Dit verhaal speelt zich af in Phuket en inmiddels ook al weer 14 jaar geleden. Maar ik vind het de moeite waard om te vertellen aan de Thailandblog lezers. Namen zijn fictief, want wie weet werken ze er nog steeds.

Avondje stappen in Patong beach

Na een heerlijke maaltijd genoten te hebben in het familierestaurant van een goedkoop, maar oergezellig bungalowparkje in het uiterste zuiden van Phuket, had ik nog wel wat energie over om eens lekker te gaan stappen in Patong beach. Wel 40 minuten rijden met de brommer op slingerende wegen. Mijn vriend Ruud met wie ik op vakantie was, had geen zin om mee te gaan. Hij ging eindelijk dat boek eens lezen wat al twee weken onaangeroerd in zijn tas zat. Rond 21.00 uur en onderweg de nodige straathonden ontwijkend, kwam ik aan in Patong beach. Het lijkt wel of die honden expres midden op de weg uitdagend gaan liggen met het idee, als je over mijn staart rijdt hap ik in je benen.

Eerst maar eens naar mijn favoriete bar (Alice bar), waar ik heel veel mensen ken. Ik weet niet of die bar nog bestaat trouwens. Ik had bewust niet teveel geld mee genomen, omdat ik mezelf goed ken. Met 1500 baht moest ik het toch kunnen redden als ik geen gekke dingen ging doen. Dat was ik ook niet van plan. Het plan was dat ik weer (zonder vrouw) terug zou rijden naar de bungalow.

Het avondje stappen pakt toch anders uit dan ik had verwacht. Na wat bijgepraat te hebben met een aantal vaste klanten en een paar leuke dames maar eens verder gaan kijken. Nog een voetmassage genomen voor 200 baht en een kleine snack, ben ik een paar uur gaan poolen in een andere bar. Wie wint blijft staan en krijgt een drankje van de verliezer. Ik had toevallig vleugels die avond en won de ene na de andere partij. Na 9 games op rij gewonnen te hebben en dito drankjes gratis te hebben gedronken begon ik toch wel wat teut te worden. In de 10e partij verloor ik uiteindelijk en ben nog in een ander barretje blijven plakken tot sluitingstijd. Ik keek in mijn portemonnee en zag dat ik nog 400 baht over had.

Hoewel er absoluut nooit controle is op drankgebruik door de Thaise politie (in ieder geval 12 jaar geleden) leek het me niet meer verantwoord om in het donker op de brommer terug te rijden naar de bungalow. Maar waar vind ik zo snel een goedkope overnachtingsplek om 230 uur s ’nachts?

Ik liep naar een paar dames die nog niet uit de bar vertrokken waren en vroeg hen of ze een goedkoop guesthouse wisten voor 400 baht. Ze keken elkaar eens aan en een van die dames zei toen: “You can sleep with me sir if you want, you are a nice guy”. Mijn reactie: I am not looking for a lady tonight. I only want a place to sleep, I only have 400 baht.

“No problem sir, lets go now on my bike”. Noi heette ze en 10 minuten later kwamen we aan bij haar kamer, meer was het niet, in een van die achterafsteegjes die Patong veelvuldig heeft. We hebben nog wel samen gedoucht en toen ben ik als een blok in slaap gevallen.

De volgende ochtend werd ik aangenaam wakker gemaakt doordat ze nogal handtastelijk was. Ik probeerde nog tegen te sputteren: “I can not pay you for this, darling”. Noi: “I know, but I am horny, I not sleep with a man for two weeks”. Zeg dan maar eens nee… Een uurtje later liep ze opeens de kamer uit en kwam ze terug met een vriendin van haar. “You can give the 400 baht to her, because she has to pay the rent for her room tomorrow, she needs it more then me”.

Bleek dat ze vier dagen met een Duitser had doorgebracht en die had haar maar 700 baht gegeven. Wat een schoft dacht ik nog. Ik gaf haar die 400 bath en ze begon zich spontaan uit te kleden. Dat was helemaal niet de bedoeling dus. Daarnaast was het een vrouw, waar ik absoluut niet op zou vallen. Uiteindelijk begreep ze (ze keek enigszins teleurgesteld) dat ik geen seks met haar wilde en bedankte ze me met een overdreven wai en vertrok met kleren aan weer de kamer uit.

Ik ben weer met de brommer terug gereden naar de bungalow en heb het hele verhaal verteld aan mijn vriend, die moest er ontzettend om lachen.

‘s Avonds ben ik terug gereden naar Patong en heb Noi 1000 baht gegeven voor de avond ervoor. En deze avond had ik wel een vrouw achterop de brommer terug naar de bungalow. En ja, het was dezelfde vrouw.

25 reacties op “‘Niet alle bargirls in Thailand zijn alleen maar op je geld uit’”

 1. herne63 zegt op

  Een beetje een raar verhaal, strookt een beetje met de veronderstelling in de titel. Echter denk ik dat de zaak heel anders, dat het gros van de farang bewust gebruikt maakt van de financiele positie van die meisjes uit veelal arme gezinnen. Nog geen twintig euro om op een vrouw voor vier dagen lang jouw sexuele lusten los te laten , doet mij toch een beetje denken aan uitbuiterij en slavernij waarbij westerse principes zeer snel overboord gaan. Ik wil geen zedepreker zijn of zeer preuts overkomen dat mannen in Thailand zo gemakkelijk misbruik kunnen maken van Thaise vrouwen. Het zijn ook mensen die menswaardig behandeld dienen te worden. Ik vind het heel erg voor die vrouwen.

  • Jos zegt op

   Ik denk dat iedereen altijd een keuze heeft, ook de meisjes uit de veelal arme gezinnen.
   Dit verhaal buiten beschouwing gelaten denk ik toch dat meestal de farang aan het kortste eind trekt en er vaak berooid uit komt.

  • Tino Kuis zegt op

   Je ziet het echt helemaal verkeerd, herne63. Kijk, mensen komen naar Thailand vanwege de witte stranden, wuivende palmen en schitterende tempels. Soms verdwalen ze en dan komen ze in zo’n rood gebied waar allemaal meisjes rondhangen. De armoe straalt er van af! Ze hebben niet eens genoeg geld voor fatsoenlijke kleding! Je ziet meteen dat hun man is weggelopen, dat ze geen schoolgeld hebben voor hun kinderen en dat de buffels overleden zijn. Je hebt medelijden met ze en geeft ze met gulle hand wat geld. Die lieve meisjes willen graag iets terug doen voor je liefdadigheid. Hoe kunnen ze hun dankbaarheid het beste tonen? Juist……..

   • chris zegt op

    Je hebt helemaal gelijk Tino. Als al die 30 miljoen toeristen alleen maar zouden afkomen op de Thaise vrouwen zouden die allemaal veel rijker zijn, en Isan ook.

 2. rob zegt op

  Heerlijk, dank voor dit verhaal. en het bevestigt mijn idee over de Thai(se vrouwen), waarbij de enige frustratie is: geen landgenoot gelooft je. Heb zo ook wat verhalen, maar men hier op zit te wachten? Ben maar een toerist, geen expat.

  • Rob V. zegt op

   Beste Rob, insturen naar de redactie kan altijd. Dan merk je vanzelf wel of men er op zit te wachten.

   En Hans, bedankt voor je leuke anekdote. Die dames zijn net mensen. Niet ieder mens is op geld uit maar helpt ook wel eens graag een ander zonder direct eigen belang. Wie goed doet, goed ontmoet.

  • Fransamsterdam zegt op

   Alle verhalen zijn welkom wat mij betreft, zolang het maar niet uit de duim gezogen is.
   Ik ben nogal goedgelovig, en die mannen die thuis trots vertellen dat ze niets hoefden te betalen geloof ik soms ook nog wel. Als een meisje haar vaste lasten voor de lopende maand al binnen heeft en ze komt iemand tegen waar ze wel brood in ziet, verhoogt het gratis aanbieden van gezelschap uiteindelijk de kans op een langduriger relatie.
   Omdat ik die illusie pertinent niet wil wekken spreek ik altijd van te voren een prijs af en leg ik altijd uit: Tuk-Tuk (mijn bijnaam) never lie, but Tuk-Tuk butterfly.
   Als je het klappen van de zweep een beetje kent is het een koud kunstje om met mooie toekomstplannen en geveinsde liefde zo’n meisje een weekje onder haar motto ‘up to you’ aan je te binden, maar ik vind dat geen manier van doen. Als je wel serieuze plannen hebt ligt dat anders, maar de grote opscheppers hebben meestal gewoon niet begrepen hoe het hoort.

 3. mertens alfons zegt op

  jij had die avond welveel geluk bij ’t poolspelletje,9xgratis drankje,nooit meegemaakt,en 1500 bath in je beurs,op 40 minuten van patong,das durven,verblijf zelf steeds in deze area,twaalf jaar geleden zou dit misschien nog tellen ,maar nu kan je daar niet zoveel meer met doen!en voetmassage van 200 bath,dat adresje wil ik kennen?een spelletje nageltje klop,vier op een rij,etc.;meestal bij verlies honderd bath,dan is je geld snel op he”;als je eerst de barretjes aandoet,en dan nog naar disco mai thai wil moet je pas middernacht op stap vertrekken,maar toch mooi verhaal!!en wat de bar girls betreft,voelde me nooit belazerd over hen,altijd eerlijk tegenover mij, ps,denk niet dat alice bar nog bestaat?en dat goedkoop restaurant in een bungalow park ken ik ook niet!

 4. Van windekens michel zegt op

  Dat niet alle bargirls op je geld uit zijn geloof ik niet.
  Hans , hoeveel heeft die barmeid ( die jou op dat ogenblik inderdaad goed hielp) je nadien nog gekost. Of moet ik je onbeleefd vragen hoeveel ze in die 12 jaar nog heeft “afgetroggeld”.
  Ik heb helemaal geen probleem met de sex- industrie ( ieder zijn meug, en het konijntje vaart er wel bij),maar uit liefde doen ze het niet hoor. Het is harde business, wie anders denkt loopt in de val!
  Ik heb ook een vriend in C Dao gehad die dacht dat het meisje van 40 jaar jonger op hem verliefd was, hahaha, ik kan er een gans verhaal over vertellen.
  Thailandse meiden zijn mooi, kun je kopen, zijn vriendelijk, kunen lief zijn, maar….
  Geloof niet dat ze als “barmeid “ op jou verliefd worden. Ze zijn allemaal op geldgewin uit.
  Dat geldt uiteraard niet voor de onbesproken meiden die als boeredochter hun kans zien in een eerlijke relatie met een falang. Ieder krijgt voor mij zijn kans. En dat kan. Zie als voorbeeld de mooie relatie van de Inquisiteur in Isaan.

 5. Norbert zegt op

  Ook ik heb een leuke ervaring gehad. Na een avondje stappen met een Thaise girl, kwam ik ’s morgens tot de constatatie dat ik mijn gsm niet meer had. Via via laat ik haar dat weten, Tegen de middag kwam ze het hotel binnen met een grote glimlach: “have something for you”. Now you can go home”. Ik vertrok terug naar Belgie diezelfde middag. “You forgot in restaurant”. Zij was dus de 3 of 4 plaatsen afgegaan met haar brommertje om te vragen of er een gsm gevonden was. Dus, die mensen van die bar-resto, hadden de tel niet achtergehouden maar bijgehouden. Zijzelf, Safira genaamd van Pattaya, had deze gsm, van het duurdere type echt wel kunnen achterhouden e doorverkopen, maar heeft dat niet gedaan. Ze wist ook dat ik diezelfde middag terug vertrok naar Belgie. Bij deze.
  Norbert

 6. Ronald zegt op

  Bargirls alias prostituees zijn alleen maar uit op financieel gewin. Als vrouw je lichaam verkopen is toch het laatste wat je zou doen als je in hun hoge hakken stond…toch…?
  Behandel de dames die daarin werkzaam zijn met respect/gedraag je als een gentleman en je krijgt (in de meeste gevallen) ook weer respect ervoor terug. Maar vergeet nooit dat het voor 95% van die meiden alleen maar om geld draait. Maar dit geld waar ook ter wereld waar dit soort dames werkzaam zijn.
  Zolang je dit in je achterhoofd houd dan wens ik iedereen veel plezier die dergelijke oorden bezoekt, maar vergeet nooit dat je voor het serieuze werk zoals relaties dit moet meiden als de pest.

  • chris zegt op

   In Thiland zijn er vijftig kleuren grijs tussen een deugdzame Thaise vrouw (de wiite kant) en een Thaise vrouw die de kost verdient met het verkopen van sex (de zwarte kant).
   Als je iets meer van de Thaise samenleving weet en ervaart doe je zulke ongenuanceerde uitspraken niet.

 7. henry zegt op

  Wat me weer opvalt is het negativsme wanneer men een posiitief verhaal brengt over Thaise dames , al of niet werkzaam in het nachtleven. Eerlijk gezegd heb ik medelijden met deze mensen.

  • rob zegt op

   Op een forum kreeg ik een keer de opmerking: het is een transactie, niet meer en niet minder. Tja, zo kun je elke handeling waar geld bij komt (verpleeghulp, verkoper, postbode) wel bekijken. Oftewel, dit zijn mensen waarbij het glas altijd half leeg is, en de bril altijd zwart. Deernis, inderdaad. Andere opmerking die ik las: respect en prostitutie gaan niet samen. Nou, je zal maar zo’n klant hebben.

 8. Jacques zegt op

  Niets nieuws onder de zon wat ik hier weer lees. In deze wereld is het van belang te doen aan klantenbinding. Daar zijn de dames over het algemeen goed in. Dat kan op vele manieren. Met een lokkertje kun je achteraf ook het nodige bereiken. Je geeft wat met altijd in het achterhoofd dat er wat te halen valt. Uiteindelijk gaat het altijd om geld want de liefde die is niet te koop. Dus mensen laat je zelf vooral voor de gek houden en houd die roze bril op dan kom je ver in deze wereld.

  Ik heb een buurvouw in de moo baan en die heeft een riant huis. Ee cadeautje van haar ex man volgens eigen zeggen. Ze heeft een beauty salon en er werken daar zo’n acht dames. Maar ze klaagt steen en been dat de business niet genoeg oplevert. Ze heeft al diverse partners versleten en klust erbij met andere mannen. Dus ook een vorm van prostitutie, die je regelmatig aantreft. Deze dame vind je niet in de bars anders dan als klant met een vriend. Zij heeft een gouden pussie en dat zegt genoeg toch. Heeft zojuist weer een nieuwe vierdeurs truck aangeschaft met een waarde van ongeveer een miljoen bath. Haar uhidige vriendje zit nu in haar huis en zei is regelmatig de hort op Hij heeft daar geen problemen mee zoals vele Thaise mannen. Zolang hij maar genoeg te spenderen heeft is alles oké toch. Ik vind het een mentaliteit van lik me vestje en het gedrag van deze buurvrouw ver beneden pijl.
  Maar nogmaals en ik kan het niet genoeg onderstrepen, het draait allemaal om overleven en dus geld in een maatschappij waarbij armoede meer schering is dan inslag.

 9. jan scheys zegt op

  bij het instappen van een lokale bus en tijdens het gedrang op weg naar de luchthaven van Manila werd mijn portemonnaie met mijn geld en bank- EN kredietkaart uit mijn zak gestolen.
  gelukkig hadden ze mijn paspoort laten zitten. het geluk was voor een deel met mij omdat ik al in Thailand, waar ik op weg naar toe was, al een hotel voor 4 dagen geboekt en betaald had met mijn kredietkaart en nog een 4.000 Thb geld bij me had van mijn verblijf een maand eerder in Thailand.
  natuurlijk heb ik mijn kaarten zo vlug mogelijk, zelfs nog op de luchthaven van Manila al, geblokkeerd en mijn vriend, wiens zoon de filiaalhouder van mijn bank is, gebeld om dingend geld over te maken met Western Union.
  eer hij dat snapte…man man man en dat is dan een universitair die ook in de bank werkte. enfin, hij zou dat zo vlug mogelijk doen en 500 euro storten zodat ik toch 2 weken mijne plan kon trekken.
  ik had hem wel gewaarschuwd dat ik VOOR mijn terugkeer op het einde van de maand NOG eens zoveel zou nodig hebben…
  14 dagen later zat ik dus bijna zonder geld en belde hem terug…
  hij was in Oostenrijk aan het skieen zonder me dat op voorhand te laten weten en ik moest dus dringend elders geld vastkrijgen want niet betalen in Thailand = naar de gevangenis.
  in die tijd kende ik toen redelijk goed een barmeisje daar in Kanchanaburi aan de River Kwai en vertelde over mijn problemen.
  ze kende mij toen wel a redelijk goed en zonder verpinken heeft die toen 8.000 thb van haar rekening gehaald en mij gegeven ZONDER iets op papier te zetten… VOLLEDIG in VERTROUWEN!!!!
  natuurlijk heb ik bij mijn thuiskomst haar dat geld met een grote % terugbetaald ook met Western Union.
  hieruit blijkt dus hoe SOMMIGE Thai onbaatzuchtig als goed Boeddhisten kunnen zijn maar heb ik er een vriendin voor het leven aan overgehouden…
  volgend jaar wil ik een moto kopen in Thailand en op mijn 70ste 2/3 maanden ermee gaan rondtoeren doorheen Thailand dat ik overigens zeer goed ken omdat ik alle streken vroeger al eens bezocht heb en doordat ik redelijk vloeiend Thai spreek zodat dit voor mij geen probleem mag zijn.
  wel, ik heb dat barmeisje nu al gevraagd om naar zo’n 2dehands moto van 250-500 cc uit te kijken voor mij omdat dit VEEL goedkoper uitkomt dan huren en ik na mijn rondtoeren 2/3 maand die moto aan haar wil doorverkopen (of misschien kan die tot het jaar daarop bij haar blijven staan mits vergoeding uiteraard) misschien aan de helft van de prijs en zij dus een pak winst kan maken bij wederverkoop.
  dit kan natuurlijk alleen als je zo iemand kent die je kan vertrouwen.
  dat meisje is 21 en zo oud als mijn 50/50 Thai-Belgische dochter en ik als toen 68-jarige vroeg haar waarom zijn zo verlekkerd was op een “oude man zoals ik” mij was haar antwoord “because you are so funny” met een stralende lach. ja, het liefste wat ik doe in Thailand is lachen en zeveren, en dan meestal in het Thai, met die schattige meisjes en DAT HOUD MIJ JONG maar ik heb uiteraard veel geluk gehad zo iemand te leren kennen…

 10. rentenier zegt op

  Ik ken heel veel echte geschiedenissen van meisjes die in ‘de horeca’ werkten omdat ze de kost moesten verdienen. Ik draaide ook ’n entertainment business in Patong en moest altijd voorbij de bars. Werd als vriend vaak geroepen om even te komen praten. Als ik niet alleen wou slapen dan was het 1 van de bevriende meisjes of de kassierster die ‘nooit’ met mannen mee ging. Er was eens ’n voorval dat ik na sluitingstijd te voet op weg was naar mijn appartement toen ik achter ’n dame liep die ik snel naderde en in het voorbij lopen vroeg ze waar ik heen ging? naar huis en jij, zij ook. Alleen? ja. Dan kunnen wij elkaar toch gezelschap houden?! en we hebben ’n heerlijke nacht gehad in haar kamer. Na ’n door mij betaald ontbijtje ging ik voldaan en zonder schuldgevoel huiswaarts… ik heb nog veel meer eerlijke verhalen over onschuldige overnachtingen. Gros van de meiden zijn daar om een kans te maken een goede buitenlander te leren kennen die ze een ‘verzekerde toekomst’ kan en wil bieden, inclusief de familie. Natuurlijk heb ik ook wel verhalen over egoistische meiden die als ‘Geld wolven’ opereren en over lijken gaan. Maar ze zijn zeker niet allemaal zo.

 11. jacob zegt op

  Het zijn tenslotte Engeltjes allemaal of niet?
  Ik vind vanuit persoonlijke ervaringen over de 20 jaar dat ik hier nu verblijf als expat waar ik fameuze buurtej heb zien opkomen en ondergaan dat het merendeel van de dames het ziet als werk en daar moet je voor betaald worden.
  Bijkomende zaken zoals onderdak of verloren telefoons en atm kaarten daar leer je de andere kant van de dames kennen.
  En dan ondervind je, althans ikzelf, dat het meerendeel van de dames net zo gewoon zijn als je nederlandse ex vrouw….
  Persoonlijk zie ik ook graag de positieve kant van iemand in en trek niet gelijk het altijd bestaande vooroordeel tot ik de dame of heer in kwestie iets beter ken.
  Het hoe en waarom ze in deze tak van industrie werken zal voor mij altijd een raadsel blijven, maar als ze eenmaal die eerste keer achter de rug hebben dan zie je dat het geld en de avonden in de kroeg net zo
  werken als bij ons aan de andere kant van de bar; verslavend.

  Heel af en toe komt er een vriendinnetje langs en blijft een paar nachtjes logeren, drinkt als een kerel en leeft in de avond en nacht, maar wel een beschaafd kind met manieren en bescheiden gekleed
  Dat drinken krijg je er nooit meer uit naar mijn idee en ik heb ook geen idee hoe ze is onder haar vriendinnen….
  Het blijft een vreemd iets

 12. Sommeil zegt op

  2 volwassenen die afspreken met elkaar. Een leuk verhaal dat ik graag las, en zeker niet wil over oordelen.

 13. Kees zegt op

  Foute conclusie in de kop. Het feit dat ze aardig en vriendelijk zijn en dat er geen keiharde transactie voorwaarden gesteld worden (geld voor seks) zegt meer over de Thaise cultuur dan over het feit of ze al dan niet op geld uit zijn. Je moet dit een beetje zien in de categorie van ‘up to you’ als het op prijsbepaling aankomt.

  Iedereen moet het verder natuurlijk allemaal zelf weten maar dit klinkt een beetje als ‘deze was echt anders’.

 14. peter zegt op

  Dus laten we zeggen 5 op de honderd zijn niet op geld uit.
  En het is wel heel veel werk om een van die 5 te vinden ha ha.

  • Jacques zegt op

   Er zijn er bij die heel veel dames stegen komen als je begrijpt wat ik bedoel. De holland asian street meat varianten. Dan is de kans wel realistisch gezien dat je ze treft en je denkt dat het zo is. Maar feit blijft dat ze allemaal geld nodig hebben en dat dit toch de beweegreden is om te beginnen in de prostitutie. Misschien een enkele dame die wel heel erg verkikkerd is op seks en die het belangeloos en voor niets doet, mits ze de juiste man of vrouw treft. Wie zal het zeggen, de uitzonderingen bevestigen de regel.

   • rentenier zegt op

    Waarom hebben deze vrouwen allemaal geld nodig? Waarom hebben ze geen ‘normale baan’? Staan we daar wel eens bij stil? Er zijn in Thailand veel scheidingen, op het platte land slecht betaald banen. Die b.v. in mooi uniformpje bij Big C rond lopen en vele uren per week aanwezig moeten zijn, krijgen 8000 Baht per maand (Udon Thani) Ze moeten zelf hun werk kleding betalen en wassen, reizen naar het werk, motor op afbetaling…Die halen bij lange na geen 300 Baht per dag wat de droom van Prayud is.
    Als men in Nederland door omstandigheden zonder inkomsten zit en men kan absoluut geen werk krijgen, wat doet men dan? Juist! Er is altijd nog ’n basis-zekerheid maar niet in Thailand. Daar is het echt zo dat velen door de nood gedwongen zich moeten lenen voor iets wat ze eigenlijk helemaal niet willen.
    Geld hebben ze dus nodig op de eerste plaats omdat ze zelf voor ’n kamertje en eten moeten betalen of ze slapen met 20 in 1 ruimte die door de bar eigenaar ter beschikking wordt gesteld. De minder mooie Isaan vrouwen die ongemotiveerd en kansloos zo’n paal op ’n podium vast staan te houden, krijgen tussen 3000 en 5000 baht per maand nadat alle kosten die de baas in rekening brengt, zijn afgetrokken en dat beetje geld gaat naar het platte land waar ’n aantal familie leden er van moeten overleven en kinderen naar school! Ik heb veel kennis vergaard doordat ik Thais spreek en als ik Westerse zakenpartners 1 nachtje Bangkok moest laten beleven, dan liet ik ze los en kwam mijn ‘wacht tijd’ door door met de minder mooie dames een gesprekje te voeren. Vele wellustige mannen kijken te negatief en te degenererend naar deze Thaise ‘dames’. Probeer jezelf eens in hun situatie te plaatsen om ze te begrijpen. Hoe kan iemand van liefde volle seks genieten en grote behoefte hebben als het hoofd over loopt van de zorgen?

 15. rob zegt op

  Nee, werk is het niet, want met zoeken kom je er niet. Je komt ze tegen, dat is magie. Thaise magie, slechts weggelegd voor wie er voor open staat.Voor de nuchtere Hollander een minjdset van 180 ‘.Maar na 6 reizen door het land heb ik de smaak flink te pakken: totaal verslaafd.

 16. Luit zegt op

  Ik ben eens een meisje tegen gekomen die in een bar werkte in Pattaya, dit was van zeer korte duur. ze werkte achter de bar omdat ze net uit de Isaan kwam en nog niet met klanten in aanraking zou komen. Jullie zullen nu misschien denken hhihihii die komt zo uit een andere bar. Dit was het niet geval en toen dit groentje, door kreeg wat de bedoeling was in de toekomst, is ze weer huiswaarts gegaan en heb deze mooie meid nooit meer gezien……:(


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website