenhuis op de bestralingsafdeling werkt, een dame welke in dw VS werkt, en je kan zelfs thaise dames vinden welke tijdelijk in Nederland zijn, om het makkelijk te maken.

 2. Cor van Kampen zegt op

  De datingsites zijn bijna net zo onbetrouwbaar als de buitenlanders die daar aan meedoen. De dames of heren (je moet tegenwoordig overal rekening mee houden)
  vertellen vaak allemaal verhalen die niet betrouwbaar zijn. De Thai trapt daar in en de buitenlander ook. Natuurlijk komt in ongeveer 5% van die datings er wat leuks uit.
  Beter zelf naar Thailand gaan en kijken of je een leuke vrouw of man kan ontmoeten.
  Familie achtergrond bekijken en dan oordelen.
  Ik zal wel een roepende in de woestijn zijn.
  Wat iedereen wil.
  Cor van Kampen.

 3. Maarten zegt op

  Ik sluit me wel een beetje aan bij Cor. Wat wel scheelt is waar je naar zoekt. Ik denk dat 90% van de mannen contact zoekt met 10% van het vrouwelijke aanbod. Die andere 90% van de dames krijgt dus niet zoveel reacties. Je hebt best kans om daar tussen een geschikte dame te vinden. Ik raad je wel aan om selectief te zijn. Veel dames zitten slechts om aandacht verlegen. Geen tijd in investeren. Als je naar Thailand komt, zorg dat je verschillende contacten hebt die je kunt ontmoeten. Ik zou ook zeker skypen om elkaar wat beter te leren kennen. Als het initiatief voor communicatie steeds van jou moet komen, dan zou ik twijfelen. Als de woorden ’take care’ de kop opsteken, dan zijn ze meestal alleen op geld uit. Als je het slim aanpakt, dan denk ik zeker dat je kunt slagen. Maar wellicht is een lange adem nodig.

  • BA zegt op

   Deels waarheid, maar vergeet niet dat de dames zelf ook selectief worden naarmate ze zichzelf in een betere positie bevinden. Op een datingsite zit van alles van Isaan lady’s van het platteland tot hi-so dames uit BKK. Voor een deel is het ook spelerij dat klopt. Beetje chatten en aandacht krijgen. Veel zitten er ook met een instelling beetje chatten en zien wel wat daar van komt.

   90% van de mannen zoekt inderdaad naar de top 5-10% van de vrouwen. Middenklasse dame, met een leuke baan ergens rond BKK, spreken goed engels enz.

   Het aanbod van Falang is niet groot vergeleken met Thaise dames. Maar de top 5% van de Thaise dames kan ontzettend goed hun eigen boontjes doppen en worden dus automatisch op hun beurt ook veeleisender qua partner, of het nu een Thai is of een Falang. Ze hebben zelf doorgaans al salarissen van 30,000-50,000 baht per maand en in sommige gevallen nog wel meer.

   Bij die dames moet je je als Falang ook beginnen te realiseren dat die veeleisender zijn. Even heel zwart wit geschetst, ga je als 65 jarige op een datingsite zitten dan maak je bij die weinig kans terwijl je als 30 jarige met een goed betaalde baan als ingenieur wel de interesse wekt.

   Bovenstaand gaat vaak alleen maar om de eerste indruk en de eerste paar berichtjes.Bij internet dating is presentatie en je profiel ontzettend belangrijk. Je krijgt als Falang sowieso wel een hele stroom berichten maar als je alles er uit filterd met ‘No speak good English’ enz dan blijven er nog maar weinig over. Zijn het een beetje leuke berichten over en weer dan gaat het al snel over op Skype/facebook/line/whatsapp etc.

   Dat eisenpakket van de Thai dame brengt op zijn beurt ook weer een probleem met zich mee, die 30-40 jarige Falang welke een goedbetaalde baan heeft heeft die meestal in Europa of VS en de Thaise dame heeft zich dat natuurlijk al lang bedacht. Hij moet dus of veel kunnen reizen of zich kunnen verplaatsen. Dat maakt de spoeling helemaal dun. Of zij moet zich kunnen verplaatsen naar Europa, als zij daar wat met haar papieren kan. Maar omdat ze haar zaakjes in Thailand zelf ook goed voor elkaar hebt moet je wel van goede huize komen om haar zo ver te krijgen.

   Wil je een beetje succes met een datingsite hebben, wees dan realistisch, bekijk dan ook de reacties vanuit je eigen positie. Als je tervergeefs naar het onmogelijke blijft zoeken dan schiet het ook niet op.

   Verder als je reacties krijgt van dames met als woonplaats Pattaya dan zou ik persoonlijk al een beetje een afkeer hebben. Kunnen leuke dames zijn maar als je een beetje weet wat daar speelt dan heb je ook niet zo veel trek meer in een dame welke volgens eigen zeggen achter de balie bij een hotel werkt of bij de opticiën werkt. Die hebben er meestal na werktijd nog een andere hobby bij of het is een bargirl, die zoeken ook vaak wat nevenactiviteiten via Internet. Maar woonplaats zegt niet altijd wat, veel dames uit die scene vermelden ook gewoon hun originele woonplaats. En omgekeerd kunnen dames met een nette baan ook een grijs verleden hebben om het zo maar tte noemen, this is Thailand 😉

 4. hans-ajax zegt op

  Zelf als Nederlander al ruim zes jaar verloofd met een Thaise vrouw en woonachtig in Pattaya, hoop binnenkort (deze maand) te gaan trouwen, heb haar ontmoet tijdens een vakantie, ze werkte als chef kok in een restaurant destijds, en we wonen al ruim zes jaar samen. Mijn advies aan jou is ga gewoon op vakantie naar Thailand, en je vindt gegarandeerd een dame naar jou wensen, wel even goed winkelen dus, wel kijken wat ze wil, m.n. op financieel gebied, wel goede afspraken maken, om het op z,n Hollands te zeggen veel Thaise vrouwen zijn gek op geld, de mijne gelukkig niet. mijn emailadres [email protected], mocht je meer willen weten.
  Groetjes en succes, gewoon op vakantie man.
  Hans-ajax

 5. HansNL zegt op

  Een advies?

  Wellicht zou je bij familie/vrienden/kennissen eens van je belangstelling laten blijken.

  In elk geval heb je dan een “referentiekader”.

  Is natuurlijk geen garantie, immers de eigen beslissing speelt de hoofdrol, vaak met verkeerde gevolgen, maar in elk geval heb je dan een soortement houvast.

  Overigens, voor wat betreft de woonplaats Pattaya, beter wellicht om dat uit te breiden met omliggende plaatsen.
  Voorbeelden:
  – Chonburi
  – Rayong
  – Bang Lamung
  – Sattahip
  – Si Racha
  – Jomtien
  – Ban Chang
  – Pluak Daeng

  Ook de dames zijn wijzer geworden, en weten inmiddels dat Pattaya niet de juiste “connectiewaarde” heeft.

  Succes

 6. Freddy zegt op

  De beste raad voor Dating sites of live hier iemand ontmoeten is raad vragen aan iemand die hier in Thailand minimum 10 jaar permanent woont.

 7. Hanskie zegt op

  Ik ben getrouwd geweest met een thaise , geloof me een hele fijne tijd in mijn leven ..maar op alles komt ee sleur en dan hoeft ze maar even te,lachen naar een ander en jij,kan het schudden. …..dus beter gewoon op,vakantie en daar laten …..ze gaat de familie.missen enzovoort. Zich onder de thais van hier begeven is helemaal geen optie.

  • Nico zegt op

   Ik ben het helemaal met de vorige spreker eens en aan de Thaise vrouw zit ook een familie vast, die krijg je er “gratis” bij (lees te verzorgen)

   Ook moet je je goed realiseren, dat als ze “verkering” heeft met een buitenlander (falang) dat ze dan een bepaalde status heeft. Dat betekend meestal een betere woning (liefst een koopwoning) en als ze kinderen heeft, dan moeten die kinderen naar een particulieren school. Kosten 100.000 Bhat per kind per jaar (€ 2,700,=)

   Meestal hebben ze ook nog een schuld en als ze een paar jaar met je omgaat, komt het hoge woord er uit en of je dan die schuld wil afbetalen.
   Let wel: in Thailand kent men geen regels over de hoogte van rente’s, er zijn “leen vrouwen” die 20 tot 100% rente vragen per jaar, dus kan een kleine lening snel oplopen.

   Reken per maand tussen de 10.000 en 15.000 Bhat wat je kwijt bent voor een Thaise vrouw.
   Maar………. je krijgt er ook wel wat voor terug. Iemand met een glimlach, die (meestal) lekker kan koken en je goed verzorgd. “het kost wat, maar je krijgt er ook wat voor terug”

 8. Loeng Johnny zegt op

  Beste Leen,

  Tussen alle kaf zit er koren, overal ter wereld!
  Ik heb mijn vrouw ook leren kennen via een datingsite (Thai Lovelinks).
  Wij zijn al een jaar getrouwd en alles gaat prima. Ondertussen woont zij bij mij in België.

  Je moet gewoon geluk hebben! Met een gezonde dosis ‘wantrouwen’ op de site zoeken. Wees gerust al die vrouwen willen een beter leven, maw een zekerheid aan financiële middelen. In Thailand hebben ze niet dezelfde voordelen (werkloosheiduitkering, ziekteverzekering, pensioen, of wat dan ook) als hier in België (en waarschijnlijk ook Nederland).

  Dus zoeken zij een stabiele zekerheid naar de toekomst toe. Maak je daar geen illusies over.

  Op de site kan je je een profiel maken over jezelf (hoe je je wilt verkopen) maar je kan ook een profiel maken aan welke voorwaarden je partner dient te voldoen. En dan kan je dat al filteren. Zo kom je dan bij enkele kandidaten terecht.
  Dan kan je berichten sturen en zien wat er kan van komen.
  Een van mijn voorwaarden was dat ze een eigen computer hebben! Maar die voorwaarden kan je zelf bepalen.
  Ook Skypen o.d. is heel nuttig, dan weet je ineens met wie je te maken hebt.

  Mocht je graag nog vragen hebben kan je me contacteren via [email protected]

  • RonnyLadPhrao zegt op

   Johnny,

   Misschien dat de moderator dit niet zal toestaan maar ik kan het toch niet nalaten een poging te wagen.

   “Een van mijn voorwaarden was dat ze een eigen computer hebben! ”

   Lijkt me een toch wel een wat ongewone voorwaarde die je stelt of is dat een gangbare vraag op datingssite’s (Ik heb geen enkele ervaring met datingssites dus vraag ik het maar)
   Dat is je goed recht natuurlijk, maar ik zou dolgraag de reden weten waarom dit blijkbaar zo belangrijk is dat je dit in een voorwaarde zet.

   • BA zegt op

    Waarschijnlijk zodat de vertalingen niet via iemand anders lopen 😉

    Is niet zo’n issue doorgaans, half Thailand loopt met smartphones en Ipads waar ze internet op hebben. De tijd van 1 internetcafe of een ‘datingdame’ met een computer in een dorp is wel een beetje voorbij heb ik het idee.

   • Loeng Johnny zegt op

    Beste Ronny,

    De redenen zijn:

    1) dat ze toch wel een beetje geld hebben om een pc te kopen. En dus niet uit de laagste klasse komen ,die zeker op je geld uit zijn. Maar dat is natuurlijk geen garantie. En misschien voor jou wat ver gezocht, maar voor mij was dat toch wel belangrijk.

    2) dat je niet afhangt van wanneer de dames zich naar een internet café gaan wanneer je wil camchatten.

 9. Cees zegt op

  Leen, ben getrouwd en heb mijn vrouw via lexa ontmoet. mocht je meer willen weten stuur maar een mailtje naar [email protected] dan kunnen we gegevens uitwisselen en contact hebben.
  met vriendelijke groet Cees

 10. Ron44 zegt op

  Neen, neen en nog eens neen. Zij die erop zitten zijn allen op zoek naar een geldschieter. Eén van de eerste vragen is “can you take care ofme3. Ze willen dikwijls dat je een huis zet en een wagen koopt. Zet nooit een huis zonder jezelf te beschermen. Maar het beste is dat je zelf naar daar gaat voor drie maanden en dan zelf het naar jou laten komen. Liefde zoek je niet maar ontdenk je. Zelf heb ik al vele slerchte ervaringen met daten. Tot het moment ik zelf daar drie maanden ben gaan leven. Als je daar bent ga dan niet te veel in luxe maar heel gewoon. Als er dan iemand is die jou leuk vind is zeker niet voor het geld.,

  • Loeng Johnny zegt op

   Ook driewerf neen Ron44,

   Ze zoeken allemaal een geldschieter!
   Of je ze via een datingsite zoekt of je ‘ontdekt’ elkaar daar! Ze zoeken allemaal hetzelfde in eerste instantie!

   Eerst een geldschieter vinden en daarna zal de liefde ofwel komen, ofwel niet.

   Je moet geluk hebben! Of je nu een vrouw zoekt in Azië of in Europa!

   mvg

 11. Barry zegt op

  Ik kan alleen maar schrijven over mijn eigen ervaring met dating websites, mijn ervaringen zijn wellicht niet representatief. Zelf heb ik vorig jaar 3 maanden een gold account gehad op thailovelinks. Via deze site ben ik mijn vriendin tegengekomen.

  In het begin was ik eerlijk gezegd een beetje overstelp vanwege de hoeveelheid reacties, voor mij een nieuwe ervaring. Ik moet wel toegeven dat er een heleboel dubieuze reacties tussen zaten maar met wat gezond verstand filter je die er zo uit. Ik heb wel gezocht naar iemand rond mijn eigen leeftijd en uiteindelijk gevonden in centraal Thailand. Haar Engels is bijna perfect, op sommige punten zelf beter dan dat van mij.

  Na bijna een jaar dagelijks skypen, chatten, bellen en mailen. Heb ik haar dit jaar ontmoet in NL. Zij was hier samen met een aantal collega’s voor een training en hadden we de mogelijkheid elkaar in het echt te ontmoeten. Uiteraard heb ik ook haar collega’s ontmoet nadat ik exacte instructies heb gekregen hoe respect te tonen aan haar seniors. Vervolgens heb ik samen met mijn vriendin een week vakantie gevierd en hebben we een aantal Europese steden bezocht.

  In de tussentijd heb ik haar zussen gesproken via skype en in Januari volgend jaar ga ik haar in Thailand bezoeken en zal haar ouders ontmoeten.

  De laatste alinia’s hebben niet zo veel te maken met de originele vraag maar wellicht dat ik in de toekomst iets schrijf over mijn ervaringen. Vooral de eerste week toen mijn vriendin en haar collega’s voor mij gekookt hadden . Ik had nog nooit een Thaise vrouw ontmoet en zat ineens met 6 Thaise vrouwen aan tafel. Veel zaken die ik eerder op dit blog gelezen had begrijp ik nu beter, nog nooit in mijn leven ben ik zo gastvrij ontvangen.

  Hoe de toekomst eruit zal zien weet ik nog niet, maar mijn ervaringen met een datingsite is zeer positief en ik kijk uit naar Januari.

 12. Croes zegt op

  Beste Leen,
  Hier mijn negatieve ervaring die ik niet vlug zal vergeten.
  Enige maanden geleden liet ik mij inschrijven op een datingsite hier in Thailand op aanraden van mijn Nederlandse buurman.
  Ik was het ook beu, bijna iedere avond in die bars te hangen,en uiteindelijk een dame mee te nemen voor een nacht.
  Ik kreeg op die site vele reacties, maar probeerde toch wat selectief te werk te gaan.
  Onder andere vond ik liefst een dame zonder kinderen.
  Ik ben namelijk gepensioneerd,en zie mij hier op de Beachroad van Pattaya niet meer rondlopen met een kinderwagen of een kleine spruit aan mijn hand.
  Op een bepaalde dag dacht ik de ware te hebben gevonden.
  Knap,33 jaar en geen kinderen.
  We maakten eerst kennis door te chatten.
  Vervolgens hadden we 2x een persoonlijke kennismaking.
  Het leek wel een sprookje.
  Daar ze volgens haar verhaal,reeds vele negatieve ervaringen had gehad,wilde zij niet van in het begin betrekkingen hebben.
  Ik had hier zeker begrip voor,en daar ik toch over 2 slaapkamers beschikte,was het zeker geen probleem dat zij zich zorgen hoefde te maken om met een geruststellend hart te blijven slapen.
  En nu komt het.
  Na de 2e maal kom ik s,morgens wakker,en wat stel ik vast?
  De dame weg,vergezeld van mij laptop,externe hardschijf,digitaal fototoestel,I-pad en een nieuwe titanium leesbril.
  Haar gsmnr. was niet meer bereikbaar en uiteraard haar profiel van de site verwijderd.
  Wat begon als een sprookje eindigde uiteindelijke in een soort van nachtmerrie.
  Voor mij dus NOOIT geen datingsites meer.
  En van alle verhalen die ik hier al opgevangen heb van farangs,soms grenst het aan het ongelofelijke.
  Volgens hen liegen ze nooit,maar ze vertellen alleen de waarheid niet.Begrijpe wie kan.
  En ook nog dit,ze hebben ongelofelijk veel geduld en tijd van wachten.
  Al duurt het 10 jaar lang en als het moment rijp is,slaan ze onverbiddelijke toe en gaan ze over lijkken.
  Zo zijn er hier al farangs die 10 talle miljoenen Baths zijn kwijtgespeeld.
  U bent bij deze gewaarschuwd,maar ik wens je toch veel succes in het land van de glimlach.
  Mvg Gino

  • BA zegt op

   Tsja niet om het 1 of ander, maar dat had je met een dame uit een bar net zo goed kunnen gebeuren.

   Verder, kijk even naar de situatie, zelf op gepensioneerde leeftijd en zij 33, dan ligt het niet zo voor de hand dat er ware liefde of lichamelijke aantrekkingskracht in het spel is, eerder een financieël aspect. Vanzelfsprekend dat je dan wat beter opletten moet wat je in huis haalt.

  • Adje zegt op

   Gepensioneerd. De dame is 33 jaar. Een leeftijdsverschil van pak hem beet 30 jaar?
   Is dat niet vragen om moeilijkheden? De diefstal heeft natuurlijk niets te maken het de diefstal maar ik vraag me wel af waarom gepensioneerden zo vaak een jong vrouwtje willen hebben,

   • Adje zegt op

    Ik bedoelde te zeggen: De diefstal heeft natuurlijk niets te maken het leefstijdsverschil maar ik vraag me wel af waarom gepensioneerden zo vaak een jong vrouwtje willen hebben,

 13. will lehmler zegt op

  thailovelinks is fantasties, je betaalt 40 euro(plm) , maar je krijgt waar voor je geld, betrouwbaar en geen fake profielen of berichten. Als iemand zich onbeschoft gedraagd wordt diegene meteen verwijderd. Aanrader dus

 14. Croes zegt op

  Hallo B.A.
  Dat denk ik niet zo vlug,want die Bar-meiden staan ingeschrijven en geregisteerd met hun I.D kaart,en als een klant zich over iets te beklagen geeft,vliegen ze zonder pardon de deur uit,en hun loon word niet uitbetaald,plus dat bijvoorbeeld hier in Pattaya de tamtam vlug zijn ronde doet,dat zij hier nergens meer terecht kunnen.
  Ik ben nu vroegtijdig om medische redenen op pensioen geplaatst op 50 jarige leeftijd,en niet zoals U denkt op 65 jaar.
  Dit ter info zijnde.
  Mvg Gino

  • BA zegt op

   Gino,

   Duidelijk, 50 en 33 geeft een veel realistischer beeld als 65+ en 33 naar mijn idee.

   Over de bardames, dat valt tegen hoor, ik heb in de tijd dat ik er zelf zat streken zat gezien van de bardames 🙂

   Als je toevallig vaste klant in een bar bent dan is een mama-san er nog wel gevoelig voor. (De dame zelf houd zich dan ook wel gedeisd omdat ze meer aan je verdient als je vaker terug komt, ze weten ook heel goed wanneer ze een klant wel of geen kunstje kunnen flikken zeg maar) Maar als ze er in de ene soi uitgegooid worden hebben ze de volgende dag alweer werk in een andere soi zo makkelijk gaat het, of zelfs soms in de bar ernaast. De meeste eigenaren of mama-san’s geven niet zo veel gehoor aan de klachten van klanten, tenzij ze zich in de bar zelf misdragen of als 1 van de dames ze persoonlijk probeert te benadelen dan zijn de rapen wel gaar. Wat er doorgaans tussen dame en klant gebeurd dat laat ze vaak koud.

   Enige is inderdaad die kopie van hun ID bewijs, heeft een bar die in bezit dan kan je haar via via nog achterhalen. Maar de wat meer louche barretjes hebben vaak niet eens een kopie, die meiden kunnen haast komen en gaan wanneer ze willen. Qua salaris, de meesten krijgen in de betere barren wel wat salaris maar houd in de gaten dat dit sowieso maar iets van 5000 baht is. De rest komt van ladydrinks en fooien en dat word meestal elke dag uitbetaald. Bij veel bars krijgen ze sowieso geen salaris en komt alles uit de drinks/tip en barfines en van klanten. Dat beetje salaris wat ze dus eventueel zouden verliezen hebben ze dan wel weer goed gemaakt als ze wat spullen ontvreemden, zeker als ze toch al van plan waren te vertrekken.

   De tam-tam werkt inderdaad vlot in Pattaya maar de onderlinge tam-tam daar word je als Falang meestal stug buiten gehouden. Plus het omhelst doorgaans meestal alleen de directe buurt, een dame welke in Soi 7 Pattaya werkt zal niet zo snel bekend zijn in Jomtien Soi 5 en omgekeerd

   Ben het wel met je eens dat je bij een dame uit een betere bar nog iets van zekerheid hebt, bij een freelance dame loop je een veel hoger risico.

 15. Freddy zegt op

  Een Thaise vrouw ontmoeten live of van een Dating site die geld genoeg heeft en dus niet op je geld uit is ? opgepast zie niets maar dan ook niets over het hoofd want daar zit meer achter !

 16. chris verhoeven zegt op

  hoi leen,

  wat betreft jouw vraag, tuurlijk zul je op zo’n datingsite voornamelijk mooie foto’s zien van dames, zo’n webmaster wil toch graag geld verdienen.

  Als je serieus op zoek bent naar een leuke thaise dame, kun je inderdaad beter gewoon naar thailand toe gaan. en niet te wanhopig in gedachten. Een leuke vakantie zul je er zeker hebben. heerlijk eten, vriendelijke mensen. enz. maar ga gewoon met een open mind er naar toe en ga zeker niet alle kroegen of discotheken af. dan kom je ook vast en zeker leuke meiden tegen, maar die zijn dan voornamelijk te huur om het maar zo te zeggen. doe gewoon lekker je ding, houd je ogen open en maak regelmatig contact. mijn vrouw werkt in een videotheek in bangkok. en ben er heel gelukkig mee.

  Succes

  groeten chris

 17. Maarten zegt op

  Toch wel weer opvallend dat de discussie wederon richting bardames in pattaya draait. Blijkbaar onvermijdelijk op dit blog. Er is meer in thailand dan soi cowboy, pattaya en achtergebleven dorpjes in isaan. Op datingsites zijn ook veel dames te vinden uit stedelijke gebieden met een gewone kantoorbaan of zoiets. Die nemen echt je laptop niet mee nadat ze voor het eerst bij je blijven slapen.

 18. bertje zegt op

  Nu wij het dan toch over datingsites hebben….Ik ken 1 gratis datingsite….dateinasia.com
  Weet iemand misschien nog andere gratis sites?

  Bij voorbaat dank,

  Bertje

 19. chris zegt op

  hallo Leen,
  Je bent 48 jaar, gescheiden en zoekt een serieuze relatie met een Thai vrouw. Via welke kanalen je ook te werk gaat (datingsites, huwelijksbureau’s, vrienden/kennissen in Thailand, vrienden/kennissen in Nederland met een Thai vrouw), ik raad je aan je eisen, verwachtingen, mogelijkheden en onmogelijkheden goed op een rijtje te zeten voordat je actief aan de slag gaat. Wat wil je?
  – een vrouw van tussen de 35 en 45?
  – met kinderen of niet? (zorgt ze voor de kids zelf of haar familie?)
  – goed Engels sprekend?
  – financieel zelfstandig?
  – welk type beroep?
  – wil je met haar trouwen? (officieel, officieus; ben je bereid een bruidsschat te betalen aan de familie?)
  – wil je haar naar Nederland halen? (wil ze dat, kosten, inburgering, aanpassingsmoeilijkheden)
  – wil jij naar Thailand verhuizen (gevolgen voor werk, verzekeringen, pensioen)
  – waar woont ze, waar komt ze vandaan? waar wil ze het liefst wonen?

  Besef dat het pad der liefde met een Thai vrouw niet altijd over rozen gaat. Het is ZEKER eenvoudiger, simpeler om een vrouw te vinden in een Europees land zolang je in Nederland woont en werkt. Maar als je toch wilt: schakel mensen in Thailand in die je kunen helpen. Denk niet dat je alles alleen kunt (zelfs niet met alle moderne communicatiemogelijkheden)….Die Thai vrouw doet ook niet alles alleen.

  chris


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website