Ook Thaise mannen kunnen huilen

Door Hans Pronk
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: ,
24 september 2018

Alhoewel de Thai niet echt veel verschilt van de gemiddelde Nederlander maak je in Thailand toch soms iets mee wat je in Nederland niet zo gauw zal meemaken. Vandaag: Ook Thaise mannen kunnen huilen.


Ook Thaise mannen kunnen huilen

Een Thais stel woont al ruim een jaar samen. Het bijzondere is dat we de vrouw al ruim tien jaar kennen en de man al zo’n zes jaar. En zonder onze bemoeienis hebben ze elkaar toch gevonden, ondanks dat ze niet bepaald in elkaars buurt woonden. Een groot toeval dus.

Ze hadden eigenlijk al getrouwd kunnen zijn maar de zus van de vrouw was haar in januari te snel af en omdat er binnen een gezin maar één per kalenderjaar mag trouwen moet ze tot volgend jaar wachten. Of het zover komt is afwachten want ze maken vaak ruzie. Soms escaleert dat heel snel en stapt de vrouw in haar auto om naar haar ouders te gaan. De volgende dag komt ze dan haar spullen ophalen en geeft ze de ring terug. Al snel krijgen ze allebei spijt (zie de titel van dit verhaal) en trekt de vrouw toch weer in bij haar vriend.

Nu gaat dat natuurlijk niet bij elk ongetrouwd stel zo. Zo kennen we ook een stel dat al jaren bij elkaar is en nooit ruzie lijkt te hebben. Maar ze lijken ook niet echt in elkaar geïnteresseerd. Wat is te prefereren?


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website