De beste hotels van 2012 volgens klanten van Agoda

Door Redactie
Geplaatst in Hotels
Tags:
17 januari 2013
Het Chedi Chiang Mai Hotel

Agoda kijkt terug op 2012 en stelde een lijst samen met twaalf hotels die in het afgelopen jaar de hoogste waarderingen ontvingen van klanten.

Beoordelingen zijn voor veel reizigers een belangrijk hulpmiddel bij het selecteren van een accommodatie. Agoda vraagt klanten na afloop van hun verblijf een recensie te schrijven. Die worden onverbloemd gepubliceerd op de website en geven daarom een waarheidsgetrouw beeld van een gemiddelde overnachting.

Klanten die een hotel beoordelen, baseren hun oordeel op verschillende criteria, zoals de verhouding tussen prijs en kwaliteit, de locatie, de service van het personeel, hygiëne, comfort en de kwaliteit van de maaltijden. De gemiddelde score is het uiteindelijke cijfer dat de klant het hotel geeft. Om de top 12 van hotels met de hoogste waardering samen te stellen, heeft Agoda alle cijfers per hotel opgeteld en gedeeld door het aantal recensies voor deze accommodatie.

Thailand

Opvallend is dat er op de lijst maar één hotel uit Thailand staat. Het is The Chedi Chiang Mai Hotel. Dit hotel is gebouwd in 2005 en ligt op slechts 1.0 km van het stadcentrum. In de nabijheid van het Chedi Chiang Mai Hotel vindt je de Chai Mongkol Tempel en Fah Lanna massage. Het hotel biedt diverse recreatiemogelijkheden, zoals Turks bad, tuin, sauna, zwembad (buiten), massage. Met een ideale locatie en bijpassende faciliteiten, is het The Chedi Chiang Mai Hotel voor veel gasten de beste keuze.

Top 12, beste hotels Agoda

Hieronder de top 12 van hotels met de hoogste waardering, gebaseerd op recensies die werden geschreven tussen 1 januari en 31 december 2012.

 1. Raffles Hotel, Singapore: Score: 9.506

 2. The Chedi Chiang Mai, Thailand: Score: 9.467
 3. Komaneka at Bisma Ubud, Bali, Indonesië: Score: 9.445

 4. The Imperial Hotel, New Delhi, India: Score: 9.442,

 5. Komaneka at Rasa Sayang Ubud, Bali, Indonesië: Score: 9.416

 6. Essence Hanoi Hotel, Hanoi, Vietnam: Score: 9.408

 7. Kajane Mua Villas, Bali, Indonesië: Score: 9.378

 8. Jeevaklui Hotel, Lombok, Indonesië: Score: 9.365

 9. Hanoi Elegance Diamond Hotel, Hanoi, Vietnam: Score: 9.362

 10. The One Vacation Home, Malacca, Maleisië: Score: 9.361

 11. Kuredu Island Resort and Spa, Maldiven: Score: 9.346

 12. Apsara Centrepole Hotel, Siem Reap, Cambodja: Score: 9.328

.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “De beste hotels van 2012 volgens klanten van Agoda”

 1. Joseph Jongen zegt op

  Ach, wat is het beste hotel? Ik spreek liever over de prijs-kwaliteitsverhouding en dat is een heel wat beter uitgangspunt. Agoda zou zelf eens wat beter en overzichtelijker haar prijzen moeten publiceren en de nonsens van alle bijkomende kosten in de geadverteerde prijs moeten verwerken.

 2. Cornelis zegt op

  Wat voor waarde moet je hechten aan dit soort lijstjes? Toevallig ken ik nr. 4 op de lijst, het Imperial Hotel in New Delhi, maar dat vind ik de prijs van minimaal 240 euro per nacht absoluut niet waard………………

 3. Caliente zegt op

  Het is duur, ondoorzichtig, de prijzen altijd hoger dan op de site en van de drie keer dat ik Agoda heb gebruikt was de boeking drie keer niet doorgekomen. In Thailand was dat geen groot probleem, maar in die volgeboekte Deense stad tijdens een beurs….

  Wat wel handig is van die site om te kijken voor een goed hotel. Je laat de tuktuk chauffeur je er af zetten en vraagt of er kamers over zijn. Er is altijd ruimte en de prijzen altijd een stuk lager dan gepubliceerd.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website