3 oktober, haring, hutspot en vele andere lekkernijen

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: ,
5 oktober 2015

Rond 18.00 uur zou het starten gegeven worden door zowel Jeroen, eigenaar van Say Cheese als de fameuze Pim de “haringboer” voor de viering van het Leids ontzet.

Om niet met lege handen aan te komen heb ik een 50 tal spierwitte orchideeën mee genomen, die zouden staan voor het hijsen van de witte vlag ter overgave door de Spanjaarden, waar dit 3 oktober feest op gebaseerd is. De orchideeën vonden snel ondersteboven hangend om extra zicht op deze prachtige bloemen een plaats.

Iedereen had er flink de zin in, de éne bestelling na de anderen deden zowel het personeel van Say Cheese de keuken in verdwijnen en ook Pim liet zijn snijkunsten graag bewonderen. Ik mag wel zeggen als een echte haringliefhebber, zonder broodje, wél veel uitjes en een stukje zuur, dat de haring van Pim van bijzondere kwaliteiten was.

Dat Jeroen ook een echte tap van Chang in gebruik zou nemen, was mij tot het grote moment niet bekend, uiteindelijk mocht ik de “aftrap” nemen een een goed getapte Chang was mijn prijs! Ook de keuken van Jeroen moest flink aanpoten, naast de diverse happen als kroketten en frikandellen speciaal, naast de vermaarde ballen gehakt, zag ik de revue passeren.

Een geslaagde avond als ik de omzet van Jeroen en Pim in ogenschouw neem, een volgende jaar zéker voor herhaling vatbaar.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website