Thai Garden Resort, North Pattaya (video)

Door Gringo
Geplaatst in Hotels
Tags: , ,
15 oktober 2015

Het E-Magazine Inspire Pattaya besteedt dit keer aandacht aan dit prima hotel aan North Pattaya Road. We nemen dat graag even over, want een beetje reclame voor een hotel onder Nederlandse leiding moet kunnen.

Inspire Pattaya biedt u de mogelijkheid om een gratis buffet maaltijd voor 4 personen in Thai Garden resort te winnen. Het enige wat u moet doen is een E-mail sturen aan ash@pattayachannel.com met de tekst ‘G’day Ash I want to win” en wie weet, valt u in de prijzen.

Het Thai Garden Resort is genoegzaam bekend bij vele Nederlandse toeristen, maar kijkt u voor meer informatie nog maar een keer op hun website: www.thaigarden.com

Inspire Pattaya heeft voor de gelegenheid een mooie video gepubiceerd, die u hieronder kunt bekijken. Ik woon er slechts enkele honderden meters vandaan, maar kijkend naar de video zou ik er zo een paar dagen willen verblijven. Aan de loterij voor een gratis buffet voor 4 personen doe ik natuurlijk wel mee!

[youtube]https://youtu.be/gk2UlVw0RrE[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Thai Garden Resort, North Pattaya (video)”

 1. psm zegt op

  Thai Garden Resort is inderdaad een prachtig hotel. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, nette kamers, een lekker ontbijt en ‘s avonds een uitgebreid buffet. Het zal ongeveer 10 keer zijn dat we dit hotel hebben bezocht.

  En tijdens de bridge namiddag vraag ik me dikwijls af wie er van deze blog mee doet 🙂

  Psje

  De Moon River Pub is al enige tijd gesloten.

 2. peter Yai zegt op

  Leuk filmpje en lekker dicht bij, weet iemand of de Moon River weer opengaat kwam er altijd graag.

  met vriendelijke groeten Peter Yai

 3. John Chiang rai zegt op

  Als wij naar Pattaya gaan overnachten we altijd in het Thai Garden Resort,mooie kamers,een erg grote pool waar iedereen plaats heeft,en een uitstekend ontbijtbuffet. Wat de eigenaar betreft heb ik de informate dat het een Duitser is,een goede vriend van de oud manager van Bayer Leverkusen,Reiner Callmund.Bovendien heeft het hotel hoofdzakelijk Nederlandse en Duitse gasten en nooit Russische gasten,wat velen erg op prijs stellen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website