Voor het 5e jaar op rij was ik terug aanwezig op het feest van de Vlaamse Club Pattaya (19/01/2019). Het was weer een hele leuke toffe namiddag en de opkomst was weer massaal (+/- 185 personen). Eveneens was er een afvaardiging van de Belgische Ambassade Bangkok aanwezig.

De opbrengst van het feest wordt integraal geschonken aan de liefdadigheidsinstelling Good Shepherd Sisters in Pattaya.

De Vlaamse Club Pattaya bestaat reeds 10 jaar en iedere eerste woensdag van de maand is er meeting in Restaurant Linda in Jomtiem waar U vooraf facultatief kunt genieten van betalend lekker ontbijtbuffet (140 B pp). Tijdens de meeting komt er steeds een bepaald onderwerp aan bod die ons Belgen/Nederlanders kunnen aanbelangen/interesseren.

Daarom wil ik de stichter van de Vlaamse Club Pattaya Dhr Donaat Vernieuwe in de bloemetjes zetten voor zijn jarenlange belangeloze inzet en het ons toch steeds telkens opnieuw nog wat aangenamer probeert te maken in Pattaya.

Donaat van mij verdien je een DIKKE pluim en een 10/10.

Ingezonden door Gino

No votes yet.
Please wait...

5 reacties op “Lezersinzending: Feest Vlaamse Club Pattaya was een groot succes!”

 1. l.lagemaat zegt op

  Donaat, een sympathiek mens, die we ook in ons restaurant in Huai Yai hebben mogen verwelkomen.

  Altijd weer knap om een gehele zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur een heel afwisselend programma te bieden en bekende artiesten te zien optreden!

 2. Lung Theo zegt op

  Hoe komt het dan dat ik op de Facebook van een beheerder van de Vlaamse Club Pattaya lees dat het heel slecht was dit jaar? Weinig volk, slechte artiesten (Lou De Pryck zijn ze moe gezien) en het aanvangsuur veel te vroeg is.

  • Freddy zegt op

   Dat was ik die dat had gepost op Facebook, vond het ook slecht en er waren maar een 100 tal personen aanwezig, er is een voorverkoop geweest hebben ze me verteld en talrijke mensen zijn niet komen opdagen. In heb niets tegen Lou maar 5 jaar naar elkaar te komen optreden lijkt me toch naar vernieuwing toe of niet ?. Ik ben geen beheerder van de Vlaamse Club maar wel van Belgen in Thailand Pattaya.

   Ik hoop voor volgend jaar dat de organisatie van de Vlaamse club iets anders uit hun mouw gaan toveren en dat ik dan wel een dikke pluim kan opsteken voor de organisatie.

  • Gino Croes zegt op

   Beste Theo,
   Er zijn altijd mensen die negatieve kritiek hebben maar het moet dan wel gezonde kritiek zijn he.
   En ja te warm,dat weet je sowieso dat het warm is in Thailand,en kun je niet tegen de warmte blijf dan beter thuis.
   Niks verkeerd mee met Lou De Pryck en is ook zo wat het boegbeeld van Pattaya met zijn song Pattaya Pattaya.
   En Lou zijn komst is steeds gratis met daar tegenover dat de Belgische hoofdvedette zijn verplaatsingsonkosten betaald worden om naar Thailand te komen.
   Uit goede bron weet ik van een bestuurslid dat er 185 kaarten zijn verkocht.

   Groetjes Gino Croes.

 3. Steve en Nadia zegt op

  Wij waren aanwezig op de bijeenkomst. Het was zéér leuk. De zanger Steve Ryckier bracht een fijn programma met imitaties van verschillende zangers en zangeressen. Lou is inderdaad al wat ouder (73), maar toch tof dat hij steeds zijn steun geeft aan het goede doel.
  Bovendien waren de drankjes lekker en goed fris. Lekkere taart, pannenkoeken en braadworst.
  Voor ons ook een pluim voor Donaat en de ganse crew die allen hard hebben gewerkt.
  Wij gaan volgende keer terug.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website