Lezersinzending: Deze video over het Coronavirus heeft mij verward

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
20 oktober 2020

Het Coronavirus is maandenlang over de gehele wereld elke dag weer het gesprek van de dag, ook in Thailand.  Het virus schijnt ondanks alle maatregelen die wereldwijd getroffen worden steeds meer en meer slachtoffers te maken.

Gaarne vraag ik de aandacht voor de video geplaatst op YouTube, 3 dagen geleden die mij erg verward. Hier is de link:

stichtingvaccinvrij.nl/belangrijk-buitenparlementaire-onderzoekscommissie-van-reiner-fuelmich-kijk-alstublieft/

Als deze man een gerenommeerde advocaat/wetenschapper de waarheid spreekt; in wat voor maatschappij leeft de hedendaagse mens dan.
Verbazingwekkend is dat deze video op YouTube is geplaatst: https://youtu.be/ly7flUk6swQ meer dan 36000 kijkers heeft in 3 dagen maar geen enkel commentaar.

Ik zit met zoveel vragen dat het te moeilijk is om ze allemaal hier te plaatsen maar als deze man de waarheid spreekt waarom wordt zijn verhaal niet aangekaart door TV programma’s of politieke partijen? Waarom word de man niet aangeklaagd voor laster, enz.?

Ik hoop op reacties, hopelijk ook van Dr. Maarten.

Ingezonden door Jeert

Rating: 2.27/5. From 11 votes.
Please wait...

36 reacties op “Lezersinzending: Deze video over het Coronavirus heeft mij verward”

 1. John_Chonburi zegt op

  Wat mij vooral opvalt is dat deze video afkomstig is van een stichting genaamd “vaccinvrij”.

  De video op zich verwart me helemaal niet, dergelijke onzin over het Corona virus kan je op heel wat plaatsen terugvinden op het internet. De organisaties en personen die dergelijke onzin verspreiden zouden zich moeten schamen. Het enige doel hiervan is verdeeldheid zaaien. Een stichting als “vaccinvrij” heeft er alle belang bij om hun eigen ideeën op alle mogelijke manieren naar buiten te brengen, dit is een mooi voorbeeld ervan.

  Het trieste van de ganse zaak is echter dat er altijd mensen zijn die dergelijke onzin gaan geloven en verspreiden. Zouden we niet beter alle krachten bundelen om deze pandemie te stoppen? Ik denk dat er genoeg bewijzen zijn dat we ons beter argwanend opstellen tegenover COVID-19.

  Complottheorieën zijn van alle tijden. Ik zal er mijn slaap niet voor laten. Het Coronavirus heeft de wereld al heel wat schade berokkend, dit baart me wel wat zorgen. Wees gerust, als we ons niet houden aan de ons opgelegde maatregelen dan zal dit virus nog lang blijven sluimeren in onze samenleving.

  • Jeert zegt op

   Hoi John,

   Bedankt voor je reactie.
   Misschien verander je van gedachten als je je de eerste regel herziet.

   “Wat mij vooral opvalt is dat deze video afkomstig is van een stichting genaamd “vaccinvrij”

   Video is origineel niet afkomstig van “vaccinvrij”
   De originele versie staat op YouTube en is gekopieerd door Vaccinvrij.
   https://youtu.be/7PHWmUqszsI

   • FransNico zegt op

    Beste Jeert,

    Fijn dat je dit onderwerp aansnijdt.

    Je schrijft, ik citeer: “Ik zit met zoveel vragen dat het te moeilijk is om ze allemaal hier te plaatsen maar als deze man de waarheid spreekt waarom wordt zijn verhaal niet aangekaart door TV programma’s of politieke partijen? Waarom word de man niet aangeklaagd voor laster, enz.?”

    Als antwoord op bijdrage van Thailandganger schrijf je, ik citeer nogmaals: Zou dat Lubach graag willen zien, ben er door meerdere mensen op geattendeerd. Echter ik heb in jaren geen tv gezien en zou echt niet weten hoe ik dat zou kunnen bekijken.”

    Dat antwoord “ik heb in jaren geen TV gezien en zou echt niet weten hoe ik dat zou kunnen bekijken.” staat haaks op het door jou gestelde “(…) waarom wordt zijn verhaal niet aangekaart door TV programma’s (…).

    Is dit niet een het vuur een beetje opstoken?

 2. thailandganger zegt op

  Beste Jeert,

  Wellicht geeft het terugkijken van “zondag met Lubach” van 18 oktober jl. (de fabeltjesfuik) u het antwoord op deze en andere vragen. Echt een aanrader.

  • Jeert zegt op

   Bedankt Thailandganger.

   Zou dat Lubach graag willen zien, ben er door meerdere mensen op geattendeerd.
   Echter ik heb in jaren geen tv gezien en zou echt niet weten hoe ik dat zou kunnen bekijken.

   • Kees zegt op

    https://www.npostart.nl/zondag-met-lubach/18-10-2020/VPWON_1314457

   • Stan zegt op

    Alstublieft
    http://www.youtube.com/watch?v=FLoR2Spftwg

   • Bram zegt op

    Uitzendingen van Lubach zijn ook te vinden op YouTube

 3. HarryN zegt op

  Beste Jeert laat je niet door John Chonburi in de maling nemen. Er is een fantastische video van hoogleraar Pierre Capel vandaag gepubliceerd : Hoogleraar Pierre Capel verklaart PCR-testen onzin.
  De epidemie is zoals ik bij een ander artikel op Thailandblog heb geschreven al in juni voorbij en er is geen 2e golf. Kijk verder ook eens naar de protesten in Bangkok,al 5 dagen duizenden mensen op de been. Boven op elkaar OK wel velen met mondkapje (werkt niet,virus ong 0.08 micron en masker porie tussen de 50 en 500 micron) velen zonder masker of onder neus. U zult er de komende weken niets over lezen in de BKK post dat er meer “besmettingen”bij zijn gekomen. kort om wees niet bang.

  • John_Chonburi zegt op

   HarryN, wie ben jij om hier te verklaren dat de Covid epidemie onzin is? Je hoort blijkbaar jezelf graag praten heb ik de indruk.

   Ik vind het triestig dat je het lef hebt om te beweren dat ik Jeert in de maling neem. Ik prijs me gelukkig dat er hieronder wel mensen zijn die het virus serieus nemen, ik ben diezelfde mening toegedaan.

   Ik hoop alvast dat je nooit geconfronteerd wordt met dit gevaarlijk virus. Dan zal je wel vlug van mening veranderen.

   • Antonio zegt op

    best,
    HarryN heeft wel gelijk,
    Je zult alleen even de moeite moeten nemen om de cijfers van het RIVM of de WHO te lezen en ook dan kom je tot de ontdekking dat het sterfte % gelijk of lager is dan griep.

    Maar 10.000 besmettingen per dag verkoopt meer advertenties dan 100 doden waarvan 70% boven de 80 jaar oud.

    Dus lees de officiële cijfers en ga daarna verder met je normale leven en laat je niet gek maken.

   • HarryN zegt op

    U leest zeer slecht nergens heb ik gezegd dat de covid epidemie onzin is. Er is zeker een virus en zoals blijkt uit de vele statistieken is de pandemie sinds juni weg. Het woord onzin is door Pierre Capel gebruikt en indien U naar de video gaat kijken krijgt U een pracht college van een immuniteits expert. De maatregelen waar U zich zo graag aan wil houden,prima moet U weten maar ze halen niets uit.

  • Sjaak S zegt op

   Volgens de publicaties hebben heel weinig mensen in Thailand het virus opgelopen. Of dat nou door de tests vastgesteld is of niet, of er meer of minder tests gemaakt werden… maakt niet veel uit. Thailand heeft minder gevallen dan dat er in Nederland DAGELIJKS bij komen. https://www.google.com/search?q=covid+9+in+nederland+vandaag&oq=covid+9+in+nederland+vandaag&aqs=chrome..69i57j33i22i29i30l2.8530j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
   Dus de kans dat er bij die bijeenkomsten in Bangkok of überhaupt in Thailand iemand nog ziek wordt is vrijwel nihil. Het maakt dus niet veel uit of het maskertje wel of niet werkt. Wat het wel doet, is dat men zich er ook meer van bewust is, dat er een gevaar loert. En zolang we dat maskertje dragen, weten we ook dat er een dreigende ziekte is, die ieder moment naar boven kan komen.

  • Jeert zegt op

   HarryN

   Bedankt voor je commentaar.
   Je raakt de kern.
   Er word niet in de video beweert dat het virus niet bestaat, er word beweerd dat de PRC testen niet functioneel zijn.

 4. Tino Kuis zegt op

  Dit is een advocaat die volstrekt onjuiste informatie geeft over testen voor het coronavirus. Hij suggereert dat het gebeuren rond het virusje uitsluitend de belangen dient van grote bedrijven en rijke personen. Complottheorieën. En hij roept, als advocaat, de mensen op rechtszaken tegen de autoriteiten te beginnen. .

  • Ja Tino, iedereen die niet meegaat met de massa is minimaal een complotdenker of onruststoker. Zouden die demonstranten in Bangkok toevallig ook geen complotdenkers zijn?

  • Jeert zegt op

   Tino,
   Deze advocaat zuigt de informatie niet uit zijn duim.
   Hij geeft namen en data van anderen die zijn beweringen staven
   Hoe mij ten goede, ik zeg niet dat hij gelijk of ongelijk heeft, dat kan ik niet beoordelen, maar dat niet niet weg dat ik er meer over wil weten.
   Vandaar dat ik het hier aankaart.

 5. bona zegt op

  Deze heeft vele vragen die ik mij stelde beantwoord.
  https://www.youtube.com/embed/eXL0AmpYEY4
  Mogelijk ook enkele van de jouwe.

  • Jeert zegt op

   bedankt Bona,

   Ga morgen kijken en kom terug.

 6. Frans de Beer zegt op

  We kunnen het Corona virus niet ontkennen, dit is onder ons en zal niet meer weggaan. Ook niet wanneer er een vaccin is. Sterker nog: Corona achtige virussen zijn altijd onder ons.
  We kunnen het wel relativeren. Er is inmiddels een manifest met een paar honderd Nederlandse medici die dit doen. Ze stellen dat wij vergeten zijn dat het leven eindig is. We gaan dood aan ouderdom, kanker, hart- en vaatziekten etc. en nu ook een beetje aan Corona. Dit zijn bijna allemaal oudere mensen, die ook nog ondergelegen klachten hadden. Er is nog niemand alleen aan Corona overleden. De economische gevolgen zijn echter nog amper te overzien. 200.000 werkelozen een regering die met miljarden moet smijten om de economie nog een beetje draaiende te houden.
  Door iedere dag met grote aantallen geïnfecteerde te smijten worden mensen bang. Een van de gevolgen hiervan is dat het aantal zelfdodingen is toegenomen. Door de lockdown in de verpleegtehuizen zijn ouderen aan eenzaamheid overleden.
  We moeten dus stoppen met paniekvoetbal spelen, terug naar ons oude normaal en accepteren dat Corona er ook is.

  • Jeert zegt op

   Hoi Frans.
   Jou commentaar komt in mijn denkrichting, mensen worden inderdaad bang.
   Maar verzwijgen is ook geen optie.
   Corona bestaat, daar is ook geen discussie over. Het gaat er om hebben de gepubliceerde cijfers die de mensen bang maken een bewezen wetenschappelijke fundering.
   Daar twijfel ik aan na het zien van de video.

 7. Michael Siam zegt op

  Er worden steeds meer mensen wakker en krijgen massaal in de gaten dat er geen corona pandemie is,maar wel een corona fraude word gepleegd en degenen die hieraan schuldig zijn worden steeds nerveuzer en daarom zetten zij hun media kanalen in overdrive om maar alles en iedereen die het niet eens is met ze te bestempelen als gekken en komplotdenkers. Deze groep is nu echter te groot en machtig geworden en dat vormt een groot gevaar voor de gevestigde orde wereldwijd. Mijn vrees is dan ook dat de elite de wereld in een stroomversnelling gooit om gebeurtenissen in werking te zetten die een globale dictatuur veroorzaken ,zoals de schandalige spoedwet in Nederland. Mijn hart gaat dan ook uit naar mijn Thaise broeders en mede verzetstrijders.

  Blijf sterk ! Chok dee krab ❤️

  • Ton Egbers zegt op

   Te weinig mensen denken aan wat ‘n tsunami van nieuwe patienten kan veroorzaken:

   Mijn moeder kreeg in 2005 een infarct, 75 jaar oud. Hoe? Ik weet het niet, ze was ‘n erg gezonde lichtgewicht, Zwom zelfs nog steeds wekelijks en fietste en wandelde dagelijjks. Toch drie weken beademd op de IC. Ze herstelde behoorlijk goed. Heeft nog 7-8 jaar met goede “quality of life” doorgeleefd tot 2013.

   Dit was toen. Dan bedenk nu: Wat gebeurt er met jouw moeder als die IC vol is door Covid-19, terwijl zij dat niet heeft, maar wel die IC zorg ook nodig heeft?

   Dit is het zwart/witte “verdring” probleem van Corona. Maar de grijze verdringing voor de iets minder urgente zorg is totaal niet minder drastisch…

   Terug naar het oude normaal? Alleen als de aantallen laag genoeg zijn om onze oude normale zorg ook voldoende te kunnen handhaven!

  • Sjaak S zegt op

   Als ik hier nou tientallen duimen naar beneden kon zetten, zou ik het meteen doen, Michael Siam. Al diegenen die zogenaamd wakker worden, luisteren naar de verkeerde radiozender. Ze zoeken op YouTube naar antwoorden die hun bevredigen en waarmee ze kunnen leven, want het is maar moeilijk te verkroppen en te accepteren dat er een onzichtbaar virus heerst. Als mensen zoals jij het beginnen waar te nemen, is het waarschijnlijk al zo ver verbreidt dat het nog erger dan de pest in de Middeleeuwen is.
   De eerst zien en dan geloven mentaliteit, waarbij jan met de pet plotseling een expert-viroloog geworden is, is een gevaar voor onze samenlevingen.
   Zolang je geen kiespijn hebt, heb je geen rotte tanden en hoef je niet naar de tandarts. Pas als het pijn begint te doen, is het te laat en dan moet er een behandeling komen. Maar dan is de kies al ziek en kan niet meer genezen. Zo is het bij het virus hetzelfde. Je ziet het niet, maar als je het krijgt, voel je het wel.

   • KhunTak zegt op

    Beste Sjaak S. en andere Covid volgelingen.
    Dus zodra men er een andere mening op na houd ben je een complot denker. Als ik een aanhanger van Poetin ben, deug ik waarschijnlijk ook niet.
    Als er zo ontzettend veel artsen zijn in Europa die het volkomen oneens zijn met het Corona beleid en alles schromelijk wordt overdreven door diverse regeringen volgens diezelfde artsen dan lopen deze experts dus ook het gevaar als complotdenker of aluhoedje weg gezet te worden door jullie.
    Heel veel mensen sterven doordat ziekenhuizen vol liggen met Covid 19 patienten en ” daardoor” kunnen mensen die dringend medische zorg nodig hebben door andere ziektes het wel schudden.
    Maar dat is natuurlijk ook maar onzin.
    Ik wil graag je aandacht even vestigen op een onvoldongen feit, waar zelfs de die hards die zo fel tegen zijn op iedereen die ook maar een iets andere denkwijze hebben, niet kunnen afdoen als een complot.
    Hoe bestaat het dat een zekere Richard Rothschild in 2015 een octrooi heeft aangevraagd voor een methode om Covid 19 te testen
    We hebben dus een virus wat zich aandient in 2020 en een Covid 19 octrooi, patent, wat is aangevraagd in 2015 en waar daarna nog meer aanpassingen zijn geweest m.b.t. dit patent.
    Er word in deze onderstaande link van de rijksoverheid ,Espacenet, gesproken over een publicatietijdstip en een prioriteittijdstip.
    De laatste is dus waar het in deze om gaat, omdat in dat jaar de eerste aanvraag is ingediend.

    https://bit.ly/2Tq3H4p

    • Sjaak S zegt op

     Nou zijn mensen die het onzekere voor het zekere nemen “volgelingen” geworden? Ik vind het alleen heel erg raar als er nu na bijna negen maanden nog steeds mensen durven te beweren dat Covid 19 niet bestaat en dat het “slechts” een griepje is. Bij welk “griepje” heb je maanden later nog last van vermoeidheid, kortademigheid en wat niet al? Welk griepje is zo verradelijk dat je al ziek bent, lang voordat je het zelf in de gaten hebt en het al verspreid hebt, voordat je wist dat je ziek was? Het is wat ik bedoel: voor velen bestaat het niet, omdat het onzichtbaar is en pas wanneer iemand echt ziek wordt is het te laat. Dan zijn tientallen anderen ook al ziek geworden. Dat is alles wat je moet voorkomen! Simpel.

     • Er zijn heel veel virussen in omloop die gevaarlijk zijn en heel veel slachtoffers maken. Doen we daar ook zo angstig over? Nee. Waarom niet? Omdat het een ver van mijn bed show is. Nu komt het dichterbij en slaat 80% van de bevolking op tilt. Accepteer gewoon dat je ziek kan worden en dood kan gaan. Hoort bij het leven. Als je in Thailand gaat wonen accepteer je toch ook dat je qua verkeer in het dodelijkste land ter wereld woont?

      Even een lijst van dodelijke virussen, die we inmiddels geaccepteerd hebben (over een paar jaar staat Covid-19 daar ook bij):

      Hiv. Veroorzaakt aids, een ziekte die je immuunsysteem afbreekt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) raakten sinds het begin van de epidemie 75 miljoen mensen besmet, en overleden er 32 miljoen mensen aan. Eind 2018 leefden er wereldwijd 37,9 miljoen mensen met hiv. In sommige delen van Afrika draagt 1 op de 25 mannen het virus met zich mee.
      Hepatitis. Veroorzaakt leverontsteking. Er zijn vijf typen: A, B, C, D, E. De WHO schat in dat hepatitis B en C in 2015 aan ruim 1,3 miljoen mensen het leven kostte. Het aantal dodelijke slachtoffers is sinds 2000 met 22 procent gestegen.
      Griep. Is vooral gevaarlijk voor ouderen en mensen met chronische longziekten. Vaccinatie kan de ziekte voorkomen of symptomen verminderen. Geschat aantal doden: 290.000 tot 650.000 per jaar.
      HPV. Veroorzaakt (potentieel dodelijke) baarmoederhalskanker. Dat is de vierde op de lijst van meest voorkomende kankersoorten bij vrouwen, met wereldwijd 570.000 nieuwe gevallen in 2018. Er overlijden 311.000 vrouwen per jaar aan de ziekte, van wie 85 procent in minder ontwikkelde landen.
      Rabies. Hondsdolheid. Besmet de hersenen. De WHO schat dat er jaarlijks zo’n 59.000 mensen besmet raken met het virus. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk veel hoger, omdat veel gevallen niet gemeld worden. In 99 procent van de gevallen wordt de ziekte door een hond overgedragen. In Noord-Amerika zijn vooral vleermuizen de boosdoeners.
      Knokkelkoorts (dengue). Komt voor in tropische gebieden, maar breidt zich sterk uit. Het virus veroorzaakt griepachtige symptomen, en de ernstige variant kan dodelijk zijn. 2016 gaat de boeken in als het ‘dengue-jaar’, met 2,38 miljoen gevallen op het Amerikaanse continent en 375.000 in het Pacifisch gebied. Jaarlijks moeten er wereldwijd 500.000 mensen worden opgenomen in het ziekenhuis, van wie 2,5 procent overlijdt.
      Ebola. Komt vooral voor in afgelegen gebieden vlak bij tropisch regenwoud. Veroorzaakt hoge koorts, overgeven en diarree. Tussen 2014 en 2016 woedde de ziekte in West-Afrika, met 28.600 besmettingen en 11.325 doden tot gevolg. Gemiddeld overleeft ongeveer de helft van de patiënten de ziekte niet. Maar tijdens eerdere uitbraken kon dit percentage flink hoger uitpakken, tot wel 90 procent.

 8. FransNico zegt op

  Het is verbazingwekkend hoeveel (al of niet ontwikkelde) mensen de vele berichten met onzin en nepnieuws tot zich nemen en het als waarheid verorberen. Dergelijk “nieuws” verspreidt zich net zo razendsnel als het Covid-19 virus, soms nog sneller, juist door deze mensen.

  Ik raad een ieder aan eens goed te kijken naar de (blijvende) gevolgen van het virus voor vele mensen. Mijn neef is een van de mensen die graag al die onzin en het nepnieuws geloofd en het mede verspreidt. Mijn broer is nog vijf dagen geleden aan de besmetting van het virus bezweken. Een grotere tegenstelling in mijn familie bestaat niet.

  Mijn ouders hebben de Spaanse griep, dat meer dan 50 miljoen slachtoffers maakte, meegemaakt. Het gezin van een van mijn voorvaderen heeft met twee andere families een pestepidemie overleefd. De rest van de bewoners in zijn dorp waren bij het einde van de epidemie overleden. Wat is wijsheid? Ik ben inmiddels zeven maanden in vrijwillige quarantaine. Inmiddels 72 geeft ik mijn dochter (8) permanent thuisonderwijs om toch, ondanks mijn leeftijd, haar volwassen kan zien worden. Voor velen is de pandemie immers een kwestie van leven of dood.

  • Natuurlijk is het coronavirus geen pretje. Desondanks denk ik dat de angst en de hysterie voor het virus uiteindelijk meer slachtoffers zal maken.

  • lung Lala zegt op

   FransNico, ik zit toch met een vraagje, als jij in 1948 geboren ben, hoe oud waren jouw ouders dan toen jij geboren bent en als zij zich dat vanuit 1919 nog kunnen herinneren, vind ik dat knap, of is dat gehoord ,net als wij allemaal , vanuit overlevering , verder vind ik het, maar dat is zuiver persoonlijk niet slim , dat je al 7 maanden in quarantaine zit, is voor jouw zelf heel treurig, maar zeker voor jouw dochter een groot gemis op haar sociale ontwikkeling, wat wijsheid zou kunnen zijn , is je in te leven en in te lezen op allerlei berichten van de pro en contra berichten en dan niet alleen afgaan op een officiele berichtgeving van overheden, maar zeer zeker op berichten van zeer gerenomeerde wetenschappers en virologen, kijk ook vooral naar de officiele cijfers van het RIVM , het Duitse Robert Koch instituut en de Amerikaanse CDC, allemaal overheids instanties,als je niet helemaal door angst bent blindgeslagen, zou je de leugens van de overheden in de wereld duidelijk moeten zien

   • FransNico zegt op

    Beste Lung Lalalala,

    Typisch een reactie van iemand die niet serieus is te nemen. Ik zal niet een mening verkondigen als zou het RIVM betrouwbaar zijn. Neem Japie van Dissel. Mondkapjes geven schijnveiligheid. Op de vraag van een journalist of hij van gedachten is veranderd zegt hij nogal binnensmonds JA en daarna luid “maar dat is helemaal niet aan de orde….” Moet ik op zo’n man vertrouwen? Maar vertrouwen op de vele ongefundeerde uitlatingen van de vele criticasters? Nee, nooit. Ik ga op mijn eigen intuïtie af. Aantoonbaar het beste.

    Jij kunt je geen mening vormen over hoe wij het aanpakken, met steun van velen, waaronder schoolmedewerkers en leerkrachten, waarvan een deze week zelf ook een corona-slachtoffer in haar familie heeft. Tegen al de mensen die de pandemie bagatelliseren zeg ik: “droom maar lekker verder. Oogjes dicht en snaveltje toe”

    Oh ja, wijlen mijn vader is geboren in 1900 (!) en wijlen mijn moeder in 1913. De Spaanse griep heerste van 1918 tot 1920. Wijlen mijn grootvader is overigens geboren in 1859, maar dat terzijde. Dus hou die veronderstellingen maar achterwege. En ja, mijn familieleden bereiken veelal hoge leeftijden, maar voor deze pandemie moeten wij wel ons hoofd buigen.

 9. peter zegt op

  Na, 2 antwoorden welke al duiden op fabeltjesfuik.
  De fuik over corona, de grootste fuik die er is.
  In de uitleg wordt gesteld, dat alle andere wetenschappers ter zijde worden geschoven.
  Ik denk dat je je open moet stellen en inderdaad moet bedenken of alles niet een opgeblazen geheel is.
  Immers in 2018/19 zijn 10000 Nederlanders ook dood gegaan bij een griepgolf, waarbij totaal geen aandacht naar buiten kwam.

  Frappant hoe aangetoond wordt dat de tests niet werken. Alle negativiteit is gebaseerd op 1 persoon met een test welke dus niet werkt. “Ontwikkelt” door die ene persoon. Amen.
  De test is ook positief op bv kippenvleugels ! Vandaar dat de test waarschijnlijk ook positief deed op de nertsen. Hoe kom je erbij om die te testen? Ja, als je er als regering vanaf wil, doe je dat.

  Aangetoond door vele andere profs en docs en weet ik al niet wat meer, het werkt niet om corona te identificeren. Wel mocht ik begrijpen uit het verhaal, heeft men je DNA. Wat gebeurt daar mee dan?
  Wordt dat geniepig bewaart? In principe mag dat niet en zou vernietigd moeten worden, maar het zal me niet verbazen als dit wordt opgeslagen in een data bank. Uitgaande van de vele wanstaltige zaken in onze regering (nu jaren lang), kan ik me dit goed voorstellen.

  Ook farmaceuten zijn alleen bezig om geld binnen te harken. Ze doen het niet voor jouw gezondheid.
  Ik mocht bv lezen over een medicijn, ontwikkeld door een arts in het Erasmus. Dit medicijn kostte toen 16000 euro. Hij verkocht aan een Frans bedrijf, nog steeds 16000 euro. Daarna kwam het in handen van een “Zwitsers”: bedrijf. Nu kan je het kopen voor 90000 euro en zij hebben het alleen recht voor vele jaren. Amen.
  Zembla toen gezien? Hoe een pilletje van 30 cent naar 400 euro ging! Amerikaan vergeten, die het HIV pilletje verhoogde in prijs naar 750 dollar/pil ?!
  Hoe andere medicijnen zonder dat de grondstof prijs veranderde, in prijs om hoog gaan !
  Ik denk dat je een struisvogel moet zijn met je kop in het zand om te vergeten dat de wereld een echte turn heeft gemaakt met het ingaan van de 20ste eeuw en dat is niet positief bedoelt.

  • Hans Struijlaart zegt op

   Heren. Heren. Dames. Dames.
   Dit is de beste Hoax die ik ooit heb gehoord over het Coronavirus aller tijden. Je zou het bijna zelf gaan geloven. En nog wetenschappelijk onderbouwd ook. Beetje strooien met namen van gerenommeerde wetenschappers en zaken door elkaar halen die geen enkel verband met elkaar hebben. Iedereen weet inmiddels dat het Coronavirus zeer besmettelijk is en vele malen dodelijker dan een griepvirus (behalve de Spaanse griep dan). Ook Corona gerelateerd overigens. We zien gewoon dat dit niet een onschuldig griepvirusje is. En als de wereld niet af en toe in Lockdown was gegaan dan hadden we waarschijnlijk het 10-voudige aan aantal doden gehad. Denk daar maar eens over na. Dit is geen gewoon griepvirusje hoor. Ik heb mensen gesproken die het virus hebben overleefd en na 3 maanden nog steeds klachten hebben over extreme vermoeidheid en andere voortvloeiende klachten.
   Ik heb de hele 46 minuten afgeluisterd. Bijna in slaap gevallen tijdens het afluisteren, dat dan weer wel.
   Zo is ook de gedachte dat wereldwijd hoge functionarissen en politici een pedofiel netwerk onderhouden om kinderen te misbruiken en zelfs bloed te drinken van de kinderen. Ongelooflijk hoeveel aanhangers er zijn die in deze hoax geloven. Ik heb een eigen hoax bedacht om te laten zien hoe eenvoudig het is om er een zelf te verzinnen:
   Zie hieronder:

   Covid-19 is ontstaan in een laboratorium in China. Met de bedoeling om dat los te laten op de wereld. Zodat de hele economie ontwricht zou worden, behalve in China. En dat is aardig gelukt. In het grote land China zijn minder doden gevallen dan in Nederland (ongeveer 4600 doden) met maar liefst 1,4 miljard inwoners. China is nu het enige land waar de economie niet ontwricht is. Sterker nog: de economie bloeit als nooit tevoren. De meeste mondkapjes komen ook uit China, daar verdienen ze miljarden mee. In januari zijn ze al begonnen met het opkopen van mondkapjes en fabrieken te maken die mondkapjes aan de lopende band zouden kunnen produceren. De regering van China heeft toen bedacht: de wereld mag natuurlijk niet weten dat wij dit in een laboratorium hebben ontwikkeld en hebben het virus los gelaten op de stad Wuhan en de vleermuizen op de markt daar de schuld gegeven van het virus. Echter gelijktijdig met de ontwikkeling van het virus in het laboratorium, hebben ze ook al een vaccin ontwikkeld om het virus onschadelijk te maken. Dit vaccin wordt in kleine hoeveelheden in het waterleidingnet gepompt van heel China. Waardoor vanaf 7 maart nauwelijks nog besmettingen voorkomen in China tot en met nu. Op dit moment feesten de Chinezen er lustig op los zonder mondkapje, massa bijeenkomsten, niks geen 1,5 meter, geen enkele restrictie of maatregel om Corona een halt toe te roepen. Binnenkort gaat dus China pakken met geld verdienen door als eerste een adequaat vaccin op de wereldwijde markt te brengen (die ze in januari al hadden ontwikkeld) om zodoende de economie een enorme boost te geven. Hier is echt over nagedacht in China. Hoe kan je anders verklaren dat heel China zo goed als vrij van Corona is met 1,4 miljard inwoners?

   • Sjaak S zegt op

    Volgens mij pompt China dat water met het vaccin door naar Thailand, anders zouden ze hier ook meer zieken hebben. China heeft met Thailand een deal gemaakt, om het Chinese toerisme in Thailand te vorderen. Ze kwakken de westerse Farangs naar buiten, dan laten ze niet meer naar binnen en dan wordt het land overspoeld met chinezen die met grote borden de garnalen bij de buffets opscheppen. De menu’s worden nu weer allemaal in het chinees vertaalt (het was nu al van Tengels naar Russisch gedaan) en wij krijgen hier voortaan nog maar vogelnestjes soep en kippepoten te eten. (ik heb zelf gezien dat ze in mijn buurt alweer twee gebouwen neerzetten, waar deze vogelnestjes vandaan komen).
    Nee, het is me nu duidelijk. Het complot om de Farangs naar buiten te werken is bijna gelukt… maar mij krijgen ze niet…ik zit hier verstopt achter mijn laptop tussen de ananasvelden van Pranburi, vlak aan de grens van Hua Hin…. ze vinden me niet! En ziek word ik ook niet, want ik drink ons kraanwater. Weliswaar gefilterd, maar dat maakt voor het vaccin niet uit… dat gaat door de filter heen.
    Ik voel me al een stuk beter….

 10. Dre zegt op

  Laat me even beginnen met een klein nadenkertje; ” Toen zij met hem getrouwd was gingen haar ogen open. Hij……, hij sloeg ze weer dicht. ”
  Waarmede ik hierbij wil aanstippen dat ik me ook, de laatste tijd, vragen begin te stellen aangaande het hele corona gebeuren.
  Kijkende naar China, blijkt dat, volgens hen althans, bij hun dat hele corona-gedoe achter de rug is en het gewone leven terug aan de gang is en hun economie weer op volle toeren draait.
  Wij die een drietal maanden later eveneens getroffen werden, in deze materie, zijn drukdoend bezig in tegenovergestelde zin. Afbraak economie, werkeloosheid dewelke de pan uit swingt. Miljarden en miljarden euro’s dewelke er uitgedeeld wordt alsof het zoete broodjes zijn. De money-drukpersen draaien 24/7 . De Europese sinterklaas op zijn best.
  Stel me gewoon de vraag wie en wat er achter blijft als de sint zijn boot weer vertrekt.
  Het bovenstaande nadenkertje in gedachten ???
  Hou jullie gezond.

  Dre

 11. KhunKarel zegt op

  Het virus is echt en bestaat, dat valt gewoon niet te ontkennen, maar het is een oude zwakke mensen probleem,
  Het extreem overdreven gevaar er van is een grote leugen en bangmakerij, eigenlijk een geestelijke vorm van staats-terrorisme. ik heb ook geen idee hoe bijna alle regeringen helemaal mee gaan in deze HOAX
  De hele aanpak op globale schaal is van de pot gerukt, De oplossing is zo simpel als het maar kan, gewoon het virus uitlaten razen.
  Ja dan gaan er wat mensen dood, maar merendeel leefde toch al in geleende tijd, dit is wet van de natuur,
  Alles in leven houden is zo onnatuurlijk als het maar kan.
  Als het mijn tijd is met Corana nou dan is het niet anders, dan hoor ik hier gewoon niet meer te zijn, dit is mijn probleem en niet van van mijn buurman en de rest van de bevolking, hier wil ik niemand mee tot last zijn en omgekeerd verwacht ik het zelfde maar hier kom ik dus mooi bedrogen uit.

  De schade is ontzettend en als er mensen zijn die denken dat strenge lock-downs helpen en dat we slechts even door de zure appel heen moeten bijten zodat we dan binnenkort weer naar ”normaal” kunnen gaan,…….Wel daar heb ik slecht nieuws voor , dit blijf gewoon dooretteren, alle mooie beloftes ten spijt, er is maar 1 oplossing en dat is uit laten razen en aanpassen, en dat geld ook o.a. voor de klimaatsverandering c.q klimaatstransitie.
  Dus voor al die brave borsten en bang gemaakte gezagsgetrouwe Bloglezers die denken dat als ze nu maar doen wat het gezag hun verteld dat zij dan binnenkort weer naar Thailand op vakantie kunnen, Nou vergeet het maar met deze aanpak blijft het pappen en nat houden.
  Ik zie het dan ook somber in.

  N.B. Dit is een persoonlijke mening en niemand hoeft zich hier iets van aan te trekken


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website