Geachte redactie,

Ik probeerde zondag live Nederlands voetbal te kijken in Pattaya maar in Soi 6 Clickbar was de eigenaar overleden, dus geen geen NL voetbal. In Soi Buakow zijstraat bij Piet de Leugenaar geen Nederlands voetbal. In Sportsbar Soi Buakow alleen Feyenoord (ik was de enige die keek) die man had ook niet meer Nederlandse zenders.

Had graag meer voetbal willen zien dus waar zitten alle Hollanders?

Vrolijke groeten,

Peter Yai


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Lezersvraag: In welke bar in Pattaya kan ik Nederlands voetbal kijken?”

 1. Eddie Lap zegt op

  Op Jomtien Beachroad naast Soi 9 zit Tulip House, daar wordt al het Mederlandse voetbal getoond.

  • Weet u toevallig of er op Koh Samui ook ergens Nl voetbal kan worden bekeken?

 2. Realist zegt op

  Bij Brass Monkey bar is alle voetbal te zien.
  Ze hebben 2 LCD schermen dus meerdere wedstrijden te zien de keuze is aan jou.
  http://brassmonkeypattaya.com/

 3. Johan zegt op

  Heb verleden jaar ook bij Klein Vlaanderen op 2nd road Nederlands voetbal gekeken en in de Malee bar (is wel wat minder als je net als ik voor Ajax bent…). Tevens in Jomtien Ons moeder en Hoek van Holland, weet niet of ze elke wedstrijd hebben maar zeker wel de grotere.

 4. teun zegt op

  Iedere zaterdag, zondag en maandag Studio Sport. Net als in Nederland. Via BVN. Loopt 1 dag achter. Dus voetbal van vrijdag zie je op zaterdag etc.

 5. Roel zegt op

  Ik kijk via internet alle voetbal thuis van fox met Nederlands commentaar, live wel te verstaan.

  • Henk van't Slot zegt op

   Beste Roel,hoe doe jij dat dan?
   Met dat voetbal kijken in de Nederlandse barretjes ben ik een beetje klaar,kwaliteit soms zeer slecht,beeld wat uitvalt enz enz.
   Tulip House heeft daar geen last van,ik denk een betere internet verbinding.
   Hoek van Holland is een dag zaak,dus daar heb je niet veel aan om voetbal te gaan kijken.
   Als Feyenoord en Ajax op de zelfde tijd hun wedstrijd spelen,dan ligt het aan de eigenaar of het publiek waar naar gekeken wordt.

   • Mathias zegt op

    Ter aanvulling voor de liefhebbers van de talkshow voetbal international. Deze is 15 minuten na afloop van de aflevering te zien op sigaarsnor.blogspot.com. Iedere maandag en vrijdag!
    Lachen met Gijp, Derksen en o.a Boskamp!

 6. Rik de brabandere zegt op

  Soi buakhao
  Bar noemt rainbow
  Belgisch en Nederlands voetbal
  Zijn Belgen die de bar open houden

 7. Frank v Hamersveld zegt op

  Klinkt misschien wel heel apart, maar ik denk echt niet aan het NL voetbal als ik op vakantie ben in Thailand. Er is wel wat beters te zien/doen in Thailand. Als ik de competitie zou willen volgen blijf ik thuis. Op de hoogte blijven van nieuws via vbn is ruim voldoende.
  (er zijn wel cafés, en er is zelfs een Hollands hotel (vlak bij big c), waar je samen met alle landgenoten kunt kaarten, bingo spelen voetbal kijken als je dat leuk vind. Persoonlijk snuif ik liever iets op van de cultuur van de Thaise samenleving. Medelanders zie ik tenslotte al het hele jaar. IK hoop voor de wel graag voetbal kijkt dat zijn clubje wint. Laat je dag niet verpesten.

  Frank

  • Frank v Hamersveld zegt op

   nog even ter aanvulling voor de voetbal fans:
   hotel naam: Villa Oranje.
   op de site staat geschreven: “Verder worden er in Thailand Nederlandse voetbal wedstrijden van de eredivisie uit gezonden. In de bar van Villa Oranje kunnen die bekeken worden samen met andere gasten.”

   Frank

 8. Ad Koens zegt op

  Vorig jaar (winter 2012/2013) kon dat bij Ons Moeder in Jomtien. Was altijd leuk en gezellig. Of dat nu nog zo is weet ik niet. Dingen kunnen snel wijzigen in Thailand. Ad Koens.

 9. Raval zegt op

  Niet lachen….maar als je met een tablet op internet kunt.. De meeste wedstrijden live te bekijken via: http://janlul.com en met name…http://janlul.com/veetle/ Het werkte bij mij afgelopen aug. al met een thaise simkaart met een internet abo van 1 maand….dus zonder wifi. Wifi is in het algemeen wel beter. Glashelder en nl commentaar.

 10. Gerard zegt op

  Hoi Peter Yai, er is nog een Nederlandse Bar in Soi Buakow en dat is Holanda Bar en die zit aan de rechter kant vanaf Tuc Com voorbij de markt ,

  Suc 6

 11. Monte zegt op

  Wie weet er waar ik in nakhon ratchasima Nederlands voetbal live kan zien en eventueel Nederlands barretje en typische nederlands eten zoals een frikandel of kroket:).

 12. Peter Yai zegt op

  Geachte Bloggers

  Ik ben blij met alle tips aangezien ik aan Naklua Road woon blij met het voetbal aan deze kant van Pattaya want heen noor Yomtien is nog wel te doen maar terug is altijd lastig.
  En Als Alkmaarder weten jullie voor wie ik ben en met deze competitie hebben wij zeker kansen.

  Vriendelijke groeten Peter Yai


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website