Huizen kijken in Thailand (3)

Door Redactie
Geplaatst in Huizen kijken
Tags: , ,
10 maart 2022

Wie regelmatig in Thailand komt zal zich verbazen over de verscheidenheid aan huizen en bouwstijlen. Zo zijn er townhouses, condo’s, bungalows, huizen op palen, huizen op het water, traditionele houten huizen, huizen in de Lanna style, geestenhuisjes, boothuizen, huizen in een rijstveld en zelfs een huis op z’n kop.

In deze serie plaatsen we foto’s van verschillende soort huizen in Thailand. Vandaag: Een huis in aanbouw, Chinese huizen van klei in Pai, een klein oud huisje in Isaan en een kleurrijk Mediterraan huis in Hua Hin.

Chinese huizen van klei in Yunnan Cultural Village (Santichon Village) in Pai-district van de provincie Mae Hong Son.

 

Een klein oud huisje in de Isaan

 

Een kleurrijk Mediterraan huis in Hua Hin

3 reacties op “Huizen kijken in Thailand (3)”

 1. André zegt op

  Nu was ik een groot fan van de serie over eigen huizen van Belgen en Nederlanders in
  Thailand. Vandaar dat ik toch een kleinprobleempje heb met deze serie: wat moet ik ermee? Natuurlijk is dit een probleem voor mij alleen en zelfs ik slaap er nog goed door laat staan dat het een probleem is voor een ander. Het idee vind ik zelfs wel leuk.
  Ik besef nu waar mijn vreemde gevoel vandaan komt. Waarom is die serie over de eigen huizen eigenlijk gestopt? Waren er niet genoeg inzendingen? Kregen jullie telefoontjes van de belastingdienst? Volgens mij was die serie toch erg populair.
  vr gr. André Groothedde

  • Dat is vrij eenvoudig Andre, als de lezers geen foto’s meer insturen van hun huizen dan stopt het.
   En om alles nog even te verduidelijken: Als de lezers geen lezersvragen insturen, dan staan er geen levensvragen meer op Thailandblog, hetzelfde geldt voor vragen over visa voor Thailand of Schengenvisa. En als de lezers geen vragen meer insturen voor huisarts Maarten dan stopt dat ook. En als bloggers zoals Lung Jan, Gringo, Tino en vele anderen er mee stoppen, dan zal Thailandblog ook stoppen.
   Kortom, je moet er als lezer zelf ook wat voor doen…. maar misschien heb je daar geen tijd voor?

 2. Chris zegt op

  Ik heb nochtans begin februari mijn bijdrage opgestuurd, nog niks van gezien. Mag ik nog inzenden?
  Ik vind het ook spijtig dat deze serie gestopt is.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website