Er is blijkbaar geen ontsnappen aan…

Door Hans Bos
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags:
29 juni 2022

(Girts Ragelis / Shutterstock.com)

Dochter Lizzy heb ik afgelopen vrijdag ziek van school gehaald. ’s Avonds had ze 39,5 graden koorts, maar de volgende ochtend voelde ze zich weer kiplekker. Ikzelf bezocht op vrijdagavond de borrelavond van de Nederlandse vereniging in Hua Hin, dronk slechts twee biertjes en lag om 10 uur in bed. Zondag begon de ellende met een onbehaaglijk gevoel, wat hoesten, maar verder niets aan de hand.  Vrouwlief mankeerde op dat moment niets. Een atk-test wees uit dat we alle drie positief waren op Covid.

Ikzelf ben vier keer ingeënt, van Astra Zeneca via Moderna tot Pfizer. Moet voldoende zijn, zou je denken. Vrouwlief heeft drie prikken gehad en dochter Lizzy van 12 al twee. Dit in aanloop van onze korte trip naar het vaderland in juli. Buitengaats altijd een mondkapje op. Baat het niet, het schaadt ook niet. Tevens dagelijks een pil vitamine D.

Er zullen nu wel de nodige protestanten opstaan die zeggen: zie je nu wel, het is allemaal flauwekul, die vaccinaties, mondkapjes en andere variabelen om de wereldbevolking te knechten dan wel uit te roeien. Ik ben meer een romantische realist, in de overtuiging dat ik als 73-jarige met onderliggend lijden zonder die hulpmiddelen al lang richting het crematorium was vervoerd. Het redelijke resultaat is nu: vrouwlief voor Pampus met hoofdpijn, dochter Lizzy kiplekker en ikzelf al zwetende de zaak aan het draaien houdend.

Vrouwlief begaf zich, net voor haar instorting naar het Rode Kruis, voorzien van al onze papieren en inentingsbewijzen. De eerste vraag daar was of ik, buitenlander, wel verzekerd was. Dat ben ik, maar vrouwlief liet dat niet blijken. Dan konden ze niets voor mij doen, de geldwolven.

Hua Hin Hospital heeft naast het hoofdgebouw een grote tent neergezet om Covid-gevallen te ‘behandelen’, dan wel te voorzien van medicijnen. Gratis voor Thai, maar 300 baht voor de buitenlander. Dat was na protest, want in eerste instantie kostte de pillen en het drankje 3000 baht.

Het zijn met name medicijnen tegen hoestbuien, ORS tegen uitdroging en paracetamol 500 om de koorts te drukken.

Maar dan. Niemand is voorbereid op een lange quarantaine thuis. Hoelang moet je thuisblijven voordat je niet meer besmettelijk bent? De atk-test geeft daar geen eenduidig antwoord op, want kan nog weken positief blijven.

De vriezer bevat het nodige aan etenswaar, maar nu net niet wat je elke dag kunt eten. En het drinkwater is bijna op, evenals groenten en brood. Dan maar de stoute schoenen aan en naar de Makro, niet ver hier vandaan. Het is rustig, mijn temperatuur bij binnenkomst blijkt 35.3 en het is gelukkig niet druk, dus de 1,5 meter afstand vormt geen probleem. Met een volle bak kom ik thuis.

Nu maar verder uitzieken en inschatten wanneer de kust weer vrij is. Covid, je moet er blijkbaar maar mee leren leven, want er aan ontsnappen lukt niet..

64 reacties op “Er is blijkbaar geen ontsnappen aan…”

 1. fred zegt op

  Om welke reden zou u zonder vaccinaties al dood zijn geweest ??? In het WZC van mijn moeder waren ze op zeker moment bijna allemaal besmet voor er vaccins voorhanden waren. Mijn 93 jarige moeder werd zelfs 2 maal besmet. Ze dartelt nog steeds blij rond.
  Het risico op overlijden is heel klein zelfs voor 80+.
  Wat niet wegneemt dat je je volgens mij maar best laat vaccineren als het kan.

 2. André van Leijen zegt op

  Goed stuk, Hans

 3. Tino Kuis zegt op

  Sterkte, Hans. Ook in Nederland gaat het weer meer rond. Mijn zoon, schoondochter en hun twee kinderen zijn allemaal besmet, gelukkig zonder ernstige klachten.

 4. Laksi zegt op

  Tja,
  Heel mooi geschreven en realistische verteld Hans.
  Groetjes vanuit een zonnig Chiang Mai.

 5. william zegt op

  Geen idee van welke datum deze info is, maar lijk mij duidelijk.[link]
  Denk dat je beter af ben in je eigen huis als onder de hoede van een ziekenhuis.
  Ken Thailanders die liever in ziekenhuis isolatie hadden gelegen, maar toch echt naar huis verwezen werden.

  https://sgp1.digitaloceanspaces.com/bgh-group-1/bangkok-hospital-huahin-cms/90461469_1114881628849207_4584771219319947264_o.png

  Heb zelf naast de door jou genoemde ORS en paracetamol ook nog een pot Fah talai jone staan wat een tijdje als symptoom bestrijding is aanbevolen door de Thai.

  Natuurlijk kan je na je inentingen covid oplopen volgens de expert.
  Onderliggende problemen en geen inenting kan tot een droevig ziektebeeld leiden of erger.
  Gebruik het kapje ook gewoon in openbare gelegenheden.
  Baat het niet………..

  Sterkte.

 6. Frans zegt op

  Vroeger noemden dat jullie hebben de griep of met minder een verkoudheid … en bleven we ook thuis om andere mensen niet aan te steken … nu wordt alles covid genoemd … ik zie mensen met een mondkapje op die alleen in de auto zitten , dan denk ik altijd … die zullen ook wel slapen met een condoom om .

 7. Jacques zegt op

  Sterkte voor u en uw gezin en dat het maar een snel en volledig herstel mag opleveren. Het is wat u schrijft en we zijn er nog lang niet klaar mee. Velen in Thailand raken besmet, ook in mijn naaste privé omgeving.
  Tot op heden zijn wij bespaard gebleven. Ik doe voorlopig nog wel even mee aan de covid-19 maatregelen, ondanks dat de Thaise regering deze grotendeels heeft afgeschaft. Financiële motieven zijn uiteindelijk doorslaggevend en het leven gaat door. Dat de zorg in Thailand voor de buitenlanders een melkkoe is staat buiten kijf. Ook Thaise mensen ondervinden dit, zoals het voorbeeld met mijn vrouw, ook op leeftijd en met onderliggende kwalen, (goed behandelbaar met medicijnen) die zich niet meer kon verzekeren bij Thai life. Ook zij klaagt over de behandeling in Thailand en zal genoegen moeten nemen met de 30 baht regeling.

 8. Jan si thep zegt op

  Een paar weken geleden ook te pakken hier in Thailand. Na een paar dagen snotteren, hoofdpijn en wat keelpijn toch maar atk gedaan. En ja hoor hebbes.
  Nu gaan de meesten het niet eens meer officieel melden als de klachten minimaal zijn. Er worden wat pillen gehaald en wat uitzieken tot atk weer negatief is of sterk genoeg om weer op het land te werken.
  Ik had na 4 dagen weer een negatieve atk test.
  Hoe ik het heb gekregen? Mijn schoonzus had het eerst maar ruim afstand gehouden. Mijn dochter die bij mij slaapt bleef atk negatief testen.

 9. Berthy zegt op

  Toch ‘leuk’ te lezen Hans

 10. Maarten Vasbinder zegt op

  Het is nu voldoende aangetoond dat de vaccins meer ellende veroorzaken dan voorkomen.
  Zelfs Pfizer geeft het aarzelend toe. Ze moeten wel, omdat de papieren die ze oorspronkelijk 75 jaar geheim wilden houden, vrijgegeven moeten worden van de rechter.
  Het volgende schandaal komt er al weer aan. Vaccineren van kinderen vanaf 6 maanden. Van de groep (1400) die getest is, is meer dan 50% afgevallen. Dat onderzoek is dus waardeloos. De FDA die vooral bezet is met mensen die nauwe financiële contacten onderhoudt met de pharma-industrie heeft het desondanks goedgekeurd. Pure misdaad.
  Dit alles blijft mogelijk, zolang hele volksstammen de officiële propagandalijn blijven volgen, terwijl ze kunnen weten dat er momenteel meer mensen doodgaan aan de vaccinaties dan aan het verkoudheidachtige corona virus zelf. Vaccinatie is één van de oorzaken, dat het virus steeds weer weet te ontsnappen aan ons immuniteitssysteem. Tot nu toe hebben we geluk met de mutaties. Het virus wordt steeds minder virulent en meer besmettelijk. Als ook de virulentie gaat toenemen, zijn de gevaccineerden het haasje. De kans bestaat dat dat deze winter al gaat gebeuren. Er is dan geen behandeling, behalve de verboden producten die uitstekend werken. Zelfs volgens Pfizer werkt HCQ in de tweede lijn. Dat het beter werkt bij het begin van de ziekte of als profylaxis, zeggen ze niet, omdat de dat verkoop van hun vaccinatiegif zou schaden.
  Covid19 is nooit erger dan de griep geweest en is nu een verkoudheid, wat corona altijd al was.
  We zijn allemaal voor de gek gehouden, ik ook de eerste vier weken, en de gevolgen zijn niet te overzien, hoewel we langzaam een idee beginnen te krijgen. Aan de leken raad ik de serie Headwind, die op Blackbox te bekijken valt, aan. Alles wetenschappelijk onderbouwd en zonder belangenverstrengeling. Ook Professor Dr. Capel legt uitstekend uit, hoe het zit. Mensen die menen, wetenschappelijk artikelen te kunnen lezen, kunnen onder andere terecht op de website medischethischcontact.nl , artikelen van duizenden topwetenschappers die onafhankelijk zijn, het British Medical Journal, dat als één van de heel weinige medisch tijdschriften niet betaald wordt door de industrie en/of ONG’s van Bill Gates, de virusspecialist (Norton etc.), die inmiddels al meer aan ziekteverwekkende virussen heeft verdiend, dan aan computervirussen, althans dat zegt hij zelf.
  U kunt natuurlijk de officiële propaganda blijven volgen, maar dan steekt u uw kop steeds dieper in het zand, zolang tot u hem er niet meer uit kunt krijgen.

  Dat ik inmiddels door aanhangers van het officiële beleid, wordt beschimpt, bedreigd en wat dies meer zij, ook in een Thaise Faecesboekgroep van Nederlanders, die zich Typisch Thailand noemt, deert me niet. Dat in die groep nooit enig argument wordt aangevoerd zegt genoeg over een deel van de deelnemers.
  Ik nodig u dan ook uit wat dieper te gaan graven dan de officiële nieuws. Lees onder ander onder de namen Malone, Geert Vanden Bossche, Prof. Dr. Pierre Capel, John P.A Ioannidis (hoogleraar Stanford), Dr. Peter A. McCullough, Dr. Martin Kulldorf (hoogleraar Harvard), Dr. Sucharit Bhakdi, Peter Doshi en vele anderen. Ook zijn er nu duizenden pathologische verslagen
  Voor wie liever in het Nederlands leest, is het blog van Jan Bonte neuroloog een mooie afleiding. https://janbhommel.nl/

  U ziet misschien dat ik boos ben. Eigenlijk ben ik dat niet, maar ik heb diep medelijden met hen, die nog steeds in de sprookjes van de overheid geloven. Klimaat, CO2, Covid, Stikstof. Allemaal leugens, om ons het leven zuur te maken. Diegenen die dit allemaal verordenen hebben er zelf geen last van. Zij zijn meer gelijk dan de anderen, maar niet langer dan wij dat toestaan

  Wilt u reagaren, graag, maar ik beantwoord geen jij-bakken, oftewel domme scheldpartijen en geen vragen over zaken die u, door te lezen, zelf kunt beantwoorden. Als u het beter weet dan de niet door belangen verstrengelde absolute top in de wetenschap, kom dan met argumenten. Wanneer u de zoekinstructies volgt, komt u duizenden artikelen tegen. Vermijd artikelen die door de industrie of NGO’s betaald zijn, kijk naar de belangen van de auteurs.

  Peer Reviews zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Vaak zijn de Peers in dienst van een reviewbedrijf dat subsidie ontvangt.
  Factcheckers checken alleen maar of een artikel niet tegen de officiële propaganda ingaat.
  ik besef, dat dit onderzoek duizenden uren kost. Als u dat ook beseft, net u op de goede weg.

  Sterkte,

  Maarten Vasbinder

  • En mocht iemand twijfelen over hoe corrupt en rot de medische wereld inmiddels is: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/corruptie-specialisten-zwols-ziekenhuis-veel-groter-dan-gedacht-zeker-vijf-cardiologen-verdacht~b18113c3/

   • Erik zegt op

    Het is een misvatting te denken dat Nederland aan corruptie ontsnapt. Maar kijk uit dat je niet gaat generaliseren met termen als ‘de medische wereld’.

    Nederland telt 79.000 artsen, en de 217.000 verpleegkundigen horen ook tot de medische wereld. De overgrote meerderheid doet gewoon zijn stinkende best! Maar er zitten helaas ook hier een paar rotte appels tussen…

    • Geloof mij dat dit het topje is van de bekende ijsberg. Er is in Nederland veel verborgen corruptie. Even off-topic maar een voorbeeld. In het dorp waar ik heb gewoond, gingen op een gegeven moment alle mooie huizen van de woningcoöperatie naar Turkse gezinnen. Zoals hoekhuizen, huizen met een grote tuin, etc. Toen dat ging opvallen, zijn mensen in het dorp gaan klagen bij de woningcoöperatie. Toen bleek dat de dame die daar werkte en ging over de toewijzing van sociale huurwoningen, van Turkse komaf was.
     Ook dat is corruptie.

     • Rob V. zegt op

      Daarom zijn transparantie, verantwoording af moeten leggen en samen beslissingen maken (dus niet 1 persoon) zo belangrijk. Bij een woningcorporatie moeten huurders ook aan tafel zitten en kunnen tevens inzicht hebben in beslissingen van hun verhuurder. Bij ziekenhuizen, farmaceuten en dergelijke moet ook zoveel mogelijk in te zien of op te vragen zijn. “Openbaar tenzij dat onverantwoord is”. Maar daar wringt de schoen meteen indien een club een winstoogmerk heeft, dan is het vanwege de concurrentie beter niet te open kaart te spelen. En dan kunnen mensen weleens hun zakken gaan proberen te vullen buiten alle redelijke proportie.

      Waar Hans zijn medicatie heeft gehaald, ook daar zou men precies moeten laten zien wat zaken kosten (inkoop, verkoop en andere kostenplaatjes en beweegredenen). Dan kun je als buitenstaander een mening vormen over hoe (on)redelijk de acties (prijzen) zijn.

      • maarten vasbinder zegt op

       Helemaal mee eens Rob.

    • Maarten Vasbinder zegt op

     Ik durf te stellen, dat een groot deel van die 79.000 artsen graag cadeautjes aanneemt. Dat mag niet, maar valt niet te controleren.
     Congressen organiseert men het liefst in exotische bestemmingen. Artsen gaan daar heen op uitnodiging van de industrie. Ze moeten zelf betalen, maar dat is aftrekbaar.
     Gelukkig komt de industrie ze tegemoet, door discreet een envelop af te leveren in de hotelkamer, waar de dokter en zijn gade verblijven. In die envelop zit genoeg om de reis in businessclass en verblijf in een luxe hotel plus zakgeld te betalen. Dokters zonder gade worden speciale diensten aangeboden.
     Althans, zo is het mij door diverse artsenbezoekers en collega’s vertelt.
     Ook waarnemers kunnen vergoed worden.
     Het betreft inderdaad niet de hele medische stand, die daar aan meedoet, maar diegenen die uit ethische overwegingen dergelijke cadeautjes weigeren, worden door veel collega’s met vreemde blikken aangekeken.
     Een ander veelvuldig gebruikt middel is een vliegabonnement, als vergoeding voor bewezen diensten. Er wordt dan 95% korting gegeven op vliegen.

     Toch blijft geneeskunde een prachtig vak.

     • Tino Kuis zegt op

      ‘Ik durf te stellen, dat een groot deel van die 79.000 artsen graag cadeautjes aanneemt. Dat mag niet, maar valt niet te controleren.’

      Een groot deel, Maarten? Een paar misschien. Je overdrijft heel erg en dat neem ik je kwalijk.

      • maarten vasbinder zegt op

       Tino, OMT leden en RIVM en de minister hebben belangen bij de industrie.
       Ik ken alleen al tientallen artsen die cadeautjes aannemen en niet in de gaten hebben dat dat niet ethisch is. In de ziekenhuizen is het normaal. Daar zijn de verzekeringen en de industrie de baas. Om van de universiteiten maar niet te spreken. Het haalt zelfs de normale pers.
       De pharmaceutische industrie besteed 70 procent van haar omzet aan reclame en omkoperij, waar ze tientallen, of meer miljarden te besteden.
       De gemiddelde specialist kost 80.000 dollar. Dat je dat niet wilt zien, is naïef.
       In de ander krant van zaterdag besteedt ik een column aan de moord op Hippocrates, zoals uitgevoerd door de KNMG. Politiek en geneeskunde moeten los van elkaar blijven. Dat heb jij nog gezworen. Nu maakt de politiek de dienst uit. Gekken bepalen het beleid. De eerste een narcistische psychopaat, de tweede een diep in Astrazeneca zittende ex-ziekenhuisdirecteur, die bang is om mensen jonger dan 60 jaar aan te raden zich voor Covid te laten vaccineren, omdat hij niet voor de gevolgen kan instaan. Vind jij dat normaal? Intussen nemen de velen die mee hebben gewerkt aan het wanbeleid, de vlucht naar voren te nemen. Een veel voorkomende reactie. Kon je daarvoor nog denken, dat ze te goedertrouw waren, met de vlucht naar voren is die goede trouw verdwenen.

  • jan zegt op

   Beste Maarten helaas heeft U 100% gelijk en is er n goede reden om heel boos te zijn.
   Bedankt voor u eerlijke oprechte mening.

   Dr. Richard Urso – De extreme toename van kanker en slapende ziekte na vaccinatie.

   https://hetanderenieuws.nl/dr-richard-urso-de-extreme-toename-van-kanker-en-slapende-ziekte-na-vaccinatie/

   • Maarten Vasbinder zegt op

    Beste Jan, ik weet het en we zitten pas in et begin can de ellende. Nu komen de bijwerkingen van de middenlangetermijn pas te voorschijn. Op de lange termijn moeten we nog 15 jaar wachten. Zo ver als sommige van mijn collega’s gaan, wil ik niet gaan. Er zijn er, die zeggen dat iedereen die gevaccineerd en geboosterd is, nog maximaal twee jaar te leven heeft. Dat weiger ik te geloven, omdat er geen absolute aanwijzingen voor zijn.
    Wel raad ik iedere gevaccineerde aan een uitgebreid stollingsonderzoek te laten doen met fibrinogeen en D-Dimer. Als die verhoogd zijn, is de kans op vaatafsluiting veel groter. Onder andere Genetische Covid vaccins veroorzaken die afwijkingen.
    Vergeef mijn typefouten. In september ga ik naar de oogarts.

    • ruud zegt op

     Over 15 jaar?
     Dan lijkt het me niet dat ik mij daar nog zorgen over hoef te maken.
     Ik denk niet dat ik nog zolang meega.

     • maarten vasbinder zegt op

      Ruud, ik neem aan dat je geen kinderen hebt

      • ruud zegt op

       Dat klopt.

   • Tino Kuis zegt op

    Ik bekeek de video van Dr Richard Urso. Hij geeft geen enkel bewijs dat het aantal kanket patienten bij gevaccineerden hoger is dan bij niet-gevaccineerden. Ik ben verder gaan zoeken. Sommige sites zeggen, zonder enig bewijs, dat er een 20-voudige toename is van kanker gevallen. De vele factcheck sites bewijzen allemaal dat deze claims niet waar zij,

    https://www.reuters.com/article/factcheck-cancer-covid-idUSL1N2UM24J

    • Leo zegt op

     Beste Tino,
     Ik ben het helemaal met Maarten eens, weet je, er zijn echter 2 kampen van specialisten,
     eentje die alles mogen/moeten zeggen zolang het regering narratief word bevestigd, en eentje die niet gehoord mag worden en beschimpt en belachelijk worden gemaakt. Maarten maakte hier al een mooi lijstje van. Het kan ook zo zijn dat jij niet op de hoogte bent van dat andere kamp met vele grote namen.
     Maar jij als arts moet zich toch ook afvragen hoe het komt dat er zoveel voetballers en andere sportlieden een hartaanval krijgen tijdens de wedstrijd, en dan het V.A.I.D.S syndroom, afbraak van Immuniteit bij gevaccineerden. En dan ook nog het nieuwe S.A.D.S. syndroom, Zoals Maarten als zegt het ergste moet nog komen, als ouderen er ingetrapt zijn om zich te laten injecteren met een experimentele G.M.O. vloeistof is al erg, maar voor hun kinderen vind ik dat nog het ergste, die worden zoiezo al niet ernstig ziek van covid19, dus het is een grote misdaad om kinderen hiermee te injecteren, die zouden een onbekommerd leven tegemoet zien gaan, en geen experimentele proef konijnen moeten zijn. Ik houd mijn hart vast hoe dit de komende jaren gaat verlopen, ik ben er gelukkig niet getuind met de G.M.O prikken, veel onderzoek gedaan en conclusie gemaakt.

     • Erik zegt op

      Leo, over sporters die ineens dood neervallen, trieste zaak, maar dat hoor ik mijn hele 70+-jarig leven al. Helaas geef jij niet aan hoeveel dat er nu meer zijn en of dat komt door de inentingscampagnes. Heb je daarvan een betrouwbare bron svp?

      • Leo zegt op

       Beste Erik ik raad je aan om met duckDuckgo zelf op onderzoek uit te gaan, dit is de enige manier om wakker en wijzer te worden.
       Ik ben opgehouden met geven van websites links, daar die toch maar half gelezen worden en al bij voorbaat aan de kant geschoven worden, en harde bewijzen zijn moeilijk te vinden omdat alles nog zo nieuw is en er een legen aan betaalde factcheckers bezig is de boel te bagatelliseren of belachelijk te maken.
       Maar het is heel simpel bekijk wat bij kampen aan hoogleraren professors en zelfs nobelprijswinnaars te melden hebben en maak dan jouw conclusie.
       ik heb een tijdje voetballers bijgehouden maar ben hier mee in februari gestopt want voor mij is het wel duidelijk.
       Bovendien het zijn niet alleen sportlieden maar ook andere beroepsgroepen zoals piloten.

       SPORTLIEDEN MET PROBLEMEN NA VACCINATIE
       NORMAAL STERVEN ER 5-8 SPORTLIEDEN PER JAAR
       NB deze lijst hieronder is niet compleet

       04.06.21, Italië, 29 jaar
       Italië: de 29-jarige ex-prof Giuseppe Perrino zakt in elkaar en sterft tijdens een liefdadigheidswedstrijd voor zijn overleden broer.

       07.06.21, Duitsland 38 jaar
       Professioneel tafeltennisser Michael Schneider overlijdt plotseling en onverwacht.

       12.06.21, Denemarken, 29 jaar
       Voetballer Christian Eriksen zakt levenloos in elkaar tijdens een EK-wedstrijd – hij kan worden gereanimeerd, maar heeft voor de rest van zijn leven een pacemaker nodig.

       22.06.21, Hongarije, 18 jaar
       Voetballer Viktor Marcell Hegedüs overlijdt tijdens warming up voor training in Hongarije.

       14.07.21, Nederland, 31 jaar
       Olympisch schaatskampioene Kjelt Nuis ernstig ziek na vaccinatie, opgenomen in ziekenhuis met hartproblemen.

       16.07.21, Egypte
       Voetballer Imad Bayumi overleed tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in Egypte.

       22.07.21, Duitsland, 36 jaar
       Op 22 juli ontmoetten SV Olympia Schlanstedt en Germania uit Kroppenstedt elkaar. Tijdens de wedstrijd zakte Schlanstedt’s speler Nicky Dalibor in elkaar en moest op het veld worden gereanimeerd.

       23.07.21, Duitsland, 27 jaar
       Tim B. van SV Hamberge (Sleeswijk-Holstein) zakt in elkaar en overlijdt na zijn terugkeer van een voetbaltoernooi.

       24.07.21, Duitsland
       Een speler van TuS Hoberge-Uerentrup (Bielefeld) zakt op het veld in elkaar met een hartstilstand.

       31.07.21, Nederland, 19 jaar
       De 19-jarige handbalspeelster Whitnée Abriska is vlak voor een vlucht aan een hartstilstand overleden.

       02.08.21, België, 18 jaar
       Rune Coghe (18) van Eendracht Hoglede (België) krijgt hartaanval tijdens wedstrijd

       02.08.21, Oostenrijk, 18 jaar
       Kroniek: 18-jarige naamloze speler in Burgenland (Oostenrijk) zakt in elkaar op het veld en kan gered worden dankzij inzet helikopter.

       06.08.21, Duitsland
       District competitie speler van SpVgg. Oelde II moet gereanimeerd worden door zijn tegenstander.

       14.08.21, België, 37 jaar
       De voormalige Franse profvoetballer Franck Berrier, slechts 37 jaar oud, stierf aan verschillende hartaanvallen tijdens het tennissen.

       15.08.21 Duitsland
       Keeperstrainer van SV Niederpöring krijgt hartaanval na training.

       16.08.21 Frankrijk 24 jaar
       Bordeaux professional Samuel Kalu krijgt een hartstilstand tijdens een Ligue 1 wedstrijd.

       18.08.21 België 25 jaar
       Belgisch voetballer Jente Van Genechten (25) krijgt hartstilstand in de beginfase van een bekerwedstrijd.

       21.08.21, Turkije, 31 jaar
       Fabrice N’Sakala (31) van Besiktas Istanbul zakt zonder tussenkomst van de tegenstander op het veld in elkaar en moet naar het ziekenhuis worden gebracht

       22.08.21, Italië, 29 jaar
       Pedro Obiang van Italiaanse eerste divisie club Sassuolo Calcio opgenomen in ziekenhuis met myocarditis na Covid vaccinatie.

       22.08.21, Venezuela, 30 jaar
       Venezolaans nationaal kampioene marathon Alexaida Guedez sterft aan een hartaanval tijdens een 5.000 meter wedstrijd.

       24.08.21, Luxemburg, 29 jaar
       José dos Reis, een speler van Rood Zwart Pfaffenthal (Luxemburg) zakt op het veld in elkaar en moet worden gereanimeerd.
       Verschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgen

       29.08.21, Duitsland
       In de C-Liga Dillenburg (Midden-Hessen), zakt een speler van Hirzenhain in elkaar en de wedstrijd wordt gestaakt.

       05.09.21, Frankrijk, 16 jaar
       Diego Ferchaud van ASPTT Caen krijgt een hartstilstand tijdens een competitiewedstrijd onder 18 jaar in Saint-Lô.

       06.09.21, Oostenrijk
       ASV Baden (Neder-Oostenrijk) speler zakt op het veld in elkaar en moet gereanimeerd worden.

       06.09.21, Italië, 16 jaar
       16-jarige naamloze voetballer in Bergamo krijgt hartstilstand

       06.09.21, België, 27 jaar
       Belgisch amateurvoetballer Jens De Smet (27) uit Maldegem krijgt hartaanval tijdens wedstrijd en overlijdt in ziekenhuis.

       06.09.21, Italië, 13 jaar
       13-jarige voetballer van de club Janus Nova uit Saccolongo (Italië) zakt op het veld in elkaar met hartstilstand

       07.09.21,Groot Brittannië, 17 jaar
       17-jarige voetballer Dylan Rich overlijdt aan een dubbele hartaanval tijdens een wedstrijd in Engeland.

       09.09.21, Duitsland
       Speler van Birati Club Münster ondergaat instorting met hartstilstand in wedstrijd FC Nordkirchen II Eriksen-Schicksal. Wedstrijd is gestaakt.

       10.09.21, Duitsland, 24 jaar
       BFC Chemie Leipzig’s Lucas Surek (24) is gediagnosticeerd met myocarditis.

       11.09.21, Frankrijk, 49 jaar
       Ain/Frankrijk: Frédéric Lartillot bezwijkt aan een hartaanval in de kleedkamer na een vriendschappelijke wedstrijd.

       11.09.21, Italië, 45 jaar
       Andrea Astolfi, sportdirecteur van Calcio Orsago (Italië) krijgt een fulminante hartaanval nadat hij van training is teruggekeerd en overlijdt op 45-jarige leeftijd zonder enige voorafgaande ziekte

       11.09.21, Denemarken, 22 jaar
       Abou Ali (22) krijgt hartstilstand tijdens wedstrijd in tweede divisie in Denemarken

       11.09.21, Nederland, 19 jaar
       IJshockeyer Sebastiaan Bos is plotseling en onverwacht overleden.

       13.09.21, Duitsland
       Anil Usta van VfB Schwelm (Ennepetal) zakt op het veld in elkaar met hartproblemen

       13.09.21, Frankrijk 33 jaar
       Dimitri Liénard van FC Strasbourg bezwijkt aan hartklachten tijdens een Ligue 1 wedstrijd.

       14.09.21, Verenigde Staten 37 jaar
       Ex-NFL pro Parys Haralson overlijdt plotseling en onverwachts op 37 jarige leeftijd.

       18.09.21, Duitsland 25 jaar
       Kingsley Coman (25) van FC Bayern München ondergaat hartoperatie na hartritmestoornis.

       18.09.21, Canada 25 jaar
       De Canadese universiteitsvoetballer Francis Perron stierf kort na een wedstrijd.

       19.09.21, Frankrijk 19 jaar
       19-jarige voetballer van FC Nantes krijgt hartstilstand tijdens training.

       19.09.21, Duitsland
       Volleybaltrainer Dirk Splisteser van SG Traktor Divitz zakt dood in elkaar aan de zijlijn van de wedstrijd.

       21.09.21, Augsburg
       Assistent-scheidsrechter van een Kreisliga Augsburg wedstrijd in Emersacker, zakt in elkaar met hartproblemen.

       21.09.21, Duitsland
       Tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd voor vrouwen tussen Duitsland en Servië in Chemnitz moet de Engelse grensrechster Helen Byrne met hartklachten van het veld gedragen worden.

       27.09.21, Duitsland
       Wedstrijd gestaakt wegens hartstilstand van de scheidsrechter in een wedstrijd gespeeld door Lauber SV (district Donauwörth).

       27.09.21, Italië, 20 jaar
       Jonge ruiter krijgt een hartaanval na het einde van een toernooi.

       28.09.21, Duitsland, 17 jaar
       17-jarige voetballer van JSG Hoher Hagen moet worden gereanimeerd tijdens een wedstrijd in Hannoversch Münden.

       28.09.21, Italië, 53 jaar
       53-jarige voetbaltrainer Antonello Campus zakt dood in elkaar tijdens training met zijn jeugdteam op Sicilië.

       28.09.21, Verenigde Staten, 16 jaar
       Twee keer gevaccineerde tiener zakt in elkaar tijdens het voetballen en sterft korte tijd later.

       29.09.21, Duitsland
       Teammanager Dietmar Gladow uit Thalheim (Bitterfeld) krijgt fatale hartaanval voor wedstrijd

       29.09.21, Verenigde Staten
       Een middelbare school voetbalspeler stortte in tijdens de training en overleed in het ziekenhuis.
       Klap in het gezicht voor politici: WHO raadt massaal testen van asymptomatische mensen af

       30.09.21, Duitsland
       Een speler is in elkaar gezakt tijdens de Kreisliga A 2 wedstrijd tussen SV Hoßkirch en TSV Sigmaringendorf. Hij kreeg een hartstilstand en moest gereanimeerd worden.

       01.10.21, Duitsland, 15 jaar
       Jeugdkeeper Bruno Stein van FC An der Fahner Höhe in Gräfentonna, Thüringen, is op 15-jarige leeftijd overleden.

       03.10.21, Oostenrijk, 64 jaar
       Ex-doelman coach en meest recent talentscout Ernst Scherr is plotseling en onverwacht overleden.

       04.10.21, Duitsland, 42 jaar
       Alexander Siegfried van VfB Moschendorf is plotseling en onverwachts in elkaar gezakt en overleden.

       07.10.21, Italië, 17 jaar
       Een 17-jarige atlete uit Colverde krijgt een hartstilstand tijdens de training.

       08.10.21, Frankrijk, 49 jaar
       SC Massay speler krijgt fatale hartaanval tijdens wedstrijd.

       09.10.21, Mexico
       Caddie Alberto Olguin zakt dood in elkaar op de golfbaan na een hartaanval. Het is vermoedelijk de tweede dergelijke dood in korte tijd.

       09.10.21, Engeland, 29 jaar
       Shrewsbury prof-spits Ryan Bowman moet na een half uur spelen met extreme hartproblemen het veld verlaten en met een defibrillator worden behandeld.

       10.10.21, Italië, 18 jaar
       Voetballer stort plotseling in op het veld, wordt gereanimeerd door teamgenoten.

       10.10.21, Frankrijk, 40 jaar
       Na de warming-up, krijgt een Saint James speler een hartaanval.

       10.10.21, Italië, 59 jaar
       Een lange afstandsloper uit Biella sterft aan een hartstilstand tijdens een wedstrijd.

       10.10.2021, Duitsland
       In de Westfalenliga dameswedstrijd tussen Wacker Mecklenbeck en Fortuna Freudenberg zakt een speelster kort voor het einde van de wedstrijd in elkaar.

       12.10.21 Duitsland, 25 jaar
       Doelman van HC TuRa Bergkamen, Lukas Bommer, overlijdt plotseling en onverwacht.

       13.10.21, Mexico, 16 jaar
       Schooljongen Hector Manuel Mendoza overlijdt aan een hartaanval tijdens de training.

       14.10.21, Brazilië, 18 jaar
       De jonge profvoetballer Fellipe de Jesus Moreira krijgt een dubbele hartaanval en vecht voor zijn leven.

       14.10.21, Italië, 27 jaar
       Meervoudig wielerkampioen Gianni Moscon moet geopereerd worden aan ernstige hartritmestoornissen.

       14.10.21, Italië, 53 jaar
       Een AH voetballer krijgt een hartaanval tijdens de training.

       15.10.21, Verenigde Staten, 14 jaar
       De 14-jarige voetbalster Ava Azzopardi is op het veld in elkaar gestort en vecht nu voor haar leven in een kunstmatige coma.

       16.10.21, Frankrijk, 54 jaar
       AH-speler Christophe Ramassamy is tijdens een wedstrijd aan een hartaanval overleden.

       17.10.21, Frankrijk, 41 jaar
       Een voetballer zakte op het veld in elkaar en sterft, blijkbaar door een hartstilstand.

       27.10.21, Oostenrijk, 26 jaar
       De Ghanees Raphael Dwamena is ingestort met ernstige hartproblemen. Hij droeg al een defibrillator voor het incident.

       28.10.21, Duitsland, 48 jaar
       Hertha BSC co-trainer Selim Levent overlijdt plotseling en onverwacht tijdens vakantie.

       28.10.21, Verenigde Staten, 12 jaar
       De 12-jarige Jayson Kidd zakte tijdens basketbaltraining in elkaar en overleed later.

       30.10.21, Spanje, 33 jaar
       FC Barcelona sterspits Kun Agüero moest tijdens een wedstrijd worden gewisseld wegens hartproblemen. Hij is nu in het ziekenhuis voor tests.

       23-11-2021, Engeland
       Sheffield United middenvelder John Fleck is weer bij bewustzijn na dat hij op het voetbalveld hartproblemen kreeg en in elkaar stortte.

       24-11-2021 Moldavië
       de 26 jarige Sherrif Tiraspol achterhoedespeler Adama Traore greep naar zijn borst nadat hij hartproblemen kreeg in de 77ste minuut en neer viel op de grond.

       December 2021 In de afgelopen vijf dagen zijn drie jonge voetballers gestorven aan een hartaanval. Het gaat om de Kroaat Marin Cacic, Mukhaled Al-Raqadi uit Oman en Soufiane Lokar uit Algerije.
       De Kroatische voetballer Marin Cacic (23) overleed op 23 december, drie dagen nadat hij tijdens een training in elkaar was gezakt en daarna in een kunstmatige coma was gebracht. Hij werd in het ziekenhuis gediagnosticeerd met hartfalen. Cacic speelde onder andere voor NK Nehaj Sinj, Isernia FC en NK Trnje Zagreb.
       Op 22 december overleed international Mukhaled Al-Raqadi uit Oman nadat hij tijdens de warming up in elkaar was gezakt. De 29-jarige verdediger van Muscat Club kreeg een hartaanval en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
       De Algerijnse stervoetballer Sofiane Lokar (30) kreeg op eerste kerstdag een hartaanval tijdens de wedstrijd en stierf. Hij viel in de 35e minuut op de grond.

       06-01-2022 Guatemala
       De 25-jarige Guatemalteekse stervoetballer Marcos Menaldo is tijdens de training in elkaar gezakt en overleed nadat hij met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Marcos Menaldo, een verdediger die speelde voor Deportivo Marquense, kreeg maandag tijdens een trainingssessie last van ademhalingsproblemen. Artsen probeerden Menaldo op het veld te reanimeren, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd hij doodverklaard,
       De voetbalwereld is geschokt door een aantal incidenten onder spelers, schrijft de Daily Mail. Sergio Aguero van FC Barcelona moest noodgedwongen stoppen nadat hij last kreeg van pijn op de borst. Victor Lindelof kreeg een hartstilstand. Pierre-Emerick Aubameyang had last van hartproblemen.

       04-02-2022 Griekenland
       De 21-jarige Griekse voetballer Alexandros Lampis heeft tijdens een wedstrijd al na vijf minuten een hartstilstand gekregen. Hij is overleden. Er werd tevergeefs geprobeerd om Alexandros Lampis, die voor de club Ilioupoli speelde, te reanimeren. Pas na 20 minuten kwam er een ambulance.
       ##############################################################################
       PILOTEN
       De medisch best onderzochte beroepsgroep gaat massaal dood.
       Piloten worden ieder jaar volledig medisch onderzocht en vanaf een bepaalde leeftijd zelfs ieder half jaar, we kunnen wel zeggen dat zij qua gezondheid zo ongeveer de best onderzochte beroepsgroep zijn. Er overlijden dan ook niet veel piloten per jaar.
       Maar sinds begin 2021 is hier een kentering in gekomen, iedere dag weer overlijden er piloten op spontane en onverklaarbare wijze.
       In 2019 is er 1 piloot plotseling overleden.In 2020 zijn er 6 piloten plotseling overleden (Het jaar dat er een dodelijke pandemie over de wereld raasde)
       In 2021 zijn er tot aan september 109 piloten plotseling overleden. (Het jaar van verplichte vaccinatie voor piloten)
       #######################################################################
       lIJST MET VACCINE GERELATEERDE ZIEKTES
       1. Bloedstolling (trombocytopenie)
       2. Ontsteking aan ‘t hart (Myocarditis en Pericarditis)
       3. Trombose
       4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte
       5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
       6. Hartinfarct
       7. Herseninfarct
       8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
       9. neurodegeneratieve aandoeningen
       10. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
       11. Hersenbloeding
       12. Guillain-Barré-syndroom
       13. Cardiotoxiciteit
       14. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
       15. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
       16. Onregelmatige menstruatie / miskraam / doodgeboorte
       17. Impotentie (zaadbal zwelling)
       18. Het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière
       19. Gezichtsverlamming van Bell Palsy
       20. Anafylactische Shock
       21. Verspreiden van het Spike-eiwit
       22. Ziekte van Parkinson
       23. Pulmonale arteriële hypertensie
       24. Erythema multiforme
       25. Glomerulonefritis
       26. Cerebrovasculaire effecten
       27. Orgaanuitval
       28. Kanker
       29. De Dood

       • Leo zegt op

        P.S veel zoekmachines houden zoektochten naar covid19 gerelateerde doodsoorzaken en invaliditeit of wat dan ook tegen, ook DuckDuckGo is al niet mee zuiver op de graat, en Google graag meteen maar overslaan. gewoon even speuren naar ”onafhankelijke” zoekmachines. Tja het is een gecompliceerde wereld waar we anno 2022 in leven.
        Kortom: zoekt en gij zult vinden, maar helemaal niets weten is ook best lekker.

        • maarten vasbinder zegt op

         Leo,

         Een redelijk onafhankelijke zoekmachine vindt je bij de brouwser BRAVE.
         DuckDuckGo is niet onafhankelijk meer sinds Gates daar zijn dikke vinger in heeft gestoken.Jammer, want het was erg goed in het begin. Ook Wikipedia is staat onder invloed van de zelfde groeperingen en is niet meer objectief.
         Overigens mijn compliment voor het bijhouden van het “toeval”.

         Maarten

       • Tino Kuis zegt op

        Een studie in het Verenigd Koninkrijk in 2008 toonde aan dat daar jaarlijks 600 sterfgevallen door hartfalen waren bij ogenschijnlijk gezonde mensen van jonger dan 35 jaar.

        Een studie in 2018 liet zien dat plotseling hartfalen bij sportlieden veel meer voorkwam dan gedacht. Een nog niet ontdekte hartkwaal was daarvan de oorzaak.

        Plotseling overlijden van een sporter was nooit een zeldzaamheid.

        https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-sport-idUSL1N2SK160

        en ook https://www.reuters.com/article/factcheck-study-emergency-idUSL2N2X21LM

        Ook andere sites geven dezelfde informatie.

        Bij een aantal van hierboven genoemde overlijdens is aangetoond dat ze of niet gevaccineerd waren of een bestaande hartaandoening hadden. Dit is dus nepnieuws.

        • maarten vasbinder zegt op

         Tino, wat sudden death betreft, heb je voorlopig nog gelijk. Dat zou wel eens kunnen komen, omdat pathologen pas sinds kort meer autopsies uitvoeren op de slachtoffers. Die cijfers komen volgend voorjaar. Helaas is het in NL pathologen nog min of meer verboden “Covid-slachtoffers” te onderzoeken. Schouwartsen kunnen dat niet vaststellen. Bij obducties die wel gedaan zijn, zijn regelmatig spike-eiwitten aangetroffe.
         Wel is er een de eerste week na vaccinatie een verhoogde kans op peri-, myo- en endocarditis, ontstekingen die na enkele jaren vaak tot ernstig hartfalen en de dood kunnen leiden.
         Vertrouw niet te veel op factcheckers. Die varen blind op de opdrachtgevers en algoritmes en zijn zelden medisch onderlegt.
         https://www.nature.com/articles/s41467-022-31401-5

    • henryN zegt op

     Dr, Cole heeft helaas al eerder opgemerkt dat er meer kanker gevallen zijn dan voor de covid tijd
     Daar moet U Thehighwire.com maar eens voor opzoeken.
     Dan praat U over de factcheckers van Reuters!! Ik adviseer U dan eens te kijken op KLA.TV en daar de video Controle-Instanties feitenchecker te bekijken . In 15 minuten krijgt U de hele factenchecker zwendel uitgelegd. Opgericht door de baas van Reuters met een gigantisch belang in Pfizer!!Het zijn journalisten en geen wetenschappers en/of medici

     Mijn vraag aan U : wie controleert de factcheckers?????

  • george zegt op

   Beste Maarten Vasbinder ik ben het grotendeels met u eens echter ga ik dan meer op mij gevoel af omdat ik medisch niet onderlegd ben. En ook ik lees wel eens iets maar moet dan vaak afhaken omdat het boven mijn pet gaat.

   Helaas ben ook ik gezwicht voor de druk en heb me twee keer laten vaccineren. Ben 3 maanden na de vaccins (pfizer 2 keer) twee keer een aantal dagen ziek geweest dit jaar in begin februari en eind maart iets minder erg dan griep naar mijn gevoel. ATK test gaf geen covid aan.
   Nu heb ik spijt dat ik die vaccins genomen heb, maar ja daar doe je niks meer aan helaas.

   Groet George

  • JosNT zegt op

   Maarten zegt: “Vaccinatie is één van de oorzaken, dat het virus steeds weer weet te ontsnappen aan ons immuniteitssysteem. Tot nu toe hebben we geluk met de mutaties. Het virus wordt steeds minder virulent en meer besmettelijk. Als ook de virulentie gaat toenemen, zijn de gevaccineerden het haasje”.

   Gisteren las ik in The Taiger dat minister Anutin van volksgezondheid ook besmet is met het virus. En er stond bij “ondanks dat hij al 6 maal gevaccineerd is, tweemaal met Sinovac, tweemaal met Astra Zeneca en tweemaal met Pfizer.

   Ik ben niet tegen vaccinaties (heb er drie gehad) maar inderdaad, het stemt toch tot nadenken.

  • Eric Donkaew zegt op

   Maarten Vasbinder: Wilt u reageren, graag, …
   Goed, het mag dus van je, bij deze dan.
   Ik ga met je mee dat allerlei modieuze thema’s van tegenwoordig (klimaatverandering, CO2, stikstof) veel paniekeriger worden voorgesteld dan zou moeten. Er zitten verdienmodellen achter met financiële winnaars en verliezers. En niet zo’n beetje. En een uitstekende oplossing tegen CO2-uitstoot en klimaatverandering: kernenergie, wordt getaboeïseerd want… ja, de problemen zullen maar opgelost worden, dan gaan de verdienmodellen en mogelijk de overigens wat omstreden theorie van de grote ‘reset’ de mist in.

   Ook wat Covid betreft is de paniek groter dan die zou moeten zijn en maatregelen, met name ook in Thailand, voor gewone mensen desastreuzer dan nodig. Maar… ik ben wel voor vaccinaties (en boosters). Als je oud/zwak bent, maar gevaccineerd, en je raakt besmet, dan zijn de gevolgen veel minder erg dan wanneer je niet gevaccineerd bent. Daar heb ik genoeg voorbeelden van gezien. En aan de statistieken (ik werk er in een ander verband dagelijks mee) zie ik de gunstige werking van vaccinaties terug. Minder doden, minder IC-opnames dankzij inentingen. En er zijn echt veel meer mensen aan Covid overleden dan aan vaccins, dus jouw mening in dezen deel ik niet Ik heb met geen enkele angst voor mijn gezondheid de dubbele Pfizer genomen, kreeg later alsnog een lichte Covid zonder verder ernstige gevolgen, terwijl ik toch in de risicogroep zit. Nog een keer boosteren zal ik echter niet zo snel doen. Ik geloof het nu wel en ben er ook wel klaar mee.

   • maarten vasbinder zegt op

    Eric,

    In de statistieken is het niet duidelijk dat de vaccinaties helpen. Ook niet tegen ernstige ziekte. De Jonge beweerd dat indertijd.

  • Andy Warringa zegt op

   Lees eens Het boek van Robin de Ruiter
   Het boek heeft de titel Coronacrisis ‘ het einde van ons individueel zellfbeschikkingsrecht is nabij’
   Hierin wordt zéér duidelijk verteld in burgermanstaal,Wie de Corona heeft uitgevonden en Wáárom!!!
   vroeger werd dit boek Niét uitgeven omdat dit een Complottheorie zou,5555 Inmiddels eten de slimmerdjes onder ons ,Nú wél hoe het zit…
   A.U.B Léés dit….

   • Andy Warringa zegt op

    eten moet natuurlijk ‘ weten ‘zijn en ik ben vergeten te vermelden dat dit boek al 2009 is geschreven is ,dus Ruim vóór de pandemie en recentelijk aaangevuld is door de schrijver in 2020 met een verdergaande ontwikkeling lees en begrijp…(en huiver).

    • Cornelis zegt op

     Dat het gedrukt staat wil nog niet zeggen dat het waar is, Andy, maar dat is een misvatting die bij velen speelt. Iedere idioot kan zijn complottheorieën op papier zetten, maar dat verandert niets aan de zin of onzin van die theorie.

   • Tino Kuis zegt op

    Ah, Robin de Ruiter. Hij heeft al veel geschreven. Citaatje uit Wikipedia:

    Zijn publicaties richten zich vooral op door hem vermoede complotten en verborgen machten die achter organisaties en bewegingen als de Amerikaanse regering, de vrijmetselarij, de Illuminati, het Zionisme en de filmindustrie van Hollywood zouden staan. Ze worden door wetenschappers en sceptici beschouwd als complottheorieën. Een deel van zijn teksten kenmerkt zich door verkapt antisemitisme; een deel van zijn pijlen is gericht op de Joodse bankiersfamilie Rothschild. De Protocollen van de Wijzen van Sion spelen in verschillende publicaties van zijn hand een belangrijke rol.[3] Zijn hoofdwerk over dit onderwerp mag in Duitsland niet verbreid worden. In Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord uit 2008 stelt hij dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog zou hebben overleefd en naar Spanje is gevlucht. Hij baseert zich daarbij op persoonlijke gesprekken met Arthur Axmann, voormalig hoofd van de Hitlerjugend.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Robin_de_Ruiter

  • Tino Kuis zegt op

   Je kunt veel beweren, Maarten, maar ik wil bewijzen zien, cijfers en onderzoek. Dit zeg je:

   ‘… terwijl ze kunnen weten dat er momenteel meer mensen doodgaan aan de vaccinaties dan aan het verkoudheidachtige corona virus zelf. ‘

   Ik heb gezocht naar literatuur die dit zegt maar kon het niet vinden. Hoe kom je aan deze waarheid? Geef mij alsjeblieft een paar linken naar onderzoeken die dit aantonen.

   • maarten vasbinder zegt op

    George, ik neem het niemand kwalijk, dat hij de injecties heeft genomen.De druk was gigantisch. Krijg je weer Covid, probeer dan aan Ivermectine te komen.
    200 microgram om de dag gedurende 8 dagen. Dat zijn dus 8 pillen. Het werkt.

    • george zegt op

     Beste maarten vasbinder. De ATK test (gekocht via shopee) negatief in beide gevallen. En mocht het dan toch corona geweest zijn dan is medicatie niet nodig althans in mijn beider gevallen.
     Verder over hetgeen u schrijft over artsen die cadeautjes aan nemen is nu toch wel heel actueel, en niet echt verrassend zie Cardiologen Isala Zwolle.

     Neemt niet weg dat ik uw advies aan neem en zal proberen aan die medicatie te geraken voor het geval ik dan toch corona besmet zou raken.

     Groet George

    • maarten vasbinder zegt op

     Geen 8 maar 4 pillen. Weeg je 50kg dan is het 10 mg, 60kg 12mg enz.
     Een pil per maand is een goede profylaxe. anderen raden 1 pil per week aan.

   • maarten vasbinder zegt op

    Tino, ik heb je tientallen namen gegeven, waar je naar kunt zoeken. Dat jij als arts nota nene weigert kennis te nemen van de ontwikkelingen, siert je niet. Ga op de namen zoeken die ik je gegeven heb. Dan kun je wat leren. Overigens heb ik je al eerder literatuur gegeven. Neem een cursus zoeken op internet, zou ik zeggen.
    Hier wat van vandaag.
    https://gellerreport.com/2022/06/cdc-caught-using-false-data-to-recommend-kids-covid-vaccine.html/?lctg=40280236

    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/06/30/covid-vaccine-three-doses.aspx?ui=86aadfc02c785734ee770e24d1ce675ccefa4209723a6910d76d1dde59bdd469&sd=20211207&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20220630_HL2&mid=DM1193888&rid=1534542265

    https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4125239
    Een who studie, met Peter Doshi als co-auteur. Pre print OK, maar de auteurs staan garant voor de feiten

    • Tino Kuis zegt op

     Ik heb bijna alle literatuur gelezen die je me ooit stuurde, Maarten, en nu ook bovenstaande drie artikelen. Zeker er zijn twijfels, onzekerheden, foute conclusies en wat niet al. Maar nergens vind ik jouw bewering terug dat

     ‘…er momenteel meer mensen doodgaan aan de vaccinaties dan aan het verkoudheidachtige corona virus zelf. ‘

     Als jij het allemaal zo goed hebt gelezen stuur mij dan een artikel waar dit duidelijk met cijfers aantoonbaar instaat.

     • maarten vasbinder zegt op

      Ben je weer aan het kersen plukken Tino?

      Hier kun je het lezen. https://tkp.at/2022/06/22/hochbrisante-studie-aus-usa-impfung-riskanter-als-infektion/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=daily-notification

      Inleiding tot het stuk van onder andere Peter Doshi.
      Zoals altijd ben je alles aan het bagatelliseren. Dat moet je zelf weten.
      Ik heb ook nog een interessante PDf voor je. Zie je email. Er zijn honderden artikelen te vinden over de ellende van de vaccins.
      Net als voor mij, zou het ook voor jou een diepe teleurstelling moeten zijn, hoe artsen belazerd zijn door onze tijdschriften met evidence biased medicine, met als gevolg, dat we misschien veel schade hebben aangericht. Dat is sinds de jaren 80 erger geworden. Gelukkig ben ik altijd zeer kritisch geweest ten aanzien van de mooie reclames, in de wetenschap dat er paar jaar hoogstens 1-2 nieuwe middelen worden ontwikkeld (bijvoorbeeld maagzuurremmers) die het leven bij ziekte verbeteren. Bij de chirurgie en met name de hartchirurgie is er ook het één en ander verbeterd
      Waar jij naar vraagt, is absoluut bewijs. Dat is er nog niet, omdat ook jij weet, dat een sluitend onderzoek jaren duurt. zo’n onderzoek is nu ook gaande met behulp van miljarden mensen, die een experimenteel goedje krijgen ingespoten, waarvan we na twee jaar weten, dat het geen immuniteit geeft, niet beschermt tegen ziekte en een bron van mutaties is. Bovendien tast het het immuunsysteem aan, dat een ontwikkeling van miljoenen jaren heeft doorgemaakt. Dat goedje heeft een voorlopige registratie, omdat het om een pandemie zou gaan. Die pandemie is op geen enkel moment erger geweest dan de griep en is ons door de strot geduwd samen met muilkorfjes, social distance, handen wassen, lockdowns en avondklok. Allemaal middelen waarvan niet is aangetoond, dat ze werken maar waar wel de hele maatschappij bewust te gronde wordt gericht. Ze wisten dat het flauwe kul is. Gehoorzaamheidstraining, meer niet. Dat vond je indertijd ook allemaal overdreven.
      Het enige wat ik doe, is, waarschuwen voor de gevolgen van de fakepandemie en Covid19 vaccins. Dat doe ik op basis van correlaties die in vele onderzoeken wijzen richting vaccins. Zoveel correlaties, dat alleen een onbekende ziekte een andere verklaring zou zijn. Buitenaardse wezens kan natuurlijk ook.
      Momenteel is er een onverklaarbare oversterfte volgens het CBS. Veel is onderzocht, maar niets gevonden, althans in Nederland. de olifant in de kamer wordt door alle door de staat betaalde onderzoekers gemist.
      Door jou ook. Jij snoert kennelijk liever iemand de mond, die niet in jouw straatje praat. Dat komt veel voor bij een bepaalde ideologie, die ook in het parlement het hoogste woord voert, zonder ook maar enige kennis van zaken.
      Je stukjes over Thailand lees ik overigens altijd met veel plezier.

   • jan zegt op

    Schokkende beelden!! van slachtoffers …..is dat bewijs Tino ?
    https://hetanderenieuws.nl/hugo-de-qrankzinnige-prikkies-zijn-volkomen-veilig-schokkende-beelden-engels-gesproken/

    Crisis Compilatie is binnen 1 uur van Youtube verwijderd! Schokkende beelden
    https://hetanderenieuws.nl/de-verwijderde-vaccin-compilatie-van-kapitein-nederlands-ondertiteld/

 11. “Gratis voor Thai, maar 300 baht voor de buitenlander. Dat was na protest, want in eerste instantie kostte de pillen en het drankje 3000 baht. Het zijn met name medicijnen tegen hoestbuien, ORS tegen uitdroging en paracetamol 500 om de koorts te drukken.”

  Toch wel humor, zelfs als je een beetje ‘ziek’ bent proberen ze je nog een poot uit te draaien. ORS, haha. Dat slaat totaal nergens op. Heeft nut bij zware diaree of braken ivm uitdroging. Valt nog mee dat ze geen pakje kauwgom voor 1000 baht hebben meegegeven.

  • Johny Prasat zegt op

   De medische wereld kan alleen maar geld verdienen aan zieke mensen. Aan mensen die graag medicijnen nemen om zogezegd (gezond) te blijven. Een gezonde levensstijl kan daarentegen veel ellende voorkomen. Voor een grote meerderheid is dat te moeilijk en heel onaangenaam om te leven. Overal een mondmasker dragen en heel veel hygiëne is makkelijker voor hen, dat ze uiteindelijk serreplantjes worden, willen ze niet geloven.
   Ik ken een expat vriend van 68 jaar in Thailand, iets te zwaar, en zijn enige beweging was wat rondrijden met de scooter. Stappen of iets meer bewegen, vond hij niet nodig. Heeft goede genen, beide ouders zijn oud geworden. Momenteel ligt hij sinds januari in bed, zijn beetje spieren dat er was, zijn weggesmolten, heeft reeds doorligwonden. Beweging vind hij nog altijd een gruwel. Dit is het resultaat na verwijderen 2 nierstenen en omdat de doorgang wat nauw was, ook een deel van de prostaat. Hoelang hij nog zal leven dat weet ik niet, kwaliteit is volledig weg. Ik bezoek hem normaal gezien in augustus.

 12. brabantman zegt op

  Dr Elens in Meijel werd het verboden (150.000 euro boete) om door te gaan met het medicijn Ivermectine of HCQ voor te schrijven. Hij had wel van de 9 patienten er 9 mee genezen. Ivermectine kost in Thailand bij Lazada 23 baht voor 100 tabletten. Daar kunt u 10 ‘patienten’ mee genezen. Uitvinder heeft hiervoor de Nobelprijs ontvangen. Hier kan Pfizer en collegae natuurlijk niets aan verdienen

  • henryN zegt op

   Pas op dit kunnen fake tabletten zijn. Ik heb ook Ivermectine in huis. Ivermectin 6 mg 2 x 6 tabletten
   Daar hing een prijskaartje aan van ong B. 1200 bij de officiele en over het algemeen goedkope apotheek op de nightmarket in Huahin

 13. henryN zegt op

  Geen van de reageerders die zeggen dat ze covid gehad hebben weten er wekelijk niets van af. Die ATK test kan dat niet diagnosteren. Een positief resultaat wil nog niet zeggen dat je covid-19 hebt, Er zijn ong 20 ( jawel 20) virussen en bacterieen die verantwoordelijk kunnen zijn voor Uw mogelijke ziekte .Kortom de antigeen tests reageren over het algemeen op talrijke virussen .( bron bij mij bekend)
  Maarten Fassbinder heeft volkomen gelijk en ik adviseer de mensen ook maar eens te kijken op Rumble : Dr.David Martin 700 million worldwide will die from CV19 vax by 2028.(gepubliccerd 28 juni) Deze man weet alles van hoe de corona patenten tot stand kwamen en deze video gaat geheel over de ten onrechte genoemde “vaccins”

  • maarten vasbinder zegt op

   Henry, wat de test betreft ben ik het met je eens.
   Ik hoop echter dat Dr. David Martin niet gelijk heeft. We kennen de langere termijn effecten nog niet. wat we wel weten is dat de vaccins het lichaam aanzetten tot het uitermate giftige spike eiwit. Dat doen ze meer dan 6 maanden. gelukkig zijn er nu ook onderzoekers die zoeken naar een manier om de neveneffecten van de vaccins te verzachten. Dat zal ongetwijfeld gaan lukken. Wat de mens maakt, kan hij ook weer kapot maken.

   • henryN zegt op

    Beste heer Vasbinder (sorry dat ik Uw naam verkeerd spelde)Ik hoop inderdaad dat hij wat dat aantal doden betreft ongelijk krijgt. Hij is echter niet de enige die dit zegt. Dolores Cahill zegt dat ook dat er binnen 3 tot 5 jaar zeer velen zullen overlijden. Dr. Martin zegt dit ook in dit interview: We have absolutely no idea about the long term effects.Het is echter wel een zeer interessant interview.
    Kijkt U ook eens vrijdags naar Thehighwire.com daar komen regelmatig die mensen in voor die U benoemt. Ik kijk er iedere vrijdag naar uit en ook in diezelfde uitzending The Jeffrey Jaxen report.
    Geert van den Bossche zat in episode 266.Wel af en toe ingewikkeld maar dat zal voor U geen probleem zijn.

 14. Tino Kuis zegt op

  ‘Officiële propaganda, we worden voor de gek gehouden, pure misdaad, geplande genocide…’et cetera.

  Dit is nog veel grotere bangmakerij dan de ‘officiële propaganda’.

  Ik wil argumenten, ondersteund door onderzoek. Heb je die niet, hou dan je mond.

 15. william zegt op

  Moderator: niet op de man spelen. Het gaat om de boodschap niet om de persoon.

 16. Johnny BG zegt op

  De topic starter geeft een relaas over wat hij en zijn gezin meemaakt en gelijk duiken daar weer de tegenstanders van vaccinatie boven op.
  Iedereen kan momenteel weten dat de westerse levenswijze met overvloed aan geprepareerd voedsel, zoete drankjes en weinig beweging ook niet gezond is. Komt in TH nog bij dat fijnstof ook een bijna dagelijks probleem is en natuurlijk niet te vergeten de zwaar bespoten groenten en fruit en vlees en zeevruchten waar ook de nodige gifstoffen inzitten. Deze trend is zo’n 50 jaar geleden ingezet en toch is de gemiddelde leeftijd hoger.
  Als men zich zo druk kan maken over vaccinatie gate waarom hebben deze personen zich al die tijd nooit laten horen over andere zaken die ook klachten met tot gevolg de dood kunnen hebben?
  Tot slot, de mannen van de Rolling Stones treden ook nog steeds op en die hebben toch ook het nodige gif ingenomen of zou dat innemen ook een fake zijn geweest en was het gewoon een imago?

  • chris zegt op

   Leuk dat je de Rolling Stones noemt. Ik weet uit betrouwbare bron dat een van deze Rolling Stones zich 2 keer per jaar liet behandelen in een kliniek in Zwitserland. Daar kreeg hij dan geheel nieuw bloed (een 100% dialyse) en werd geinjecteerd met cellen van ongeboren schapen, zeg ongeboren lammetjes. (als verjongingskuur).
   Deze behandeling is in de hele wereld verboden maar niet in Zwitserland. Overigens waren er meer hi-so’s patient van deze kliniek in Zwitserland. (politici, CEO’s, filmsterren). Kostte een paar centen maar dan bleef je jong en leven.

 17. william zegt op

  Terwijl Hans bos met een eenvoudig praatje over de problemen met covid en zijn familie begon ontaardt dit in een stevige discussie tussen de voor en tegenstanders van inenting.
  Eenieder is vrij in zijn keuze vrijwel all over the world denken vele nu echt dat hier een plan achter zit om al die kronkels die hier gedeponeerd worden uit te voeren.
  Is Oekraïne lekker uit de hand laten lopen toch een beter plan of Noord-Korea.
  Dat er met een project als dit [vrijwel heel de wereld bevolking proberen te vaccineren] fouten gemaakt worden of overdreven inhaligheid is, is duidelijk daar zijn wij mens voor, maar opzet als rode draad lijkt mij volslagen onzin.

 18. Mark zegt op

  Gelukkig kent de Covid besmettting ten huize Hans Bos een mild verloop. Dat is jammer genoeg niet overal zo. Velen onder ons zijn naasten verloren. Mensen die nog meerdere levensjaren als perspectief hadden zijn gestorven met Covid omdat ze al aandoeningen hadden. Mensen zonder bestaande aandoeningen zijn gestorven aan Covid. Niet zo’n beetje mensen … heel veel mensen. Het gaat telkens om verlies en gemis.

  Mijn vader verkeerde op zijn 85ste nog in uitstekende gezondheid. Hij leefde in een bejaardentehuis samen met 299 andere ouderen. Mijn vader is eind 2020 bezweken aan Covid … en 99 medebewoners van dat ene bejaardentehuis zijn hem sinds begin 2020 gevolgd.

  Voor mijn vader was het eenzame dood. Wij, familie mochten niet bij zijn sterfbed, vanwege besmettingsgevaar. Verpleging en verzorging was beperkt vanwege personeelsgebrek. De beperkte zorg werd verstrekt door onwezenlijk in plastiek gehulde, gemaskerde achter schermen verborgen mensen. Mijn vader werd op zijn 85ste niet meer naar een ziekenhuis overgebracht omdat daar toen capaciteitsproblemen waren. Jongere patiënten hadden prioriteit. Verpleging, verzorgers en die ene huis dokter die in het bejaardentehuis mocht komen hebben nooit willen (durven? mogen?) bevestigen dat hij in feite gestikt is in zijn eigen longvocht. Dat moet zoiets als een lang gerekte verdrinkingsdood zijn? Ik vind dat een gruwelijke wijze om te sterven. Op mijn verzoek kreeg hij een pijnpomp. Ik kan enkel hopen dat de morfine zijn heengaan verzacht heeft.

  Polariserende discussies over vaccinatie en covid, ook op deze site, ervaar ik als pijnlijk kwetsend. Zoals op vele digitale fora is het ook hier als een etterende wonde die maar niet heelt.
  Betreurenswaardig.

  • henryN zegt op

   Mijn medeleven gaat uit naar U en zeker omdat Uw vader zonder familie is komen te overlijden. Dat is gewoon schandalig.
   Over die maskers en schermen wet ik nu dat er niets van klopt .Ik heb 170 wetenschappelijke rapporten daarover en allemaal zijn ze het over een ding eens: het werkt niet
   Een heel goede video hierover is van Ivor Cummings episode 141 waarin een technical expert dat goed uitlegt.
   Het laatste is die etterende wonde waar over U schrijft; Die is niet veroorzaakt door de gewone bevolking maar door valse politici en Big Pharma. Nederland had daarvoor een onderwijzer Thailand heeft daar ook een minister voor die geen enkele medische kennis heeft.

 19. khun moo zegt op

  Mark,

  Sterkte toegewenst en ik ben onder de indruk van je verhaal.
  Het bagataliseren en zelfs het ontkennen van de problemen raken mij ook persoonlijk.
  Wij wonen tegenover een verzorgings huis en naast een kerkhof en ik kan je verzekeren dat we de afgelopen 2 jaar veel lijkauto’s hebben zien passeren.
  Per week meer dan normaal in 2 maanden.
  Natuurlijk in Nederland waar we al decennia geen ernstige besmettelijke ziektes gekend hebben, wordt nogal snel een andere verklaring gezocht.
  je ziet dat in ontwikkelings landen , waar men dagelijks geconfronteerd wordt , met besmettelijke ziektes helemaal anders gereageerd wordt.

 20. Jack zegt op

  Aangrijpend verhaal Mark.
  Natuurlijk zijn er corrupte artsen en natuurlijk zullen farmaceuten winst willen maken maar de complotverhalen die ik hier allemaal lees vind ik van de gekke.
  Ik heb gewoon vertrouwen in het RIVM en de artsen en als die zeggen dat het vaccin helpt dan geloof ik dat. Verder maak je mij niet wijs dat al die doden in de beginfase van de epidemie zoals in Bergamo, Brazilie en New York acteurs waren en deelnamen aan een sinister complot.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website