Nederlandse en Vlaamse TV van BVN nu ook via app in Thailand te ontvangen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
23 juni 2016

Vakantiegangers en expats in Thailand kunnen nu Nederlandse en Vlaamse televisieprogramma’s kijken op een tablet of smartphone via een app van BVN.

Op BVN kan je een selectie van sport-, nieuws- en amusementsprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep bekijken. Op velerlei verzoek is er nu ook een app uitgebracht. Tot nu toe was de zender alleen via de satelliet of livestream op de website te ontvangen.

De app voor iOS en Android BVN biedt de kijker een dagelijkse selectie uit het actuele televisieaanbod van de NPO en de VRT: nieuws en actualiteiten, informatieve programma’s, sport – onder andere NOS Studio France, de Tourjournaals en De Avondetappe – en Nederlandstalig drama.

De app is gratis te downloaden voor iPhones, iPads en Android apparaten. Meer info: www.bvn.tv/bvn-app

Ingezonden door John

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nederlandse en Vlaamse TV van BVN nu ook via app in Thailand te ontvangen”

  1. Hansest zegt op

    Tijdens het lezen van het artikel van John m.b.t. het ontvangen van Nederlandse/Vlaamse TV voor vakantiegangers en expats, dacht ik dat het ook goed zou zijn voor Thais (meestal dames) die bezig zijn met hun Ad Appel A1 cursus. Vooral nieuws b.v. omdat ze dan ook wat bekend worden met wat er hier gebeurt, hoe dingen in zijn werk gaan, enz, maar in het bijzonder de bekendheid met onze taal. Wat meer bekendheid met de klanken, leren van nieuwe woorden, opleveren van nieuwe vragen en daardoor meer gespreksmateriaal met de Nederlandse/Vlaamse partner.
    Ik doe datzelfde met dingen die ik op Thailandblog lees, ik licht haar daarover in, vaak weet zij het al maar ook vaak weet ik het eerder dan zij. En heel langzaam ga je meer dingen in het Nederlands/Vlaams tegen elkaar zeggen en zal zij ook het nieuws beter gaan begrijpen. En je ziet er beeldmateriaal bij; ook heel belangrijk en leert ons land dus ook visueel kennen.
    Groet Hansest.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website