Grappen uit Thailand

Door Tino Kuis
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
29 mei 2022

Wat voor soort grappen gaan er zo rond in Thailand? Ik kreeg een moppenboekje in handen getiteld “Nog net geen vieze mop.”

Dat boekje wordt goed verkocht en gretig gelezen. Er staat geen onvertogen woord in. Alles wordt overgelaten aan de fantasie van de lezer. Oordeel zelf. Ik heb het vrij vertaald.

Een hele goeie tandarts

Een man neemt een meisje mee naar zijn appartement. Voordat hij een glaasje inschenkt wast hij zijn handen. Nadat hij zijn kleren heeft uitgestrokken wast hij weer zijn handen.

Meisje:”U bent vast een tandarts”. Man: “Inderdaad, hoe weet je dat?” Meisje:”Die wassen ook heel vaak hun handen”.

Na enige tijd keert de rust weer terug. Dan merkt het meisje op: “U bent echt een heel goeie tandarts”.

“Hoe zo dan?”,vraagt de man. “Wel”, zegt het meisje, “Ik heb er echt helemaal niets van gevoeld”.

Niet klaargekomen

Een man bezoekt de dokter. Hij is al lang getrouwd maar er zijn nog geen kinderen. De dokter geeft de man een flesje en zegt: “We moeten dan eerst je zaad nakijken, doe dat in dit flesje en breng het meteen hiernaartoe”.

Na enige dagen komt de man terug bij de dokter, met een leeg flesje. Hij legt uit: “Dokter, ik heb het met mijn rechter hand geprobeerd, met mijn linker hand en met beide handen, toen heb ik mijn vrouw er bij geroepen maar het lukte echt niet. We hebben de buurvrouw gevraagd………” “Heb je ook de buurvrouw er bij betrokken?” roept de dokter boos. “Ja, dokter, maar we konden geen van allen het flesje openkrijgen!”

Heet en koud

Een ouder echtpaar bezoekt een dokter voor een jaarlijkse check-up. De dokter verklaart de man gezond en vraagt of er nog andere problemen zijn. “O ja”, zegt de oude man.”Als ik de eerste keer de liefde bedrijf met mijn vrouw heb ik het zo heet en de tweede keer zo verschrikkelijk koud.” De dokter weet niet helemaal wat hij met het probleem aanmoet maar zegt toe dat hij er over zal nadenken. Hij roept de vrouw binnen . Na haar onderzocht te hebben brengt hij het probleem van haar man ter sprake.

De vrouw legt glimlachend uit:” Die eerste keer, dokter, dat is altijd in april, en de tweede keer in december!”

Wanneer ben ik weer beter?

Een KNO-arts bezoekt een aantal pas geopereerde patienten. Hij ziet verderop een meisje dat nogal bezorgd kijkt. Hij gaat naar haar toe en vraagt: “Je kijkt zo bezorgd. Kan ik je ergens mee helpen?”

“Ja, ik heb een vraag, dokter” zegt het meisje schuchter, “Wanneer mag ik weer sex hebben?”

De dokter kijkt in zijn dossier en zegt dan: “Dat weet ik echt niet, hoor. Dit is de eerste keer dat iemand dat vraagt na een amandelverwijdering”.

Nieuwsgierig

Een jongetje vraagt zijn oma: ”Hoe oud bent u?” “Dat zeg ik niet, het is onbeleefd dat te vragen.”

Het jongetje vraagt raad aan een vriendje. “Oh”, zegt hij, “Je moet gewoon op haar rijbewijs gaan kijken.” Het jongetje doet dat en gaat triomfantelijk terug naar zijn oma.

“U bent 80 jaar, oma, dat staat op uw rijbewijs. En achter sex staat een F, failed!” voegt hij er aan toe.

Een vieze dokter

Een man bezoekt zijn dokter met buikpijn. De dokter onderzoekt hem en zegt dat het een stoornis van de dikke darm is en dat hij een rectaal medicijn moet inbrengen. “Kleed je maar uit”, zegt de dokter.”en buig je voorover, het doet een beetje pijn.” Na enige tijd is de behandeling over. “Hoe gaat het?” vraagt de dokter. “Prima, dokter, het deed een beetje pijn maar het voelt nu al veel beter.” De dokter geeft hem nog een medicijn en zegt dat hij dat over een zes uur moet inbrengen.

Thuisgekomen vraagt de man zijn vrouw het medicijn toe te dienen. “OK”, zegt ze.”Buig je maar voorover.” Ze legt een hand op zijn linker schouder en gaat aan het werk met haar rechter hand. De man schreeuwt het uit van de pijn. “Doe ik iets verkeerd?”, vraagt zijn vrouw. “Ja”, zegt de man. “De dokter legde zijn beide handen op mijn schouders en dat was veel prettiger.”

Absoluut veilig

Een jonge man maakt een wandeling. Hij ziet een meisje huilend tegen een hek leunen. “Wat is er?” vraagt hij belangstellend. “Oh”, zegt het meisje, “Ik kom net bij de dokter vandaag . De dokter vertelde me wat ik mankeerde maar nu weet ik niet meer of hij TB of VD zei.” “Mai pen rai”, zegt de man, “Laten we wat gaan drinken, dan kan je tot rust komen” In het cafe neemt de barkeeper hem apart. “Weet je wel zeker dat het veilig is met haar op stap te gaan?” “Ja hoor,” zegt de man, “Ik wacht gewoon even. Als ze gaat hoesten is het TB en geen VD.”

Bron: เฉียดอนาจาร โดย อุ้ยหน่า กทม 2543

2 reacties op “Grappen uit Thailand”

 1. khun moo zegt op

  Mooie grappen.

  Humor blijkt toch bijna een universeel iets te zijn.

  Mijn vrouw kocht altijd de boekjes met de grappige cartoon tekeningen.
  De tekeningen waren erg eenvoudig, maar het vermaak was er.
  Ikzelf zag er vaak de humor niet van in.

 2. Marinus den Uil zegt op

  Hahaha, geweldig die Thaise grappen!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website