Beste lezers, ik ben Rick de Zanger (rickthesinger.com) en ik woon in Pattaya waar ik heel regelmatig optreed in zowel Nederlandse als Duitse, Engelse en andere internationale horeca gelegenheden en privé feesten.

Ik ben meerdere jaren geleden diverse keren 3 maanden in Chiang Mai op vakantie geweest. En nu kom ik na een aantal jaren weer terug, ditmaal voor een korte vakantie: van 9 tot 16 december aanstaande.

Maar ik heb helaas een verslaving, en dat is….. ZINGEN! Aangezien ik met de auto kom, zal ik mezelf ertoe dwingen om mijn geluidsapparatuur mee te nemen. Maar daarmee heb ik natuurlijk nog geen optredens.

Dus mijn vraag op dit forum is, waar zou ik een avondje (of middag) kunnen optreden? Is het geen leuk idee om een groep Nederlanders en Belgen bij elkaar te krijgen en een gezellig Nederlandstalig feestje te organiseren ergens in Chiang Mai? Maar het kan ook een leuke thema avond zijn zoals bijv. 60’s,70’s of 80’s, rock-nd-roll, jazzy, reggae, rock, blues, motown, south american, country, disco, pop?

Van mijn kant verwacht ik enkel vrolijke en vriendelijke gasten en verder wat te eten en te drinken. Alles méér is alleen maar een verrassing. Moet lukken toch? Wie kan mij hieraan helpen? Welke locatie zou hiervoor geschikt zijn? Vrijdag 11, zaterdag 12, zondag 13 en maandag 14 december vallen allemaal in het lange vrije weekend, dus tijd genoeg!

U kunt mij contacteren via internet, zoek gewoon op ‘Rick the Singer Pattaya’. Met muzikale groet, Rick de Zanger, alias Rick the Singer.com


» Laat een reactie achter


Rating: 3.33/5. From 6 votes.
Please wait...

10 reacties op “Lezersinzending: Nagenoeg GRATIS aanbod voor een muziekavond in Chiang Mai”

 1. Arjen Schroevers zegt op

  Als Rick ergens optreedt wordt het een feest!

 2. Wil zegt op

  In CM kan in Paapu guesthouse(eigenaar heeft vriend uit Maastricht, kom ik zelf ook vandaan). Kontakt me via Line of Whatsapp, 0952216809. En stuur liefst wat opnames van wat je doet. Groet, Wil

 3. pieter zegt op

  Doen ; word heel leuk avondje !
  Rick succes en fijn verblijf daar

 4. Martijn zegt op

  Je kan misschien bij Jethro’s Lounge vragen uo een Belgisch restaurant, misschien kan het daar of weten zij misschien waar wel mogelijk.
  https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g293917-d14020882-Reviews-Jethro_s_Lounge-Chiang_Mai.html

  Groet, Martijn

 5. Ruud NK zegt op

  Rick, ben je wel eens in Boy’s Blues Bar geweest. Die zit in de Night Bazaar maar is misschien wat moeilijk om te vinden. Hij zit hoog boven de vloer en is breikbaar via een ijzeren trap. Kijk op internet. Hier wordt muziek gespeeld door vaste artiesten en liefhebbers die muziek kunnen maken of kunnen zingen.
  Je zal er niets mee verdienen, want de fooienpot is niet vet, maar wel een leuke avond hebben.

  Ook luisteraars zullen hier een leuke avond hebben. Als ik in ChiangMai ben, een paar keer per jaar, sla ik Boy nooit over.

  • Rick the Singer zegt op

   Ja ik ken Boy’s Blues in de Night Bazaar. Ik heb er ook een paar keer gezongen, maar daar kun je maar een paar liedjes doen en alleen wat de muzikanten kunnen spelen. Ik wil liever een paar uur zingen en sfeer op kunnen bouwen en verzoekjes zingen in allerlei genres. Bedankt voor de tip.

 6. Arie J M de Keijzer zegt op

  Hallo Rick,

  Arie de Keijzer, Cha Cha Sportbar and Restaurant, ik heb je net een email via je website gestuurd.

  Hoop spoedig van je te horen.

  Groetjes,
  AJ

 7. Johnny BG zegt op

  De website ziet er veelbelovend uit met de mededeling dat er meer dan 2350 liedjes gezongen kunnen worden. https://rickthesinger.com/nl/internationale-liedjeslijst-repertoire/
  Waar kan ik videos vinden betreffende de optredens?

 8. Eric Donkaew zegt op

  Ik zag je bij dat frikadellenfeest in De Herbergh. Was heel gezellig hoor, maar toch een tip: probeer je repertoire wat uit te breiden. Ik hoorde eigenlijk alleen Amsterdams (Hazes, Alberts etc.). Voor Belgische expats zijn die Vlaamse liedjes uit de jaren ’70 wel leuk. Of wat Duitse schlagers, als dat lukt. Of O solo mio.

  Ik vind de sfeer rond dit soort muziek altijd wel leuk, maar persoonlijk heb ik niet zo veel met Amsterdam. Kijk maar wat je doet. 🙂

 9. Rick the Singer zegt op

  Bedankt voor de reakties tot nu toe. Ik ga kijken wat ik er mee kan doen….. Als reactie op de reactie van Eric Donkaew, uitbreiding van mijn repertoire is prima. Maar vergeet niet dat ik inmiddels al meer dan 2800 nummers zing! Daarvan zijn er zo’n 500 van Nederlandse bodem en een paar Belgische nummers. Ruim 70 Duitse (schlager-)nummers en ruim 2200 Engelstalige songs.

  De opdracht voor de betreffende frikandellenavond was duidelijk opgegeven als Nederlandstalig door de opdrachtgever, dus dan houd ik me daaraan. Maar of je nou blues, rock of pop, jazzy of reggae of country of rock-and-roll, disco of zuid amerikaans wilt horen, dat kan allemaal.

  Een idee is misschien om er een ‘verzoek-avond’ van te maken. Dan kan iedereen aangeven wat ie graag wil horen.

  Mogelijkheden genoeg!

  Word vervolgd, blijf a.u.b. komen met ideeën, bedankt, Rick the Singer


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website