Lezersvraag: Alternatieven voor Soi 88 in Hua Hin?

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersvraag
Tags: ,
20 juli 2017

Beste lezers,

Ik ben op dit moment in Hua Hin en vroeg mij af of u mij kan vertellen of meer soi’s zijn zoals soi 88 waar je lekker en goedkoop kan eten.

Ik dank u voor uw moeite.

Hartelijke groet vanuit Hua Hin.

Cindy


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

11 reacties op “Lezersvraag: Alternatieven voor Soi 88 in Hua Hin?”

 1. Zitter zegt op

  Naast t grand hotel zit een goed restaurant the windmill je kan er goed en lekker eten voor betaalbare prijzen. Leuk is ook de nicht Market die zich voor de deur afspeelt

  Fijne vakantie

 2. Sjaak S zegt op

  Ik geloof in Soi 94 moet ergens een openbare foodcourt zijn. Verder kun je binnenshuis eten in Blu Port en in Market Village – is alleen niet zo gezellig als Soi 88.
  In de buurt van Soi 51 aan de andere kant van de Peth Kasem Road heb ik een jaar of twee geleden in een klein Food court gegeten. Of dat nog bestaat, weet ik niet.

 3. jan zegt op

  Hua Hin Food Court Market Village..>> soi 81 Prijzen vanaf +/_ 50 Bath
  https://www.youtube.com/watch?v=2CE33uz8SlU

  • lung addie zegt op

   Beste Jan,
   schrijf er dan bij wat je voor +/- 50THB krijgt als “eten”. Voor deze prijs heb je een kommetje noedelsoep of een kommetje rijst met wat groenten en, als je goed oplet, ook mogelijk enkele sporen van vlees. Als je echt een “volwaardige” maaltijd wil en geen “overlevingspotje” zal je wel iets meer dan 50THB moeten neertellen en dat niet enkel in Hua Hin.
   Ik ben net terug uit Hua Hin en verbleef in Soi 88, het Grand Hotel en het Terminal Hotel. Ben op verschillende plaatsen gaan eten maar eerlijk gezegd, een “maaltijd” van 50THB in Hua Hin spreekt me niet aan als “maaltijd”, kan hoogstens dienst doen als een tussendoortje.
   En, ja Cindy, er zijn vele Soi’s waar je in Hua Hin lekker kan eten en zeker ook goedkoop, naar Europese normen…. keuze in overvloed. Hangt ervan af wat je goedkoop en lekker noemt.

   • jan zegt op

    Beste Lung de vraag was ,waar je goedkoop kon eten.
    We hebben het niet over waar jij of ik het liefst gaan eten in Hua Hin cq of hoeveel geld we uit willen geven, of waar je beter…veel of weinig volume op je bord…etc

    En ja, bij Market village beneden naast de supermarkt krijg je groente / vlees en rijst voor dat geld. En ja , je krijgt geen buikpijn van de hoeveelheid.

 4. Jan zegt op

  Op de helft van soi 94 nieuw foodcourt waar eerder sakura 2 zat ,hier achter zit ROSE THAI THAI heerlijk en goedkoop

 5. Walter en Ria Schrijn zegt op

  Beste Cindy, ga eens naar de Food Court in Market Village of Cicada market of de rosse buurten met veel entertainment, dat is ook een leuke aanrader.

 6. Leo zegt op

  Cindy, op de PalaU road, naast Big C is een food court en je kan makkelijk parkeren. Goed eten, voor een goede prijs en gezellig.

 7. Diny zegt op

  Soi 74 Say Cheese is een goed restaurant en bar. Lekker eten en gezellig om te zitten. Nederlandse eigenaar Jeroen Groenewegen. Ook betaalbaar.niet alleen eten je kunt er ook fietsen brommers en auto huren . En overnachten dat is ook geen probleem. Wij zijn er diverse keren geweest en hebben er zelfs carnaval gevierd

 8. John zegt op

  @Cindy, bedoel je de grote foodcourt aan het begin van soi 88? Soi 51 is ook erg leuk én erg lokaal. http://feastthailand.com/food/catch-minivan-soi-51/

 9. lung addie zegt op

  Het is soms moeilijk op een vraag te antwoorden met een correct antwoord. Dit vanwege het feit dat de vraag onduidelijk geformuleerd is. Wat is “goedkoop”? Dit is een uiterst relatieve omschrijving. Het meest goedkope is GRATIS en dat kan in “Soi Kaya”. Wat verlangt iemand voor een bepaalde prijs? Wat noemt iemand een “maaltijd”? Het blog is er om mensen bruikbare en liefst correcte info te geven doch dit kan enkel als de vraagstelling degelijk is.
  In het verlengde van Soi 88 is er een restaurant, elke dag druk bezocht door C C farangs. Je kan er van een “heerlijk buffet” genieten voor 59THB doch als je weet wat een fles water kost dan zal je ook begrijpen wat je voor 59THB kan verwachten als “heerlijke maaltijd”.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website