Mooie Thaise vrouwen die ooit op een jongensfiets naar school gingen. Dat kan in Thailand want alles kan in Thailand.

Op 7 mei vond in Pattaya (150 km ten zuidoosten van Bangkok), de Miss Tiffany’s Universe 2010 plaats. Deze werd gewonnen door mevrouw (of meneer?) Nalada Thamthanakom, een 19-jarige studente aan de universiteit van Bangkok. Naast de eer, won zij ook nog 100.000 baht en een nieuwe auto.

De wedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement en heeft de glamour van een echte ‘Miss verkiezing. Het doel van het evenement is het bevorderen van het positieve beeld van travestieten.

Thailand is beroemd om de Ladyboys oftewel Katoey. Door de tengere bouw van Thaise mannen kost een transformatie van man naar vrouw weinig moeite. Thailand is ook het meest tolerante land ter wereld als het gaat om homoseksuelen, lesbiennes, travestieten en transseksuelen. Van geweld of discriminatie tegen deze groepen is absoluut geen sprake.

De ladyboys kiezen vaak uit praktische overwegingen om als vrouw door het leven te gaan, een deel beland in de seksindustrie en verdienen daar een goede boterham. Er is veel vraag naar ladyboys. Sekstoeristen betalen ruim voor de diensten van een Katoey.

De onderstaande foto’s tonen aan dat ze vrijwel niet te onderscheiden zijn, zelfs in bikini zien ze er prachtig en uitermate vrouwelijk uit.

Miss Tiffany’s Universe 2010 (Foto: Pattaya Daily news)

.
.

Badpakken ronde (foto: Pattaya Daily news)

.

.

Miss verkiezing (foto: Pattaya Daily news)

4 reacties op “Jongen jongen, wat een mooi meisje”

 1. @peter.bkk zegt op

  Is this really a Girl ??????
  In Thailand you never now !

  • hans zegt op

   deze foto past mooi bij dit verhaaltje http://www.ongein.nl/plaatje-vrouwen—-12847.aspx

 2. Filip Demuinck zegt op

  Ongelooflijk mooi toch

 3. Nico zegt op

  Nee sukkel, dat zijn mannen. Daar gaat het nou juist toch om??? En ik vind ze helemal niet mooi, maar das een kwestie van smaak natuurlijk. Lelijke benen vooral, geen vorm in te bekennen. En dan die liezen..brrr. Vind t net plastic poppen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website