Ben je op zoek is naar een centraal gelegen boetiekhotel en gek op gadgets, dan is Aloft Bangkok op Sukhumvit Soi 11, een aanrader!

Technische snufjes

Dit ultramoderne hotel ligt in de nabijheid van BTS Nana en is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Zo krijg je na het inchecken een tablet uitgereikt. Hiermee wordt jouw verblijf in dit hotel nog comfortabeler. Met tablet kan onder andere de deur van je hotelkamer openen en vergrendelen, de airco regelen, de TV, audio en video mee bedienen en roomservice bestellen.

Je kunt zelfs op afstand een digitaal ‘do not disturb‘ deurkaartje mee activeren. Je mag hem meenemen als je Bangkok gaat verkennen. Mocht je, ondanks de digitale kaart op je tablet, toch verdwalen in Bangkok dan kan je met de tablet je hotel bellen.

Aloft Hotel in Bangkok

Het Aloft Hotel in Bangkok heeft een 24-uurs roomservice, conciërge, wasservice, en een nachtclub met DJ. Een review van een Nederlands stel: “Meest gezellige straat in Sukhumvit district. Mooi zwembad. Mooi nachtclub in hotel gehuisvest. Oude volkswagen busjes omgetoverd tot barretjes tegenover hotel. Voor diegene die van luxe en uitgaan houden ideaal hotel.”

Meer informatie en boeken: Aloft-bangkok-sukhumvit-11-hotel

Video gebruik tablet bij Aloft

In deze video zie je waar je de tablet voor kunt gebruiken:

[youtube]http://youtu.be/NKWVm6KazRg[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website