Best Western Hotels & Resorts gaat vier nieuwe Best Western Plus hotels bouwen, een uitbreiding van in totaal 4.150 kamers. Daarvoor heeft het concern een overeenkomst getekend met de Thaise ontwikkelaar A.D. Houses Co.

Best Western Plus is merk die zowel de zakelijke reizigers als toeristen moet aanspreken. De hotels zijn voorzien van high speed internet, een businesscenter en een fitnesscenter.

Drie van de vier hotels komen in Pattaya:

  • Best Western Plus AD Wongamart Pattaya.
  • Best Western Plus AD The Grand Jomtien Beach Pattaya.
  • Best Western Plus AD Bang Saray Lake and Resort.

Het vierde hotel, het Best Western Plus AD Hua Hin Lake and Resort, komt in Hua Hin. Daarnaast opent de hotelketen in 2017 en 2018 nog twee Vib hotels in de hoofdstad Bangkok. Met het boutique hotelconcept Vib mikt Best Western op reizigers die op zoek zijn naar innovatie, technologie en stijl.

Best Western heeft nu acht hotels en resorts in Thailand. De hotelketen zegt nooit eerder een deal van dergelijke omvang te hebben ondertekend. De drie nieuwe hotels in Pattaya worden ook meteen de drie grootste hotels van de hotelketen.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website