Lezersvraag: Hoe kom ik in contact met lieve Thaise dames in Nederland?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
16 oktober 2014

Beste lezers,

Ik heb deze vraag aan u. Hoe kom ik in contact met die lieve Thaise dames in Nederland?

Ik kan geen Engels lezen en schrijven en heel beperkt spreken. Ik ben een single man van 63 jaar. Kunt u mij helpen?

Met vriendelijke groet,

Wim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Hoe kom ik in contact met lieve Thaise dames in Nederland?”

 1. erik zegt op

  Wim, als je geen Thais spreekt/leest etc en ook geen Engels, zie dan van een Thaise dame af.

  De kans dat je een dame vindt die EN Thais is EN lief EN jouw moedertaal beheerst is zo klein dat ik je adviseer hiervan af te zien. Of ga jouw Engels bijspijkeren maar beter nog is Thais gaan leren.

  Als je elkaar niet verstaat wordt het een heel moeilijke relatie, echt.

 2. william zegt op

  Wim, ik zou zo zeggen ga eens in jouw omgeving een thaise massage nemen, en knoop een gesprek aan met de dames, vaak hebben die wel kontakten met alleenstaande thaise dames in het land, of via familie of vrienden van de dames, succes

 3. Breugelmans Marc zegt op

  Je zult zo wie zo Engels moeten leren spreken indien je een Thaise vrouw wenst , de kans dat je een Nederlands sprekende vrouw ontmoet zijn zeer klein hier en zeker in Thailand, en dan zou je daarbij nog het geluk moeten hebben om een goede vrouw te ontmoeten , de kansen zijn dan zeer miniem.
  Thaise taal leren is nog moeilijker dan Engels , je kan dit leren in de omgeving van Antwerpen (Luchtbal)

 4. hendrik zegt op

  Wim,

  Heb je hier al eens gekeken?
  Dit is in Nederland.

  http://www.thaidating.nl/de-thaise-vrouwen

  Succes.

 5. ger zegt op

  Beste Wim,
  Misschien kan ik u helpen,natuurlijk zult u uw Engels moeten ophalen ,ikzelf ben ruim 4 jaar gelukkig getrouwd en woon 3jaar in Bangkok , ik weet dit is ongewoon maar doe het toch ik heb nog een schoonzuster van 55jaar heeft een vaste baan bij de overheid is niet getrouwd heeft geen verdere verplichtingen , familie is van goede komaf
  mocht u intresse hebben mail me vrijblijvend , dan ga ik er verder op in( ger90@outlook.com
  groetjes ger

 6. erkuda zegt op

  Wim, je vermeldt niet waar in Nederland je woonachtig bent.

  Maar zowel in Amsterdam als in Waalwijk zijn Thaise tempels.

  Daar komen veel in Nederland wonende Thaise vrouwen, vrouwen ook die ooit naar Nederland zijn gekomen om zich daar te vestigen en trouwen. Vaak zijn zij al vele jaren in Nederland woonachtig en in staat Nederlands te spreken en verstaan. Velen van hen bezoeken min of meer regelmatig een van beide Thaise tempels.

  Het grootste deel van hen is getrouwd, dus afblijven is dan het advies. Maar een vrij groot aantal is in de loop van hun verblijf in Nederland gescheiden of weduwe geworden. Wellicht dat in die categorie zich vrouwen bevinden waarin jij geïnteresseerd bent. En wie weet….., misschien kom je iemand tegen die ook in jou geïnteresseerd is.

  Indien ik mij goed herinner heet de tempel in Waalwijk Wat Buddharama en hadden zij een website op internet.

 7. Rudy Van Goethem zegt op

  Hallo.

  @ Wim.

  Ik moet jammer genoeg de bovenstaande reacties beamen…

  Ik woon in Pattaya, en spreek vlot Engels, wat van vele Thaise dames niet kan gezegd worden, en laat dit nu net het allerbelangrijkste zijn om je relatie te doen slagen. kunnen communiceren met elkaar… het cultuurverschil is al enorm, de problemen navenant, enkel maar omdat je mekaar niet begrijpt

  Een Thaise vrouw zit gans anders in mekaar dan een Europese, geloof me op mijn woord… Mijn eerste relatie is mislukt, omdat ze gewoon geen besef had over wat ik tegen haar aan het vertellen was… en dan kan een Thaise heel raar uit de hoek komen, geloof me…

  Ik weet natuurlijk niet hoe het zit met Thaise vrouwen in Nederland, maar als ze daar ook de taal niet spreken haal je jezelf een ganse hoop problemen en hartenpijn over het hoofd… en heeft die relatie een heel minieme kans op slagen… er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, en ik hoop echt dat jullie er een zijn.

  De reactie van Ger is ook goed bedoeld, maar die vrouw woont in Thailand, en jij niet… en zij zal waarschijnlijk indien ze van goede familie is, en een vaste baan bij de overheid heeft, vlot Engels praten, wat jij dan weer niet kan… en Bangkok is een gans eind van Nederland, geloof me…

  Er ziin voor jou twee mogelijkheden… ofwel begraaf je je droom, wat een goede raad is… ofwel volg je een spoedcursus Engels… ik weet niet of je een talenknobbel hebt, maar er zit helaas niks anders op…
  Begrijp me niet verkeerd, ik kan altijd mis zijn, en hopelijk voor jou ben ik dat ook, ik wens jullie alle geluk toe…

  Mvg. Rudy.

 8. Kees zegt op

  Probeer een Philipijnse. Leren veel sneller Nederlands, meestal beter opgeleid, passen zich gemakkelijker aan, willen – gezien de armoede op de Philippijnen – koste wat kost in Nederland blijven, vinden makkelijker een baan (zo heb je er behalve een eventuele vrouw, ook nog een inkomen bij!). Er zijn veel verpleegsters en au pairs in Nederland.
  Au pairs vind je in katholieke kerken of op Philippijnse feesten her en der in het land (eenmaal per jaar in Amsterdamse Bos of Spaarnwoude een grote barbecue, ik meen op Philipijnse Independence Day of zoiets).

  Ik bezocht ooit de katholieke kerk in Laren, na afloop een babbeltje gemaakt met 1 van de au pairs, werd uitgenodigd op een feestjes, zondagse koffie etc en kon op die manier kiezen uit wel 10 dames.

  Wie weet ook via een datingsite?

 9. Frans Nico zegt op

  Beste Wim,

  Laat je niet uit het veld slaan. In Nederland en België wonen veel Thaise dames die ook Nederlands spreken. Je moet ze alleen tegenkomen. Dat tegenkomen kan je ook een handje helpen. Buiten de bekende datingsites, zijn er ook bemiddelaars die persoonlijk bemiddelen. Plaats zelf eens een annonce in een dagblad of website. Niet geschoten is altijd mis. Maar laat je niet ontmoedigen door betweters. Niemand is hetzelfde.

  Suc6,

 10. Albert zegt op

  Beste Wim, wordt lid van Date In Asia (www.dateinasia.com) is gratis en je kunt op land, stad en leeftijd zoeken. Alleen in engels: Netherlands – Amsterdam en 40 – 60 jaar. Je zult verbaasd zijn over het aanbod van zowel philippijnse als wel thaise vrouwen die op de site staan. Het bovenstaand aangegeven land, plaats en leeftijd zijn bedoeld als voorbeeld. Dus Belgie – Brusel – 20 – 40 jaar kan ook.

 11. Jan Hoekstra zegt op

  Beste Wim,

  Let goed op wat u doet, veel dames zijn alleen op uw geld uit als u niet de jongste meer bent. U spreekt alleen Nederlands zegt u en u bent op zoek naar een Thaise dame in Nederland die Nederlands spreekt, zo’n dame heeft vaak een verleden. Ik ben niet negatief maar ik wil u alleen waarschuwen.

  Groetjes,

  Jan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website