Thai bidden voor de gezondheid van Koning Bhumibol

Door Redactie
Geplaatst in Koning Bhumibol
Tags:
11 oktober 2016

Er zijn zorgen over de gezondheidssituatie van de geliefde Thaise koning. Dat er serieus iets aan de hand is blijkt wel uit het feit dat Bangkok Post er vandaag veel aandacht aan besteed. De krant schrijft dat in het hele land mensen bidden voor de koning.

Zaterdag verslechterde de gezondheidstoestand van de koning die al geruime tijd in het Siriraj ziekenhuis in Bangkok wordt verpleegd. De vorst moest aan de beademing en kreeg medicijnen om zijn bloeddruk omlaag te brengen. Desondanks wordt zijn gezondheidstoestand door het Royal Household Bureauomschreven als ‘niet stabiel’.

Gisteren gingen tientallen monniken naar het Siriraj ziekenhuis om met bidden en gezang gezang de koning te helpen herstellen. Overal in het land bidden Thai voor hertel van de vorst. Een aantal tempels in Bangkok hielden gisteren ceremonies.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website