Huisjes kijken van lezers (42)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
2 maart 2022

Hierbij onze bijdrage aan “Huisje Kijken”. Ons huis staat in NongPrue (6 km achter Pattaya). Ondanks de 2.5 meter hoge afscheidingsmuur hebben we toch vrij uitzicht richting Pattaya en Jomtien Beach omdat het gebouwd is op een heuvel.

Dit huis hebben wij 10 jaar geleden laten bouwen als vakantie huis op Siam Royal View. Is een standaard Manee huis waar wij honderden items aan gewijzigd hebben. Wij verblijven hier 3-5 keer per jaar.

Kinderen zijn intussen uit huis en gaan afzonderlijk op vakantie dus nu is het huis eigenlijk veel te groot (5 ruime slaapkamers met badkamer, dubbele garage) voor mijn vrouw en mezelf maar wel heel rustig en veel privacy.

Ingezonden door Cees


Beste lezer, heb jij ook een huis laten bouwen in Thailand? Stuur een foto met wat informatie en de kosten naar info@thailandblog.nl en wij plaatsen het. » Laat een reactie achter


Rating: 4.95/5. From 21 votes.
Please wait...

22 reacties op “Huisjes kijken van lezers (42)”

 1. Henri zegt op

  Schitterend huis Cees. Ik zou het geen vakantiehuis durven noemen en ook niet een huis van velen in een dozijn. Prachtige foto´s , een mix van de oosterse cultuur en westers design. De geografische ligging van het huis, geeft toegang tot eigenlijk alles, wat in het leven belangrijk is. Zelf ben ik niet zoń Pattaya fan, maar Jomtien kan ik graag zijn. Alles is binnen bereik. Ik heb bijna alle huizen op dit blog bekeken en er wat over geschreven, van de meeste huizen bleef het bij het huis op zich, ook niets mis mee natuurlijk, maar de economische waarde, en het woongemak worden ook voor een groot deel bepaalt door de ligging . bereikbaarheid en wat voor handen is, om het leven aangenaam te maken. Nogmaals een compliment voor jullie goede smaak van inrichting, ik zou er maar lekker gaan wonen, als het werkzame leven achter de rug is, en dan nog vele jaren genieten van je mooie huis.

 2. Art v. Klaveren zegt op

  Ik vind het een mooi huis maar niet alles is mijn smaak, de indirecte verlichting maakt het erg smaakvol, je slaapkamer doet me aan het museum van volkenkunde herinneren, zwembad hoef ik ook niet, moet regelmatig schoongemaakt worden om er in te kunnen blijven zwemmen, de entree er achter vind ik wel erg smaakvol, zo ziet ons huis er ook uit, al met al een paar goede ideeen voor ons volgende huis.

  • hans zegt op

   Art, een zwembad is niet om schoon te maken, het is om te zwemmen, tenminste dat doe ik er in elke dag minstens 2 keer. Jii zou dus ook je wc wegdoen want die moet je ook regelmatig schoonmaken. Ik vind het een prachtig huis en een heel mooi zwembad voor de inrichting, smaken verschillen maar toch vind ik het zeer netjes en mooi.

  • Johannes zegt op

   Alles moet je schoonmaken ook een zwembad ik heb een cleaning robot sinds een jaar en dat is een goede hulp, maar jij kan je zelf ook wel weg doen want je moet jezelf ook wel eens schoonmaken, of doe je dat niet en heeft de minister van gezondheid jou tegen gekomen toen hij zei dat farangs stnken?

 3. John Chiang rai zegt op

  Dat is precies wat ik gisteren bij mijn reactie van het huisje kijken (28) bedoeld heb,dat de ligging en de daardoor veel betere verkoop kansen eigenlijk het nul plus Ultra betekenen.
  Ook bij dit overigens prachtige huis,geeft de eigenaar zelf reeds aan,dat de situatie in 10 jaar,die eigenlijk erg snel voorbij gaan,zich radicaal veranderen heeft.
  In de 10 jaar dat het prachtige huis staat,zijn de kinderen hun eigen weg gegaan,en is het huis met 5 riante slaapkamers,dubbele Garage,hoewel rustig met veel privacy,ook na mening van de bouwer zelf,reeds veelste groot.
  Mocht men de rust, privacy en zelfstandigheid in de vaak nabije toekomst houden willen,is dit met vreemde hulp die dan misschien nood gedwongen over de vloer komt,nooit meer te garanderen.
  Dit huis heeft gezien de ligging in vergelijk tot een ander riant project ergens verstopt op het platteland,altijd nog de mogelijkheid veel sneller een koper te vinden.

 4. piet d v zegt op

  Prachtige woning
  Sluit mij aan bij wat Hendri over de woning schrijft.
  Als je woning koopt of wilt verkopen
  Bepaalt de ligging een groot deel van de kostprijs en later de verkoop prijs.
  veel vakantieplezier nog in de woning

 5. Karel van der Bijl zegt op

  Er zijn voor een huis maar 3 zaken echt belangrijk en die zijn … 1. locatie 2. locatie 3. locatie LOL 55555

 6. rivierzicht zegt op

  Prachtige foto’s, mooi huis sfeervol ingericht.
  Ik mis toch ook wel veel informatie zoals bouwprijs 10 jaar geleden, oppervlakte woonhuis gebouwd op grondoppervlak, geen foto’s van keuken, badkamer slaapkamers, enz.
  Dat is wel jammer!

 7. Kor zegt op

  Ik vind het een prachtig huis, Cees. En mooi net buiten de stad. Top!
  Groet,

  Kor

 8. thea zegt op

  ohhh wat een prachtig droom huis en wat een schitterende inrichting.
  Geniet er van, ik heb al genoten van de foto’s, ze kunnen zo in een tijdschrift.

 9. LOUISE zegt op

  Cees,

  Wat een heerlijk huis.
  Helemaal in mijn straatje.
  En vooral de slaapkamer vind ik beeldschoon.\
  Ik denk dat we maar eens wat veranderingen in ons huis moeten aanbrengen en dan m.n. de slaapkamer.
  Daar kan ik echt van genieten als ik dit zie.

  Geniet van je huis.

  Groetjes,LOUISE (jOMTIEN)

 10. Phoe maa haa zegt op

  Smaakvolle klasse inrichting van interieur en exterieur met Oosterse details. Klasse.

 11. patrick zegt op

  mooi huis kostprijs aub ?

  • PEER zegt op

   Je zult de vraagprijs bedoelen, Patrick.
   De kostprijs weet alleen Cees en bij ‘n goede vraagprijs is hij op díé lokatie z’n prachtige villa binnen paar weken kwijt!

 12. Teun zegt op

  Cees, zover ik kan zien een prachtig huis, helaas geen foto’s van keuken, slaapkamers en badkamers en ook de indeling van het kavel is mij niet helemaal duidelijk.
  Ook een prachtige inrichting van slaapkamer (heel mooie stijl), woonkamer en tuin.
  Ik had graag meer gezien van deze woning en ook wat meer informatie.

 13. Jacques zegt op

  Prachtig huis en geniet ervan.

 14. kor11 zegt op

  Heel mooi Cees. Ik vind het een droomhuis maar een huis en een plek voor de happy few. Heel mooi!

  • Jan zegt op

   Prachtig huis Cees,

   Wij komen regelmatig bij vrienden die eveneens in Royal View woonachtig zijn.

   Je moet wel geluk hebben met de locatie…immers niet alle woningen kunnen genieten van een mooi uitzicht.

   Één van onze vrienden wonen direct aan het gemeenschappelijk zwembad in het park…zij hebben een magnifiek uitzicht.

   Lekker blijven genieten Cees…complimenten voor jouw prachtig huis.

 15. job zegt op

  Echt mooi, Cees.
  Ik vraag me af of je het ook wilt verhuren als de Nederlandse toeristen weer mogen komen!

 16. frank h vlasman zegt op

  jammer Kees dat je niet wat meer informatie hebt gedeeld. Zoals bijv. gebruikte materialen,afwering en eventueel de prijs/kosten. HG

 17. EB zegt op

  Een mooie locatie mooie indeling, verhuren van kamers zou een mogelijkheid zijn

 18. Jolanda Carstens zegt op

  Prachtig en met liefde en smaak ingericht.Dat zie je.Geniet ervan


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website