Het toonaangevende magazine ‘Travel and Leisure Southeast Asia’ heeft in samenwerking met Four Seasons Hotels en resorts een leuke actie. Iedereen maakt kans op een gratis verblijf van 4 dagen (3 overnachtingen) in de super deluxe resorts van Four Seasons. Kun je ook een eens een echte HiSo ervaring hebben.

De 12 resorts van Four Seasons in Azië zijn gesitueerd op de allermooiste plekjes op aarde. Je kunt je eigen voorkeur voor een resort opgeven. Er doen ook drie resorts in Thailand mee. Het enige wat je hoeft te doen is een slagzin af te maken.

Vanaf 6 juni wordt er iedere week een winnaar getrokken. De actie loopt gedurende 12 weken. Er worden dus 12 mensen blij gemaakt met een verblijf in de weergaloos mooie droomresorts van For Seasons. Je hoeft slechts één keer mee te doen. Je inschrijving blijft geldig voor alle trekkingen. Je maakt dus 12 keer kans!

Doe mee en maak kans op een gratis verblijf. Klik hier: www.travelandleisureasia.com en vervolgens op de banner van Four Seasons.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Win gratis Four Seasons hotelovernachtingen bij Travel and Leisure!”

  1. Gringo zegt op

    Mooi initiatief, Robert! Ik heb al ingezonden en reken op een tripje naar de Malediven of Bora Bora.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website