Een mooie bungalow op het platteland met 3 slaapkamers en 1 grote badkamer is te koop in Baan Keng Noi, district Ban Khai te Chaiyaphum in Noordoost Thailand.

Verbluffend compleet huis met vele mogelijkheden en een grote ommuurde tuin voor eigen privacy. De woning wordt gemeubileerd verkocht.

  • Vraagprijs: THB. 2,500.000,-
  • Perceeloppervlakte: 1 Rai (1600 m²)
  • Woonoppervlakte huis: 110 m²
  • Overdekt terras achter woning: 30 m²
  • Overdekt terras voor woning: 56 m²
  • Aantal verdiepingen: 1
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1
  • Eigendomsakte: 1 Chanote

Deze woning is te koop voor mensen die hun dromen willen waar maken. In de woning is alles gelijkvloers gemaakt. De badkamer is in 2021 onlangs gerenoveerd en beschikt over een nieuw wandmeubel met extra kastruimte, verwarmde douchecabine, nieuw toilet en een nieuwe wasmachine.

Natuurlijk zijn ook de vloeren en de wanden vernieuwd.

Ook de keuken is een meesterwerk en opgeleverd in 2022. Deze keuken beschikt over een keramische kookplaat en een nieuwe vaatwasser. Verder de gebruikelijke attributen, die bij een keuken horen zoals afzuigplaat, grote koelkast, dubbele afwasbak en veel opbergruimte voor keukengerei en voedingsvoorraden.

Voor gasten en familie is er een aparte eetkamer, waar je gemakkelijk met meer dan 6 personen kan dineren. Elke slaapkamer wordt verkocht met bed en kastruimte! De woonkamer beschikt over een ruime bank en een nieuwe online tv. Natuurlijk is internet ook beschikbaar!
In de zomer zorgen 4 airco’s voor een aangename temperatuur in de woning. Een nieuwe CCTV installatie zorgt voor een extra aantal ogen als u niet thuis bent. Een veilig gevoel.

Dit object beschikt verder over twee andere gebouwen. Een overkapping voor de auto en berging voor allerlei materialen aan de achterkant van de woning. Er is een grote oprijlaan naast de woning aangelegd om gemakkelijk de auto te parkeren. Er is trouwens plek voor veel meer auto’s. Bij aankoop behoort de vernieuwde sala ook tot uw eigendom. Voor het huis is een extra onbestemde ruimte van 60 m² met een extra toilet en douchegelegenheid. Deze ruimte werd gebruikt als restaurant. U kunt hier zo weer verder met koken of kooklessen. Baan Keng Noi heeft tot op heden geen restaurant. Maar U kunt ook een technische winkel beginnen, een computerruimte voor de lokale jeugd, medische kliniek of een gastenverblijf maken. De keuze is aan u.

Om gezondheidsredenen moet de eigenaar afscheid nemen van dit object. De tuin is daarom nog kaal. Het was de droom van de eigenaar om een viskwekerij met als dubbelteelt het verbouwen van groenten te realiseren door gebruikt te maken van Solar energie. Op YouTube zijn filmpjes te bewonderen onder de naam “Agroponics”. Deze tuin is ook uitermate geschikt voor het aanleggen van een buitenkeuken. Er is ruimte voor een zwembad en ook voor vele fruitbomen. Een saunatuin of speeltuin voor kinderen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elke nieuw eigenaar zal bij de eerste bezichtiging een droom starten. Het is verstandig om de bezichtiging te plannen, omdat de eigenaren ook elders in Thailand onroerend goed bezitten en dus niet altijd aanwezig zijn.

U kunt bellen naar Khun Chan: Tel +66(0)860643373. (TH en EN) Of Khun Martin Tel: +66(0)924575610 (EN, DU, NL) Contact per mail wordt ook op prijs gesteld: [email protected] Om gezondheidsredenen vervangt Khun Chan soms de eigenaar bij de bezichtiging van de woning.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website