Nieuwjaarsdag was de opening van dit nieuwe hotel in Bangkok. Mocht je interesse hebben, je kan het Well Hotel nu boeken met gereduceerde introductietarieven.

Het lifestyle & wellness hotel valt op door de bijzondere inrichting een mix van oud en nieuw met een vleugje art deco. De architect koos voor een postmoderne architectuur die past bij de Sukhumvit buurt. Het hotel ligt op loopafstand van Skytrain station (BTS ) Asok en de vrij nieuwe shoppingmall Terminal 21. In de omgeving tref je ook vele uitstekende internationale restaurants, cafés, bars en uitgaansgelegenheden aan.

Het hotel heeft in totaal 235 kamers. Alle kamers en suites zijn uitgerust met een mini-bar, elektronische kluis en een 46-inch smart TV. Elke kamer beschikt daarnaast over gratis wifi en een LAN kabel. Alle Executive kamers en suites zijn daarnaast uitgerust met een eigen hometrainer en elektronische weegschaal en een magnetron. Wil je werken op je kamer? In de Executive Suite is ook een printer aanwezig

Het restaurant van het hotel, Eat-Well Café, heeft een kaart met gezonde menu’s. Westers eten en drinken kan in de Twist Bar & Bistro van het hotel. ER is ook 24 uur per dag roomservice.

Het hotel beschikt over een zwembad, verschillende vergaderzalen, cadeau winkel, Well Spa, fitness ruimte en een extra buitenzwembad met zout water. In het Business Center kan je gebruik maken van Apple computers.

Meer informatie of boeken: Well Hotel Bangkok

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website