Het Thai Garden Resort in Pattaya Noord is al vele jaren een respectabel hotel, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is een luxe hotel voor een betaalbare prijs, zeer populair ook bij Nederlandse toeristen, die circa eenderde van de gasten uitmaken. Ook de bijbehorende Moon River Pub geniet grote bekendheid vanwege de prima sfeer en goede muziek.

Minder bekend is wellicht, dat het Thai Garden Resort al maandenlang met groot succes een avondbuffet aanbiedt voor de luttele prijs van 299 Baht. Als je daarbij bedenkt, dat van half zes tot zeven uur de prijzen van de drankjes gehalveerd worden tijdens dit Happy Hour, is het niet verwonderlijk, dat elke avond zo’n 150 tot 200 bezoekers van deze aanbieding gebruik maken.

Het hotel is met dit buffet gestart op 1 december onder het thema “Value for money” (waar voor uw geld) en het plan was daar drie maanden mee door te gaan. Door het overslaande succes heeft men besloten er nog een maand aan vast te knopen en dus kan men de hele maand maart nog genieten van een sfeervol diner rond het zwembad van het hotel.

Het thema van het buffet is elke dag anders, op maandag is het pizza- en pastadag, dinsdag is er een barbecue-buffet, woensdags een aanbod uit de de internationale keuken, donderdags een typisch “Duits” buffet, vrijdags ligt de nadruk op eten uit Thailand, zaterdags wederom een internationaal aanbod en zondags is het lekker eten met steaks en vlees aan het spit.

Natuurlijk is er een goed aanbod voor voorgerechten, zoals gerookte zalm, ham, meerdere salades en ook aan het dessert is ruime aandacht besteed. Alles wordt dan gecompleteerd met verschillende aardappelsoorten, sausjes en groenten. Elke dag is er een keuze uit wel 70 verschillende items.

Er is dus voor elk wat wils bij dit buffet en de feestelijk versierde tafels rondom het zwembad verhogen het genot van een prima avondje uit eten. De stemming wordt zelfs nog verhoogd door de muzikale begeleiding door Los Requerdos, drie mannen van de Filipijnen, die met gitaar en zang internationale evergreens ten gehore brengen.

In verband met de grote belangstelling is het wel aan te raden van te voren te reserveren.

Bel even met 038 – 370614 of stuur een E-mail aan [email protected]

Eet smakelijk!

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website