Iets om door te strepen op mijn bucketlist (lezersinzending)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , ,
27 december 2022

Iets om door te strepen op mijn bucketlist; ik heb elke provincie bezocht van Thailand. In mei 2022 arriveerde ik in Thailand en begon ik rond te reizen op mijn gehuurde Yamaha Aerox 155.

De reis kan mooier zijn dan de bestemming.

Mijn voorkeur gaat uit naar steden/provincies waar weinig tot geen toeristen te vinden zijn, met uitzondering van de Thaise toeristen die reizen in eigen land en waar veel natuur te vinden is.

Ik zou een verslag kunnen schrijven over elke provincie, maar dat ga ik niet doen. Wel zal ik kort schrijven over mijn meest memorabele en favoriete provincies.

Het tegenovergestelde begint bij Bangkok. Vroeger was ik gek op deze wereldstad en kon er zonder probleem lang verblijven. Nu ik meer van Thailand gezien heb, wil ik Bangkok zo snel mogelijk verlaten, en naar een andere stad/provincie reizen.

Lees hier het reisverslag met mooie foto’s: https://www.thailandblog.nl/wp-content/uploads/Iets-om-door-te-strepen-op-mijn-bucketlist.pdf

Ingezonden door Jay

8 reacties op “Iets om door te strepen op mijn bucketlist (lezersinzending)”

 1. Paul zegt op

  Wat even top avontuur en een top rapportage die uitnodigt om hetzelfde te doen en de prachtige foto’s.
  Heel hartelijk bedankt

 2. simon zegt op

  Mooi verhaal wanneer naar Chiang Rai.

 3. Reem zegt op

  Een hele mooie beknopte weergave van je avontuur in Thailand. Absoluut een inspiratie om eens verder te kijken dan de mooie stranden, tempels en resorts.

 4. Eduard zegt op

  Bedankt, wij hebben voor Nan gekozen, met 4 motormuizen begint onze meerdaagse trip eind januari vanuit

  Si Sut Tho.

 5. KC zegt op

  Topverhaal !
  Bedankt om dit te delen.
  Karl

 6. Berbod zegt op

  Over 2 weken genieten in Nakhon Phanom

 7. TheoB zegt op

  Dat moet een geweldige reis geweest zijn Jay.
  De beste manier om een land/regio/streek en haar bewoners echt te leren kennen is door in je uppie op de motor/de fiets/lopend-OV met een minimaal budget en een vaag plan in zo veel mogelijk tijd het avontuur tegemoet te gaan. Laat je stemming bepalen wat je het volgende moment doet.

 8. Tino Kuis zegt op

  Wow, wat een prachtige reis moet dat geweest zijn. Ik hoop dat je er meer over kan vertellen. Was je ook in Chiang Kham?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website