Lezersvraag: Waar in Bangkok kan je leuk shoppen?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
18 januari 2014

Beste lezers,

Ik wil graag shoppen voordat we naar Nederland terugkeren. Vanmorgen vroeg zijn we op pad gegaan om te shoppen, maar we hebben helaas nergens een leuke plek kunnen vinden. De dure shoppingmalls willen we niet heen.

We zoeken iets als de Chatuchak weekend market. Zijn er meerdere markten of winkeltjes die daar op lijken? (De bobae market was waardeloos!)

Alvast bedankt!

Groet,

Sengul

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Lezersvraag: Waar in Bangkok kan je leuk shoppen?”

 1. Peter Van Lint zegt op

  Pratunam is een grote open en deels overdekte markt in de omgeving van het Indra Regent hotel en het Bayoke sky hotel. Dit laatste hotel is het hoogste van Bangkok. Kun je gelijktijdig tijdens of na het shoppen bezoeken en van een prachtig overzicht over Bangkok genieten op een ronddraaiend terras.

 2. Ellen zegt op

  MBK is een shoppingmall maar supergoedkoop. Het is een grote verzameling van kleine winkeltjes en kraampjes waar je spotgoedkoop kleding, souvenirs en nog veel meer leuke dingen kunt kopen.

 3. top martin zegt op

  Is altijd gemakkelijk als je even ALLES verteld cq. vraagd. Dan weten wij wat we als antwoordt kunnen geven. Wat will je gaan shoppen ?. Wat zoek je ?. Wat wil je kopen ?. Deze vraag is zeker aangebracht op het moment, dat je zelfs in Chatuchack niets van je gading gevonden hebt. Maar ik kan je wel nu al zeggen, dat er nergens “winkeltjes” zijn die op Chatuchack lijken of zelf omgedraait.

 4. marianne zegt op

  Je kunt heel leuk winkelen in MBK, 7 verdiepingen.Als je de skytrain neemt en uitstapt bij National Stadium loop via een brug zo het winkelcentrum binnen.

  Verder zijn er diverse markten, altijd leuk!!!!

 5. rebell zegt op

  We hebben nu in het zentrum van Bangkok GEEN normale toestand en zelfs de ambassade (en TL-Blog) raden iedereen uit het zentrum weg te blijven. Anders zou het MBK een alternatrief zijn, maar precies dat ligt in het zentrum van de opstand en demos. DUS: daar weg blijven is heel raadzaam.

 6. henk J zegt op

  Deze vraag verbaast mij. Shoppen kun je in bijna heel bangkok. Op straat kom je als je loopt al vele kleine marktjes tegen.
  Nabij Pantip Plaza (op zich ook al een wereld op zich om te kijken) heb je ook markten.
  Tevens Chines market waar je te kust en te keur kunt kopen.

  Maar wat verwacht je als je deze vraag zo neer legt? Voor een ieder gelden andere normen om te shoppen.
  kijk eens op deze link:
  http://www.bangkok.com/shopping-market/

  even googlen geeft ook al aan dat er legio markten zijn.

 7. Roswita zegt op

  De bobae market vond ik eerst ook niks, maar toen wist ik nog niet dat achter de markt nog een grote overdekte markt zat. Daar heb ik toch aardig wat kleding gekocht. Maar Chatuchack is toch wel mijn favoriete markt. Maar je kunt in MBK ook redelijk goedkoop shoppen. China Town is ook een aanrader.
  Aan de westzijde van de Chao Praya-rivier vind je een levendige kledingmarkt met spotprijzen. Bergen met zwembroeken, t-shirts gerangschikt op kleur en rekken vol naaldhakken staan in de smalle straten net achter de pier. De naam van deze markt weet ik niet, maar het is de moeite waard om een kijkje te nemen.

 8. Harrie zegt op

  De bobae markt is niet waardeloos het is wat jij zoekt, de boabaemarkt is een soort confectie centrum ze verkopen daar alleen maar kleding, het is een groothandelscentrum, ik kom er al tien jaar

  Op de zevende etage kan je andere dingen kopen zoals koffers sierraden, zonnebrillen tassen enz,

  Het leukst kan je choppen in chinatown vooral op de zondagmorgen dat zijn enkele winkels gesloten en daar zitten dan verkopers voor de deur die hebben een party op gekocht en die spullen verkopen ze voor weinig
  Maar je moet de weg weten, als je met de boot aan komt moet je de laatste straat links hebben daar zitten de meeste verkopers op zondag

  Gr harrie


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website