WK2010

Door Collin de Jong – Pattaya

Nederlandse tv programma’s bekijken via internet was tot op heden nauwelijks mogelijk omdat de internetsnelheid te traag was. Het beeld haperde vaak maar daar heeft uitzendinggemist.asia wat op gevonden.

Zij maken het mogelijk dat men nu uw favoriete programma kan bekijken met een optimale beeldkwaliteit. Ook kunt u uw RTL uitzendingen volgen via EuroTVAsia

Dan kunnen we nog eens de BVN programma’s bekijken waaronder binnenkort een uitzending van Wereldomroep die onlangs twee landgenoten heeft geïnterviewd n.a.v. mijn eerder artikel over AOW’ers die in de problemen kwamen. De kritiek was niet van de lucht en de programmamaakster verontschuldigde zich voor de enorme massa kritieken.

Pattaya Prikpagina deed er nog een schepje bovenop want ook in Pattaya heeft men blijkbaar weinig anders te doen. Ze doen maar zou ik zeggen en u kunt ook nog uw oordeel geven via www.wereldomroep.nl of via www.pattayaprikpagina.nl

Oranje in de kwartfinale WK 2010

Het ging niet echt gemakkelijk maar het eindresultaat telt en met twee overwinningen zijn we niet alleen groepswinnaar maar ook door naar de kwartfinale waar we eindelijk weer een beroep kunnen doen op onze verlosser Arjen Robben die we zo enorm hebben gemist.

Robben was het gehele seizoen in absolute topvorm en maakte het ene wonderschone doelpunt na de andere en is de absolute topper in het Oranje team. De bookmakers beleefden gouden tijden met de vele verrassingen in dit WK toernooi.

Maar ook een keerzijde deze keer met de vele blunderende scheidsrechters op dit WK niveau wat anno 2010 toch niet meer had moeten kunnen met alle technische hulpmiddelen en een 4e en 5e man. Liggen ze dan allemaal te slapen? Wat een irritatie en ergernis en vooral onrecht voor de teams van Australië, New Zeeland en vooral de USA. De Australische spits Kewell kreeg een aangeschoten bal tegen zijn arm bij een vrije trap en de scheidsrechter gaf hem rood en Ghana een penalty.

Kleine buurman Nieuw Zeeland werd eveneens bestolen van twee broodnodige punten tegen Italië, die een penalty cadeau kreeg. Maar de absolute limit was de zwarte scheidsrechter uit Mali die de meest dwaze beslissingen nam die ik ooit op een toernooi heb gezien ten nadele van de USA. Eerst kreeg een speler van het USA team een bal in zijn gezicht en kreeg daarvoor een gele kaart. Bij een 0-2 achterstand kwam Amerika op een gelijke stand en toen men vlak voor tijd nog even 3-2 maakte keurde deze prutser een 100% geldig doelpunt af.

Te belachelijk voor woorden dat men nog steeds geen gebruik maakt van de noodzakelijke technische hulpmiddelen die bij vele andere sporten wel worden gebruikt. Een scheidsrechter heeft teveel macht wat niet moet en mag gebeuren want de sportieve en financiële belangen zijn van een dergelijk hoog niveau dat een man die verantwoordelijkheid niet mag nemen. Enerzijds om het onrecht te bestrijden maar vooral de corruptie in het voetbal wat veel erger is dan wij denken.

Maar hoe haalt de FIFA het in zijn hoofd om een moslim scheidsrechter in te zetten bij een wedstrijd van de USA en zie hier het megaprobleem want dit heeft het Amerikaanse team de kop gekost voor de kwartfinale. Men zou hierover moeten kunnen protesteren want hier zat wel een heel erg vreemd luchtje aan en ben al jaren aan het strijden met de FIFA en de UEFA voor dit onbegrijpelijke onrecht wat telkens wordt aangedaan door een slechte of corrupte scheidsrechter. Maar dat een 4e en 5e man ook nog eens liggen te slapen is voor mij onbegrijpelijk op dit niveau.

Voor mij opnieuw een reden een serieuze klacht in te dienen bij die amateuristische slaapwandelaars van de FIFA want zij verdienen ook een rode kaart met dit eeuwige gestuntel.

Bent u het met mij eens laat uw stem ook horen richting FIFA en stuur ze ook een email met de vraag wanneer men eindelijk eens gebruik gaat maken van technische hulpmiddelen om deze domme fouten te voorkomen. Vooral FIFA president Sepp Blatter is de grote boosdoener want deze oubollige en overjarige bestuurder wil niets weten van hulpmiddelen, wat te belachelijk voor woorden is anno 2010.

Wild West Saloon Jomtien

Was vorige week te gast bij de opening van de Wild West Saloon op het einde van Soi 7 achter de AUSSIE bar. Een volledig nieuw concept en ik heb er genoten van de voortreffelijke Filippijnse band met vele zangeressen. Kortom een groot gewin voor het Jomtien entertainment.

No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Hollandse TV nu in Pattaya”

 1. Redactie zegt op

  EuroTV Asia is niet alleen in Pattaya maar in heel Thailand te zien. Het is overigens niet gratis.

  • Alan zegt op

   Ik heb een grote maar op dit overigens goede idee. Het is illigaal! Vooral omdat er geld voor gevraagd wordt. Het is niet anders dan gecopieerde software of films doorverkopen. Als het bedrijf nou in China of een ander (ape) land gevestigd was zou ik zeggen ok. Maar via de juiste websites is alles te vinden over eigenaar en woon/werk adres in Thailand. Erg tricky hier in Thailand. Ik heb hetzelfde commentaar op hun website gegeven. Binnen het uur was het verdwenen en nieuwe berichten worden niet meer geplaatst. Ik geef commentaar omdat bij een actie van Thaise overheid ook klanten de dupe kunnen zijn. Geld kwijt of zelfs gearresteerd worden.

 2. Thomas zegt op

  En dan vandaag Engeland tegen Duitsland, hoe zou de wedstrijd er hebben uitgezien als de gelijkmaker van Engeland wél had geteld… Ik vind het ook nog steeds onvoorstelbaar, hoop dat hier verandering in gaat komen.

 3. PIM zegt op

  Ik begin mij af te vragen wie er vandaag weer van de scheidsrechter mag winnen .
  Ik vrees dat Oranje vanwege de jurkjes het veld moet ruimen .

 4. PIM zegt op

  Amerika,Denemarken,Australie,Engeland,Nederland zijn bepaald geen vrienden van de Taliban .
  Mijn conclusie is ,deze landen incl.Duitsland en Spanje geen wereldcup en Afrika geen bom .

 5. goort zegt op

  Ik vroeg me af of je Astra niet gewoon kunt krijgen in Jomtien, en dan ben je met een CanalPlus kaartje toch helemaal klaar? Vraag dit omdat ik appartment daar heb gekocht…

 6. pim zegt op

  tvtoolbar.org/ geeft gratis zeer veel kanalen zelfs tv Noord.Holland ,AT5 en meer regionale zenders uit NL ontvang je via internet .
  Ook duizenden radiozenders zijn zo te ontvangen .
  Even googlen en je kan veel dure bahtjes besparen .

 7. e.k.wijtman zegt op

  Gewoon een Slingbox kopen (www.slingbox.com) en je ziet alle kanalen uit Holland. via internet…geweldig Super…. kijk even op Slingbox.com.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website