Lezersvraag: Contact met mensen die wonen of werken in Laos

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags:
22 juni 2017

Beste lezers,

Ik volg met enige regelmaat de artikelen die verschijnen op Thailandblog. Het is mij opgevallen dat er zo nu en dan ook reacties van mensen komen die, volgens mij tenminste, wonen of werken in Laos. Ik zou heel graag met een paar van deze mensen in contact willen komen, zodat ik mij enigszins een beeld kan vormen hoe zij een lang verblijf of een aantal maanden in Laos ervaren.

Hoe het leven in al zijn facetten is en om dat weer te kunnen vergelijken met Thailand. De reden is dat ik namelijk zelf plannen heb om voor langere tijd naar Laos te gaan.

Ik ben zelf al een keer in Laos geweest, maar dat was voor een korte trip.

Alvast mijn hartelijke dank.

Groet,

John


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Lezersvraag: Contact met mensen die wonen of werken in Laos”

 1. Jan in Laos zegt op

  Ik woon in laos in Savannakhet om precies te zijn. Weet niet of je daar wat aan hebt. Zo ja laat het me maar weten. Geef da een mailadres open ik benader je dan op die manier. Woon hier 7 jaar dus denk je w het e.e.a. te kunnen vertellen. Ik zie wel of je reageert. Kom trouwens dit jaar iet in exerland pas volgend jaar mei. Maar kom je hier in de buurt en we zijn thuis dan staat de deur open. Een tip.altijd vooraf contact opnemen
  Groet
  Jan

 2. Wessel zegt op

  Je mag ook met mij contact opnemen. Ik woon momenteel in Thailand, maar aan de grens met Laos. En heb hiervoor 18 jaar in Laos gewoond. Mijn vrouw komt ook uit Laos. Laat maar weten.

  • jani laos zegt op

   Wessel als je het leuk vindt omcontact te hebben.mail dan even . heb wel wat vragen. lao1234@outlook.com
   Groet
   Jan

 3. John zegt op

  Jan en Wessel,
  hartelijk dank voor jullie reactie.
  Bij deze mijn mailadres:
  univatio@gmail.com


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website